Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Warrock

HTAWIWP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż nexon wprowadził nowy update mianowicie event ze śnieżkami.Mam taki problem, iż wchodze w wr loguje się,wybieram tryb cqc, i jak wchodze np. Xmarien wywala mi taki błąd:

edit:Teraz mi takie coś nie wyskakuje ale za to jak wchodze np. na Xmarien to mnie wywala z gry

post-493315-0-79884200-1358932187_thumb.png

Opublikowano

Posiadam podobny problem... Za każdym razem przed pojawieniem się okna wyboru postaci gra mi się zacina i wyłącza. Niezależnie od trybu gry i mapy...

Opublikowano

Posiadam podobny problem... Za każdym razem przed pojawieniem się okna wyboru postaci gra mi się zacina i wyłącza. Niezależnie od trybu gry i mapy...

Mam taki samy problem

Opublikowano

mam taki sam problem ;(. o co kaman a jak wchodze na swoje podstawowe konto to pisze ze bana dostalem na iles tam minut a na tym koncie nigdy hackow nie uzywalem

wiec ticket do nexona juz polecial

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Też tak mam. o co kaman ??

Fallen coś tam mówił ,że zrobią to w przyszłym tygodniu :P/

Jak coś ale ja tak słyszałem. Ale nwm może to kłamstwo.

Słyszałem też coś ,że niektórym warrock działa na windows 7 86bit

Opublikowano

Up

Też zrobiłem check files i wgl nie pojawiało mi się ładowanie HS

ja też właśnie zrobiłem check files i też mi sie nie pojawia hackshield

Opublikowano

sory, że tutaj ale nie bd spamił nowym tematem. ja mam inny problem nie pobieraja mi sie pliki. http://imageshack.us...ztytuurrhn.png/ mam win7 32 bit. pomoze ktos?

To nie jest twoja wina że ci nie wchodzi w wr, narazie trwają jakieś naprawy dotyczące dzisiejszego eventu.Takie jest moje zdanie

Opublikowano

Już to naprawiają .. o 16:00 powinno być ok -.- jakieś like dla mnie może ? :P

To nie jest twoja wina że ci nie wchodzi w wr, narazie trwają jakieś naprawy dotyczące dzisiejszego eventu.Takie jest moje zdanie

no nie wydaje mi się .. masz coś z kompem napisz gdzieś jakiś temat może znajdą się jacyś lepsi informatycy :)

HTAWIWP - uderzę w mojego kompa pare razy młotkiem i też powiesz że nie chodzi bo warrock robi coś z serwerem ? -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...