Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamy W Grach Wideo?

Vanosh.

Co sądzisz  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pomys? z umieszczeniem reklam w grach wideo jest:

• Dobry.
      4
    • Z?y.
      33
    • Nie mam zdania.
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten pomysł jest totalnie zje****. Jakbym chciał pooglądać reklamy to sobie wejde na TV Mango.... :angry:

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Oni nie mówią, że wprowadzą te reklamy tylko istnieje taka możliwość czy coś takiego. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Haha chyba poje*ało ich -,-. Chociaż firmy produkujące gry na tym grubo by zarobiły (chociaż nie wiem czy nie spadła by ilość kupowanych gier).

prfbem1k3khmjswkuvvp.png

GG: 8197286

Opublikowano

a moim zdaniem i tak reklamy nie zakłócą naszego grania i na pewno nie będą utrudniały gry a szczególnie w sieci reklama jest dobra gdy coś robisz

-ładuje się gierka i jakiś zjebany dezodorant Ci się reklamuje wkurzające ale nic złego

-albo w czasie przerwy w grę która sobie gracz zażyczył tylko że np na siku i tam ci się coś otworzy z 30 sekund.

ale niestety z czego ja zauwarzyłem po noć reklamy nie mają być w tedy kiedy my chcemy tylko w tedy kiedy sobie zażyczy nasza kochana konsola lub PC np po każdym meczu w fifie jakieś 3 4 minuty syfu po każdym przejściu kolejnej misji w jakieś etapowej grze w której są poziomy. Ale kto wie jak to będzie może reklam w grach nie doczekamy się jeszcze bardzo długo

notoacta250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...