Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod:mw2 75 Lvl Hack :)

Requin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak zrobić żeby nie mieć całego prestiża?bo ja wole bez 10 pres

Znalazłem sposób na 70 lvl BEZ wykrycia przez InfinityWard/Steam!

Potrzebne materiały:

-EasyAccount: http://www.youtube.com/watch?v=pZ9udxaG4rk (Oglądasz, ściągasz i Usuwasz pliki)

-PSE: Playerstats Editor

(Ściągasz i robisz własny playerstats.txt]

-Możesz go zrobić lub ŚCIĄGNĄĆ ODE MNIE[playerstats.txt] (70 lvl 6 prestiż 100% odblokowane)

-Wklejamy playerstats.txt do folderu gdzie zapisaliśmy EAM (jezeli ten plik sie tam znajduje to go podmieniamy)

-Posługując się Instrukcją z Youtube otwieramy grę.... [otwórz fimik] ^ :P (up)

-I gotowe! :D

*- Zalety PSE - Ustawiasz realny czas gry, punkty i wiele innych, dzięki czemu InfinityWard nie zbanuje was sa Hackerstwo!

UWAGA! NIE PONOSZE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA BŁĘDY ORAZ NIEPOWODZENIE!

Pomogłem - Daj 5 :rolleyes: (moja 1 tutka)

. . . a oto Efekt!

31453.png

32506.png

28123.jpg

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wywala z serva co chwile jak sie z tym gra ;/

Ja jakoś nie mam problemu. Może źle zainstalowałeś grę? Mój kumpel tak miał, przeinstalował grę i zadziałało z EAM. B)

. . . a oto Efekt!

31453.png

32506.png

28123.jpg

Opublikowano

Ja tam wole nie używać tego hacka... Nie ma przyjemności z gry, bo tylko masz wszystko od razu, a tak można się ucieszyć, że coś odblokowałeś ^^ Poza tym po to twórcy gry robili lvl'e, by nie mieć wszystkiego od razu...

Opublikowano

mam pytanie gdy edytuje plik txt w PSE i go zapisuje później otwieram przez EAM jest wszystko fajnie mam lvl który chciałem np 45 gram 2-3 mecze wyłączam grę później wyłączam i za każdym razem ustawia mi się 70 lvl i max prestiż powie mi ktoś jak mam to zapisać aby bez włączania za każdym razem hacka miał np ten 45 lvl?

Opublikowano

Ja wszystko zrobiłem tak jak Powiedział Grendi i mi wszystko działa ;) nawet fajnie się na tym gra i tak teraz coraz więcej Cheaterów i po co IW by miało banować tych 50% graczy ? :D na takich rzeczach im nie zależy dostali kase za grę to do widzenia :P

Opublikowano

Jeżeli już hackować to nie na oryginale... Lepiej ściągnąć jakiś program(np. uTorrent) i wtedy poszukać czy ktoś tego nie ma i pobrać ^^

Bo po co mieć 100zł w plecy ;p

Opublikowano

Ja wszystko zrobiłem tak jak Powiedział Grendi i mi wszystko działa ;) nawet fajnie się na tym gra i tak teraz coraz więcej Cheaterów i po co IW by miało banować tych 50% graczy ? :D na takich rzeczach im nie zależy dostali kase za grę to do widzenia :P

Spoko, oni tylko czychają na takich noobków co uzyli 1 sposobu (bez urazy), mój umożliwia podmianę czasu gry. PSE podmienia również statystyki w steam więc na jakies 90% nie bedzie bana ;p Co do 45 lvl to niestety NIE mam pojęcia. Twożeniem tego sposobu inspirowałem się wieloma tutorialami, w jednym z nich pisało zeby level się zatwierdził trzeba zagrać JEDEN PEŁNY MECZ. Mi chodził 45 super.

. . . a oto Efekt!

31453.png

32506.png

28123.jpg

Opublikowano

Ej w steam w Statystyki rozgrywek czas sie nie zmienia więc może przez to dojdą ??

To fakt. Nie zmieniały się. Ja mam 723.23h ponieważ trochę w mw2 bez hacka grałem ;p

Lecz nie chciało mi się bić do 70 lvl 2 prestiżu to troszkę pogrzebałem i znalazłem EAM. Lecz on coś nie pykał. Zagłębiłem się w informacje od moich kumpli i tak stworzyłem paczkę EasyAccount'a do mw2 <hihi> :lol:

. . . a oto Efekt!

31453.png

32506.png

28123.jpg

Opublikowano

Ej sluchajcie wbilem 70 lvl i teraz zaczalem wbijac prestiz (24). tesknie za ak i nie moge uzyc programu haxujacego. co robic ?

Opublikowano

Hack działa wszystko pięknie, ale czy da się w czasie gry "włączyć" serię zgonów? Chodzi mi o to że nie trzeba miec 25 ofiar...

Pomoc MW 2 GG 11657140

Opublikowano

Hack działa wszystko pięknie, ale czy da się w czasie gry "włączyć" serię zgonów? Chodzi mi o to że nie trzeba miec 25 ofiar...

Nie, nie da się.. I dobrze.

Ja dochodzę jakoś do 25 bez trudu i bez cheatów ;p

Polecam takie cuś:

Nalot Harleya

|

|

\/

Strzelec Śmigłowca/ AC130

|

|

\/

Nuke

Dzięki tym nagrodom za serie ofiar można łatwo nabić 25 fragów bez deda.

Oczywiście trzeba też dobrze grać z karabinem w ręce ;p

----------------------

BTW.

Ten LVL HACK(z PSe)co podał Grendi to działa w dwie strony bezpiecznie? Tzn. czy da się zmniejszyć lvl nie narażając się 100% na bana?^^

Opublikowano

powie mi ktoś czy da się zrobić statystyki takie jakie miałem ostatnio przed zrobieniem hacka? jak się da to prosze o pomoc

28123.jpg 32506.png

28195.jpg 1623.jpg

33085.png 19913.png

31473.png 31453.png

Opublikowano

[quote name=Grendi <3' date='05 styczeń 2010 - 07:40 ' timestamp='1262716811' post='640268]

To fakt. Nie zmieniały się. Ja mam 723.23h ponieważ trochę w mw2 bez hacka grałem ;p

Lecz nie chciało mi się bić do 70 lvl 2 prestiżu to troszkę pogrzebałem i znalazłem EAM. Lecz on coś nie pykał. Zagłębiłem się w informacje od moich kumpli i tak stworzyłem paczkę EasyAccount'a do mw2 <hihi> :lol:

Mógł byś mi dać link do tych plik€w albo mi je wysłać ??

28123.jpg 32506.png

28195.jpg 1623.jpg

33085.png 19913.png

31473.png 31453.png

Opublikowano

Ej sluchajcie wbilem 70 lvl i teraz zaczalem wbijac prestiz (24). tesknie za ak i nie moge uzyc programu haxujacego. co robic ?

Odpowiedź dla "Frylek"

Można lecz Pamiętajcie że przed KAŻDYM zmienianiem level'u należy USUNĄĆ PLIKI JAK W TUTORIALU [1 i 2s]

. . . a oto Efekt!

31453.png

32506.png

28123.jpg

Opublikowano

Nie, nie da się.. I dobrze.

[cuted]

Dzięki tym nagrodom za serie ofiar można łatwo nabić 25 fragów bez deda.

Oczywiście trzeba też dobrze grać z karabinem w ręce ;p

----------------------

BTW.

Ten LVL HACK(z PSe)co podał Grendi to działa w dwie strony bezpiecznie? Tzn. czy da się zmniejszyć lvl nie narażając się 100% na bana?^^

Da się! (poszukaj pod innym tematem) Osobiście nie testowałem I NIE MAM ZAMIARU, lecz wiem o hacku który jest niestety połączony z WALLHACKIEM, AIMBOTEM i innymi Świństwami które SZCZERZE ODRADZAM! *** - Proszę nie pytać się "Co to Wallhack itp..." a Forumowiczów proszę nie odpowiadać na ten temat, poniewarz ten topik nie jest o CHEATACH ale o 70 lvl'u (Tez rodzaj cheata ale bez przesady)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Odpowiedź do "Czy da się cofnąć statystyki"

Da się - w EAM klikasz "EXPORT STATS" i gotowe.

. . . a oto Efekt!

31453.png

32506.png

28123.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...