Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restock Lockerz

pilarix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe widzę, że na tym można nieźle zyskać. Wiem, że chodzi w tym o zbieranie punktów dla zdobycia tych nagród,ale mam pytanie czy to jest całkowicie za darmo? Zbierasz punkty, wybierasz nagrodę i oni Ci ją za free przysyłają czy jak?

Ps. proszę o zaproszenie na [email protected]

368216.png

Opublikowano

Ten Lockerz jest poje****.

Powinni naprawić wszystkie accounts przed dostawą.

Pisze mi że mam 4 PTZ, a powinienem mieć ze setke.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

A mam jeszcze 3pytania. Jak to wygląda z tymi nagrodami, co można wygrać? I czy można mieć więcej niż jedno konto? Czy za wysyłkę do Polski zabierane są jakieś punkty?

Generalnie chodzi mi o to co jeszcze bym zdołał wygrać bo ponoć wraz z końcem roku punkty się zerują i będzie "lipa"

368216.png

Opublikowano

A mam jeszcze 3pytania. Jak to wygląda z tymi nagrodami, co można wygrać? I czy można mieć więcej niż jedno konto? Czy za wysyłkę do Polski zabierane są jakieś punkty?

Generalnie chodzi mi o to co jeszcze bym zdołał wygrać bo ponoć wraz z końcem roku punkty się zerują i będzie "lipa"

Na lockerz legalnie mozna posiadac tylko jedno konto, za przesylke nie trzeba placic, a rzeczy jest bardzo duzo, od gadzetow po galanterie.

Opublikowano

Kurr... muliło się niesamowicie nic nie zdążyłem zamówić :(

@edit

Sorry za podwójny post.

@edit2

Dlaczego teraz jest tak, że u góry jest wszystko do kupienia chociaż i tak nie można kupić a pod spodem dopiero wszystko co sprzedane.

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

mnie tez muli wypełnilem na PSP kliknelem Checout i nagle czkeam 5minut i LOCKERZ is OFFLINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja wale 1 weszłem w PSP!!! wpisałem all dane i CHecout i dupa!!! wyjebałO!!!!

wale to wywala a juz wpisalem na PSP kilka razy i na sluffle i nieodjelo pkt.

fs.png

Opublikowano

żal to na początku jak wyjebalo było trzeba wejsc na meila ja dostalem LOCKRZ(4) bo 4 x wypełnilem i wyjebalo xDD ale w koncu wyszło mi to:

llls.jpg

Ciekawe czy dojdze-.- pewnie anuluja-.-

fs.png

Opublikowano

żal to na początku jak wyjebalo było trzeba wejsc na meila ja dostalem LOCKRZ(4) bo 4 x wypełnilem i wyjebalo xDD ale w koncu wyszło mi to:

Ciekawe czy dojdze-.- pewnie anuluja-.-

Przysla :) Do mnie przyslali juz dirta 2 na psp z poprzedniego miesiaca

Opublikowano

A czy wy czytacie chociaz co oni pisza w mailach informacyjnych?

Wyaznie jest napisane, ze w ciagu dnia mozna zamienic punkty na tylko jedna nagrode powyzej 50 ptz :)

Opublikowano

nie pilar ja czytałem Mikiel kilka nagrod ponizej 49PTz i 1 pozyzej 50 a pilar u nich dostawa 1 była o 7Rano 2 o 12 Rano(w południe) wiec nie dostaniesz 2 Ipodów:) a mi przyszlo 4x ale 2x psp i 2x ten ipod ale na koncu wyświetłilo z ipodem wiec Ipod powinien przyjśc;d Dobre i to IPod Słaby ale cóż

Prawde mowiąc wole IPoda Shuffle niż psp bo na psp tam trzeba coś dokupić wymienić karte i jeszcze gry drogie a tak muzyczke se posłuchać można;d

a tak propo Działa wam Lockerz???? mi wyskakuje:

mam już dość tej strony is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit.

Thanks, The Lockerz Team

fs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...