Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod:mw2 75 Lvl Hack :)

Requin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[quote name=Grendi <3' date='19 styczeń 2010 - 06:51 ' timestamp='1263923466' post='664146]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Odpowiedź do "Czy da się cofnąć statystyki"

Da się - w EAM klikasz "EXPORT STATS" i gotowe.

ta yhy, to mi daje 70 lvl 10 prestiż...

Pomoc MW 2 GG 11657140

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

EXPORT STATS to cofa staty w tym sensie, że masz je w notatniku xD.

A żeby mieć z powrotem 1lvl/0prestiż to usuwasz te pliki co na filmiku i przez PSE robisz dane dla tego lvl i przesyłasz go przez EA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

EXPORT STATS to cofa staty w tym sensie, że masz je w notatniku xD.

A żeby mieć z powrotem 1lvl/0prestiż to usuwasz te pliki co na filmiku i przez PSE robisz dane dla tego lvl i przesyłasz go przez EA

Dzięki że ktoś taki jak ty mógł mi pomóc. Ja nie nadążam z tłumaczeniem tym ludziom ciągle tego samego :P :lol:

. . . a oto Efekt!

31453.png

32506.png

28123.jpg

Opublikowano

Witam!

Mam problem z CoD MW2, ponieważ użyłem hacka na 70lvl i 10 prestiż. Następnego dnia już wyskoczył BŁĄD w tym sensie, że moje wersja gry pochodzi od starej wersji gry i tera szukam 1 tydzień programu na zlikwidowanie tego błędu i nie ma. Mógłby mi ktoś pomóc PROSZE WAS!!!!!!

Z góry dziękuje za Odpowiedz.

vintage2x.jpg
Opublikowano

Witam!

Mam problem z CoD MW2, ponieważ użyłem hacka na 70lvl i 10 prestiż. Następnego dnia już wyskoczył BŁĄD w tym sensie, że moje wersja gry pochodzi od starej wersji gry i tera szukam 1 tydzień programu na zlikwidowanie tego błędu i nie ma. Mógłby mi ktoś pomóc PROSZE WAS!!!!!!

Z góry dziękuje za Odpowiedz.

Powiedz którego sposobu użyłeś to zobaczę czy będę potrafił Ci pomóc

. . . a oto Efekt!

31453.png

32506.png

28123.jpg

Opublikowano

Dobra.

Użyłem hacka na 70lvl i 10 prestiż i pograłem z 2 dni. Następnego dnia włączyłem cod'a i pokazał mi się błąd, że: moja wersja gry pochodzi od starej wersji i teraz szukam programu lub czegoś do usunięcia tego błędu. Tak samo mam w Single Player po zainstalowaniu gry też cały czas pokazuje się błąd "NIE WYSYŁAJ" przeinstalowałem gre i pograłem ale 1.5h w Single Player i już nie działa. Jak nie znajde czegoś na ten błąd w Multi-Player i w Single-Player wyjdzie na to że będę musiał kupić nową gierke a na to troszke kasy ujdzie. :(:(

vintage2x.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam prośbę taką. Najpierw ulepszyłem sobie postać do 70 lvla 10 pres., ale teraz chciałbym zmienić na 2 pres. Kiedy jednak to robię, wszystko pięknie i grać sobie mogę, tylko, że jak wyłączam grę, a potem ją włączam to cały czas mam 70 lvl 10 pres. Pomóżcie!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam prośbę taką. Najpierw ulepszyłem sobie postać do 70 lvla 10 pres., ale teraz chciałbym zmienić na 2 pres. Kiedy jednak to robię, wszystko pięknie i grać sobie mogę, tylko, że jak wyłączam grę, a potem ją włączam to cały czas mam 70 lvl 10 pres. Pomóżcie!

słuchaj ja bez teko chacka w 1 rok mam juz 10 prestiz i 65 lvl wiec usun tego chacka ale pierw podekspij usun go i to pd zamienie sie w level tylko rozsadnie bo jak wbijesz liczbe w pd np 10000000000 to dostaniech jakis a niewiem xD

jak pomoglem to daj 5*

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kupiłem na nowo coda bo mi ktoś konto na steam ukradł i gdy chce włączyć multiplayer to mi wyskakuje błąd związany z lvl hack czy ktoś by mi powiedział jak usunąć lvl hack

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

kupiłem na nowo coda bo mi ktoś konto na steam ukradł i gdy chce włączyć multiplayer to mi wyskakuje błąd związany z lvl hack czy ktoś by mi powiedział jak usunąć lvl hack

musisz usunąć:

D:\gry\Steam\userdata - tam usunąć ten plik z cyferkami

D:\gry\Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2\players - usunać wszystkie pliki .stat

potem zagrać 1 mecz i masz reset lvl

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...