Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Szybki exp.

Kominiar4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A nie lepiej 2 osoby które mają medyka?

zabijają się nawzajem i reanimują na 1 mapkę/rundę(?) można zarobić 16383 pkt

nawet nie głupio to wygląda jedyny minus to brak pustych serwerów

Prosze cie :D Zreszta jest masa innych latwiejszych i szybszych sposobow.

@up2. T4G banuje zazwyczaj graczy ktorzy maja powyzej 30k pkt/runde. Gdy przejmiemy pare flag (3lub4) zakonczymy runde z ~25k pts. Chodzi o to, zeby zaoszczedzic czas i uniknac bana.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a to wybacz o tym nie wiedziałem że są jakieś granice pkt, czyli ruskie mendy teoretycznie mają bana za +200 zabić mej postaci :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny poradnik! Wadą tylko jest to że trzeba mieć pusty serwer!

Szukałem właśnie pustego serwera i znalazłem, udało mi się ale zaraz ktoś przyszedł.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Up

Nie mam pojęcia, nie mam jak sprawdzić.

Nawet gdyby to odwalą bezpieczny spawn, że nikt Cię nie może ubić i tyle.

OT - sorry.

Nie zrobią tego, bo w przypadku BFP4F gra bardzo by straciła.

A co do farmerów XP - sam tego nigdy nie robiłem, nie trawię i tępię jak zło wszelakie, bo uważam po prostu, że to nie fair względem tych, co uczciwie się uczą grać, czy to w BFP4F, czy inne gierki... coż - taka ze mnie "sprawiedliwie-wredna" bestia.

Opublikowano

Tego tuta zrobili za niego inni gracze wystarczy że wbił na jaki kol wiek serwer 2-3 graczy Asia/America i tam ludzie właśnie tak robią jak to zobaczył to tu napisał czyli praktycznie 0 wkład pracy jedyne co to to że to napisał.

Co do tuta da się go zrealizować najczęściej jedynie w nocy jak nie ma adminów i graczy.

Opublikowano

Tego tuta zrobili za niego inni gracze wystarczy że wbił na jaki kol wiek serwer 2-3 graczy Asia/America i tam ludzie właśnie tak robią jak to zobaczył to tu napisał czyli praktycznie 0 wkład pracy jedyne co to to że to napisał.

Co do tuta da się go zrealizować najczęściej jedynie w nocy jak nie ma adminów i graczy.

taaak... najlepiej krytykować takie TuTy a własne robić tak ujowe że ciężko je jest nazwać TuT'em -,- Przecież te tuty co ty robisz to taka "kupa".... Co do tego tutaj tut'a to polecam większą czcionkę i kilka obrazków a tak to wszystko git... To że ktoś kiedyś zrobił takiego tut'a nie znaczy że jest skopiowany czy coś... ty też nie jesteś oryginalny z twoim TuTem na pojazdy... chociaż tak słabego to nie widziałem, masz rację jest oryginalny na nie oryginalny temat :P

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Tak wielu napewno zna ten sposób i o dużo za wielu bo teraz nie idze znaleźć pustego serwera ostatnio chciałem się poexpi z z kolegą nie mineły 2 minuty a tu 3 kolesi już wbija więc podsumujmy świetny tut leci like ale czy dobrze zrobiłeś udostępniając to następnej fali nowych graczy ??

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Poradnik nawet fajny ;]
Czekam na obrazki bo nie ogarniam jeszczee surowej :D

Ale do innych co się chwalą.
Może zamiast chwalić się tym jakie to wy macie te sposoby pokażcie je bo ja też sobie mogę powiedzieć "O kurde ten pomysł słaby ja mam lepszy mogę mieć 5 lvl up w kilka minut ;_; "

d594ff8a91722f9cce0884d6fe925b29ce90f81f.png

Cycki Do Kontroli B)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siema. Chcieliśmy z kumplami trochę ponabijać na dragon valley tak, że np. ja w heli a oni we 3 z apc po kolei tylko chciałem zapytać czy są duże szanse na bana po takim czymś bo jednak 24 lvl assaulta troche by szkoda było ;p

Opublikowano

Teoretycznie normalna rozgrywka i trudno będzie was złapać, o ile znajdziecie w miarę pusty serwer i będziecie się trzymać w rozsądnych granicach expa.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Teoretycznie normalna rozgrywka i trudno będzie was złapać, o ile znajdziecie w miarę pusty serwer i będziecie się trzymać w rozsądnych granicach expa.

Czyli z 20-30k na rundę powinno być ok?

Opublikowano

Tyle to raczej przy częstej zmianie serwa. Ja bym wbijał tak z 12-15k... Chociaż powyżej 16 tysięcy iluśtam nie ma znaczenia, bo exp w tabeli widoczny jest właśnie do ponad 16000... Więc jak dojdziesz do 17k to wbijaj ile chcesz ^^

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Tyle to raczej przy częstej zmianie serwa. Ja bym wbijał tak z 12-15k... Chociaż powyżej 16 tysięcy iluśtam nie ma znaczenia, bo exp w tabeli widoczny jest właśnie do ponad 16000... Więc jak dojdziesz do 17k to wbijaj ile chcesz ^^

Nie wprowadzaj go w blad, przez ciebie moze dostac bana. Nie wazne ze w tabeli max pkt to 16838, nawet jezeli dobijesz do tylu, to exp bedzie caly czas lecial, a na stronie kazdy moze zobaczyc ile pkt nabiles (np 25k).

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Tyle, że rzadko dostaje się bana za staty... prawie nikt z nudów nie będzie przeglądał profilu jednego z iluśtam tysięcy graczy w Polsce, EA też tego nie robi. Tylko jak się komuś dasz we znaki to może być źle :)

YGsMv3q.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rozsądne granice to jakieś 15k. Uważaj kiedy przekroczysz 16k, bo dalszy exp jest niewidoczny od 16xxx (nie pamiętam ile... 16183? Jakoś tak), tzn. w tabeli widzisz cały czas jedną liczbę, ale exp nalicza się dalej i możesz wbić kilkadziesiąt tysięcy, nie zdając sobie z tego sprawy. A w statach będzie widać.

YGsMv3q.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A jak nabije np. 50 000 expa i wyjdę z serwera to będzie w statystykach tyle? ( że nie skończę rundy)

Opublikowano

Mam problem z sandoboxie, 2 gry odpalaja sie bez problemu ale jak
wejda nimi na ten sam server to po jakims czasie wywali jenda( max 5 min
moze). Wie ktos moze dlaczego tak jest? Pewnie pb kickuje ale jak to
ominac jesli to to. Jedyne czego nie rozumiem w sadboxie to wyskakujace
okienko zazywczaj jak odswiezam liste serweow z plikiem cache i skad ma
go popierac chyba. Zna sie ktos moze na tym?

Opublikowano

@Up,2Up,3Up

Gratuluję,mamy 3 nowych archeologów. Odkop tematu,patrzcie na daty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...