Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restock Lockerz

pilarix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

właśnie robią poprawki dlatego między innymi lockerz nie dziala :) jak znam zycie losiu do bana dostaniesz :) bylo powiedziane ze tylko 1 w ciągu 1 dnia mozna zamowic powyzej 50 pkt :)

1285279961299.gif
Opublikowano

pilar 1.Sam bana dostaniesz:):) bo zamówiłes o 2 rano i o 18 wieczorem a to jest 1 dzień :)))))) aa po dwa ja sie pomylilem i nie stac mnie na reszte tylko na 1 :) wiec sie nie zamowia:)): tylko 1 :)

fs.png

Opublikowano

Bosh, co ja mam zrobić skoro oni nie reaguja na e-maile jakie do nich wyslalem (support).

Wyslalem kilka z odstepem 3 - 5 dniowym. Ciagle moje punkty wygladaja jak na zamrozone a dokladnie od wczoraj zaczely mi sie podliczac dailes (za kazda dailes dostaje 2 PTZ).

Ale za logowanie nie dostaje PTZ i za znajomych też. Pokazuje mi że mam 4 PTZ (wczoraj i dziś dailes odpowiedziałem).

Obiecali że naprawią all accounts 2 week temu a ja musze dalej czekać. To jest chore -.-

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Witam dostałem tom wiadomość na lockerz i mam prośbę aby mi ją ktoś przetłumaczył daję 5 :P

To ensure that all Lockerz members who redeemed last week get their prizes, we are sending out TWO order receipts: one within a hour after you redeemed, and one a few days after you redeemed.

When you redeemed your PTZ Place prize on November 23, 24, or 25 you received a receipt from Lockerz. This receipt says "Order Receipt" at the top.

Yesterday, on November 27, we sent out second order receipts to most members. This second order receipt started out with this sentence: "We received your order for the following prize or prizes," and then it lists the prize or prizes you redeemed.

If you did not receive this second order receipt on November 27, please forward your first order receipt (the one with the words "Order Receipt" at the top) to teri@mam już dość tej strony by end of day Monday November 30.

A few days after we receive a copy of that first order receipt, we'll send you your second order receipt. If you have already forwarded your first order receipt to teri@mam już dość tej strony, you do not need to forward it again.

We're sorry, but we can't respond to emails sent to teri@mam już dość tej strony.

Thank you.

The Lockerz Crew

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...