Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Co myślicie o poprawianiu balansu gry Bf ?

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wgl dla mnie to ta ankieta na naprawę broni jest zbędna...

i tak zrobią co chcą, tylko dają nam wrażenie, że mamy na coś wpływ..

Myślicie, że jak najczęściej kupowanym pakietem/bronią jest np l96 to ją zniszczą?

Sami by sobie strzelili w kolano, po prostu złudne poczucie demokracji...

Pewnie będzie potem tłumaczenie typu najwięcej osób głosowało na tę broń, ale doszliśmy do wniosku, że to nie ma sensu i zmieniliśmy inną broń.

436951440626370320491.png

Opublikowano

To jest żałosne... będą ruszać w plikach i pytają się co by tu zmienić co pół roku... Oni powinni się pytać co miesiąc a nie olewają graczy którzy im dają ciepłe pieniążki. Nie chce im się nawet nowych map dodawać ani trybów. Pewnego razu kupiłem sobie M14EBR za creditsy i mi się nie spodobało i 45tyś. w dupe? Jakby kurwa nie mogli zrobić sklepu żeby można było kupować i sprzedawać. Z tymi daily draw też dobre... od 16 lvla dostaje tylko durne bandaże i czasem rentala na zjebany strój. A do 15 lvla wylatują rentale na bronie, dodatki i czasem jakieś szmatki. EA nas olewa

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

Ja też już od mniej więcej trzech tygodni na daily draws trafiam zawsze w najgorszy xD albo coś na jeden dzień albo jakaś lipa na zawsze. Ale broń bardzo rzadko. A w tym sklepie mogłaby być możliwość sprzedaży broni za np 50 % ceny zakupu to już by było coś.

Opublikowano

Oni są popierdoleni tyle tam już najebali tych poprawek że aż szkoda.

Mogli by dodać lepsze działko dla heli.

OndteAw.png
Opublikowano

@Keniger

Dokładnie, gunner w heli jest słaby przez te działko, jedyne co może robić to tagować pojazdy. Oraz znerfili by rakiety Hellfire bo na DV można mocne wyniki wykręcać jak nikt nie stara się zestrzelić helki.

Opublikowano

Da się trafić jednak jak heli skręca a ty próbojesz strzelać to lipa :F Jakiś bug jebany i chuj najlepiej jakby się to odblokowywało i TV by było awwwwwwwwww

OndteAw.png
Opublikowano
Da się trafić jednak jak heli skręca a ty próbojesz strzelać to lipa :F Jakiś bug jebany i chuj najlepiej jakby się to odblokowywało i TV by było awwwwwwwwww
Ta TV :D moze za jakies 80k funds wprowadza niedlugo.
Opublikowano

Przydałoby się więcej skórek do broni i wszystkie dodatki pustynne z możliwością normalnego kupna, a nie zrzutu.

Teraz gunner jest przydatny tylko dla tych, co się uczą latać i chcą podłapać od innych techniki, nic więcej...

436951440626370320491.png

Opublikowano

OMG co zjebią? wszystko zjebią jak się czepii już nerfienia.... omg.... dobrze że nie gram już w to.... jakim idiotą za przeproszeniem trza by żeby znerfić sniperke?! omg.... na omanie nie graem nie wiem jaka jest sytuacja ze sniperami ae są pojazdy....... przecie kuźwa udzie żeby sniper was zdeda to wystawiacie heda tak idiotycznie, abo stoicie na środku mapki, abo podniecacie sie że dediście 1 w rankingu i go jebiecie ....... w 80% przypadkach DAJECIE SNAJPEROM DUPY bo wystawiacie się.... jak już ide na snipera to się ruszam a nie stoje w miejscu... jak padne to się nie dziwie bo broń medyka vs sniperka to jest co innego...... jak już biegniecie przez uice to WYMACHUJCIE hedem ..... czyi góra dó ... w swoich statach najczęściej zabójstw mnie jest 96 i jest ona na 4 czy tam 5 miejscu...... i co? mam to przez swoją gupote bo się rzucam na sniperów-proste?

heicopter moim zdaniem dobrze by byo znerfić .... odrzutowcu dać samonaprowadzające rakietki ae np po 100 czy tam ieś hp...

famasa i as vaa można by znerfić... czemu? te bronie wystrzeą 4 pociski i już padniesz jak przeciwnik ci x2 tyko strzei?

YAY

Opublikowano

Cóż zobaczymy co z tego wyniknie ankieta kończy się 25 stycznia,a później się zobaczy co ea wykmini dalej w postępach,ale byłbym za tym,żeby lepiej postawili na fixy i na dodawanie map,a oni mają to z deka w dupie i lecą na skróty czyli jak to bywa w praktyce nowe zmiany zapchaj dziurę zrobiliśmy nowe postępy edycja balansu i się tym cieszmy i nie zawracajmy im tyłka o nowych rzeczach...bo w końcu zapomnimy i zachwycimy się edytowanym nowym balansem :P

Opublikowano

Jak mi z balansują snajperkę L96A1, to się w kur...

Jeśli masz tą snajperkę kupioną na zawsze to nic ci w niej nie zmienią.

Zmienią ci tylko wtedy gdy ją kupisz po balansowaniu.

Podoba ci się ? kliknij ''Lubię To"

Opublikowano

Nie wiem jak jest z innymi snajperkami, ale ja używam m24 i nieraz zdarzyło mi się trafić gościa w łeb za np 104 albo 109 hp i nadal żył. Też macie taki bug ?? Mogliby to poprawić.

Opublikowano

powinni zmniejzyć ceny za kupowanie broni (unlimited) są zbyt drogie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cena kupna broni nie jest wysoka, ale cena odblokowania już jest. To co innego.

Opublikowano

Jedyne słuszne rozwiązanie to by było takie, że co lvl cena odblokowania broni się zmniejsza i tyle...

To jest myśl co level np o tysiąc w dół. Ale marzenia marzeniami xD

Opublikowano

@Adrias123 Mylisz się, już tyle razy były nerfy które były na wszystkie bronie, nie tylko te co były kupione po nerfie.

Jeśli balansują np. FAMASA którego mam na zawsze to nic się w nim nie zmieni. Zmienią się tylko te które będzie można kupić po balansowaniu.

To nie bug tylko m24 jest za słabe a ty strzelasz z bardzo daleka tak samo jak gol.

hmmm. GOL !? mój kumpel ma 26 lvl i GOLa..... zobacz sobie na youtube gameplay

Podoba ci się ? kliknij ''Lubię To"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...