Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Szybki exp.

Kominiar4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym tutorialu opiszę, w jaki sposób można w błyskawiczny sposób nabić expa dowolną klasą.

Wymagane:

- co najmniej dwa konta,

- program Sandboxie (link pod postem download),

- szybki net (ponad 3/4mb),

- pusty serwer z mapa Dragon Valley

- umiejętność pilotowania smiglowcow

Wady:

- możliwosc złapania bana (i z tym sobie poradzimy)

Zalety:

- szybki exp co za tym idzie; odblokowanie broni oraz strojów, szybkie Training Points

DOWNLOAD (czyli czego bedziemy potrzebowac):

oczywiście sprawna przegladarka, klient Bf P4F, Sandboxie http://www.sandboxie.com/

Krok po kroku:

1. Sciągamy i instalujemy Sandboxie.

^

| kolejność obojętna

v

2. Odpalamy Bf'a (po czym jesli chcesz możesz zamknąc przeglądarkę)

3. Wyszukujemy serwer (koniecznie pusty) najlepiej z Azji, Ameryki.

4. Wbijamy na ww. serwer.

5. Wskakujemy do smigłowca (transporter).

6. Lecimy nad lotnisko znajdujące się w punkcie B.

7. Pora na Sandboxie; klikamy prawym przyciskiem myszy na przeglądarkę, nastepnie wybieramy "Otwórz za pomocą Sandboxie" (wszelkie komunikaty możemy zignorowac).

8. Logujemy sie na drugie konto Bf P4F, właczamy Bf'a i wyszukujemy serwer na ktorym jest nasza pierwsza postać.

***9. Wsiadamy do APC przejmujemy 4 flagi jeżeli chcemy uniknac bana, pod koniec podjeżdzamy pod punkt gdzie znajduje sie smiglowiec.

——————————

***9 - o co chodzi? Jedna runda z przejętymi czteroma flagami trwa okolo 10 minut. W ciągu 10min zdołamy nabić 20k pkt (nic podejrzanego). Po skonczonej rundzie resetują nam się punkty (exp), jeżeli gralibyśmy bez konca na jednej rundzie, byłoby podejrzane że nabiliśmy więcej niż 30k expa, i wtedy każdy mogłby zobaczyć Best Score na naszym profilu, raport do T4G Blacklist i pa pa :-)

——————————

10. Pakujemy w helikopter tyle pociskow ile wlezie.

Jak to dziala?

Każdy pocisk z APC zadaje 81 obrazen (81 expa), helikopter i tak sie nie rozwali, ponieważ stoi na ladowisku i hp sie regeneruje.

To na tyle. Jutro dodam screeny, kolory + Pl znaki.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz ja chciałem z kolegą znaleść pusty serwer dragon valley to nie było o 1 w nocy ale tut dobry jest chociaż znam lepsze o wiele i na każdym serwerze możesz to zrobić na full też.

Opublikowano
Wiesz ja chciałem z kolegą znaleść pusty serwer dragon valley to nie było o 1 w nocy ale tut dobry jest chociaż znam lepsze o wiele i na każdym serwerze możesz to zrobić na full też.
Zgadzam sie lecz na full bedzie ciezko. E tam, latwo znalezc pusty serwer. Jutro zrobie edit bo na telefonie bardzi duzo roboty.
Opublikowano

Ja znam na omanie, jeden wchodzi do heli w ruskiej bazie i obraca się do góry kołami a drugi z usa bierze samolot i wali w heli. Helikopter transportowy ma dużo HP i ciągle się odnawia, a samolotem bijesz wszystkim czym się da :P

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

Ja znam na omanie, jeden wchodzi do heli w ruskiej bazie i obraca się do góry kołami a drugi z usa bierze samolot i wali w heli. Helikopter transportowy ma dużo HP i ciągle się odnawia, a samolotem bijesz wszystkim czym się da :P

Powaliło cię czy co że piszesz to na forum dla wszystkich?

Myślisz ze czemu nie napisałem tego dla wszystkich?

Wyobraź sobie teraz np grę na omanie, gdzie wszyscy kampia w bazach, zamiast grać.

I tak BTW każde kolejne rozpowszechnianie tego grozi po prostu zreportowaniem tego do ea i usunąć już ten bug.

Jednak ludzie to bezmuzgi są.

436951440626370320491.png

Opublikowano

surasmen fanatyku raportowania do ea co tu do cholery jest do raportowania ? to że heli się naprawia na lotnisku? przecież to do ch*a nie jest bug więc co no co jest tu kur*a do raportowania? I JAK każdy ma kampić w bazie zamiast grać, ile masz myśliwców w na omanie? 32? myślałem że jest ich po 2 na team więc skończ że pierdzielić bo naprawdę się można wkur*ć

(irytuje mnie też to: znjam bjuga ale wam nie podfam bo ktioś zlapoltuje i cjo to bfęcie bfuuu ale ja go ZNAM ale nie podfaaam)

Sorka ale każdy bug w końcu zostanie naprawiony niezależnie czy napiszesz czy nie :D

(tylko że to nawet nie jest bug LOL)

LOL

Opublikowano

Nie, w cale to nie jest bug, że raz go trafisz i mu zadaje DMG.

To, że mu się odradza hp to to jest wiadome i to nie jest żaden bug, bugiem jest to, że te DMG zadawane przez ziemię liczy się do twojego DMG, więc gtfo.

I nigdzie nie napisałem, że ja to zreportuje, tylko zawsze się znajdzie ktoś "uczciwy", kto to zakapuje.

Ci co mają znać ten sposób znają, a ci co nie, mają problem, niech robią tak jak jest w temacie.

Samo to, że Ty poznasz ten sposób mnie gówno to obchodzi, ale jak już wspomniałem zawsze się znajdzie jakiś uczciwy kabel, bo nie zaprzeczysz, że jak są pierdyrialdy bugów utrudniających grę, to ich nie naprawią, a jak masz sobie za dobrze to to muszą zlikwidować.

Opublikowano
To, że mu się odradza hp to to jest wiadome i to nie jest żaden bug, bugiem jest to, że te DMG zadawane przez ziemię liczy się do twojego DMG, więc gtfo.

NIe jest tak przypadkiem w każdej grze pod znakiem Battlefield ? Wydaje mi się, że tak. Jeżeli mam rację to wątpię, by EA w każdym BF popełniało ten sam błąd.

Opublikowano

To chyba kazdy zna.

to co ?????

po co się pieprzyć z kontami skoro można w ten sposób ?!

Podoba ci się ? kliknij ''Lubię To"

Opublikowano

to co ?????

po co si꠰ieprzy栺 kontami skoro mona w ten spos!

W kazdym sposobie przedstawionym wyzej wymagane sa dwa konta badz znajomy, wiec nie ma roznicy.
Opublikowano

Oj różnica jest wielka, 20k za rundę, a 140k to masz 7x więcej, więc zastanów się.

Nawet jak ktoś będzie Cię chciał zraportować, to byś musiał na tym aimie chyba na god modzie i nieskończoności ammo latać...

Opublikowano

Były lepsze tuty ale za starania masz+

P.S to ogólnie jest znany sposób ja tak staje z kolegą on staje na lotnisku a aja mu wale z apc/heli

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano
Były lepsze tuty ale za starania masz+

P.S to ogólnie jest znany sposób ja tak staje z kolegą on staje na lotnisku a aja mu wale z apc/heli

Trza bylo zrobic tuta :s
Opublikowano

Oprócz kolorów, zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz, na którą wcześniej nie zwróciłem uwagi. Otóż napisałeś:

możliwosc złapania bana (i z tym sobie poradzimy)

Chodzi mi o część w nawiasie, masz jakąś metodę czy tak po prostu sobie napisałeś.

Opublikowano

A nie lepiej 2 osoby które mają medyka?

zabijają się nawzajem i reanimują na 1 mapkę/rundę(?) można zarobić 16383 pkt

nawet nie głupio to wygląda jedyny minus to brak pustych serwerów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...