Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][24/7][Pierwszy w Polsce][Dedyk],[Typ: TheWalls],,Last Blood"[No-Premium][Full-PVP],[100% PL][Szukamy_przywódców]

Damian

Serwer TheWalls  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• Tak
      27
    • Nie
      5
  2. 2. Czy gra?e? na takim typie serwera ?

• Tak
      7
    • Nie
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UfLIZJv.jpg

Zagraj na pierwszym w Polsce wyjątkowym serwerze TheWalls.

Rozgrywka polega na tym aby po wejściu na serwer wybrać stronę na której chciał(a)byś grać, są cztery do wyboru na każdej z nich grają różni gracze.

Jeśli należysz do strony drugiej nie możesz bić się z osobami na niej grającymi, ale możesz się bić z osobami z innej strony.

Aby przetrwać trzeba rozwijać swoją stronę, im bogatsza strona tym większa szansa na przetrwanie.

Zbogacić się można sprzedając zdobyte itemy na publicznych korytarzach, każda strona ma swojego przywódcę to od niego zależy ile będą wynosić podatki przeznaczone na rozwój strony.

Wkroczenie na inną stronę skończy się zwykle śmiercią twojej postaci a itemy zostaną w ten sposób tracone dlatego ważne są plany działania.

Można poszerzać terytorium podbijając inne tereny.

Na naszym serwerze na początku dobrze sie zastanów do której strony chcesz należeć każda z nich ma inny charakter.

- Niebieska, jest to z reguły spokojna strona gdzie przeważa woda.

- Czerwona, strona która posiada silny charakter przeważają tutaj róznorodne moby.

- Czarna, tutaj nie ma dostępu do światła słonecznego przeważają tutaj róznorodne moby nie mniej jednak znajdują się tutaj cenne surowce.

- Biała, spokojna strona gdzie jest bardzo dużo światła słonecznego kręcą się tutaj milutkie moby.

Jak już dołączysz wydobąć coś na terenie swojej strony i to sprzedaj w szlaku targowym który znajdziesz na serwerze.

Istnieje także grupa która pilnuje aby rozgrywka nie była nudna (Administracja) kieruje powodziami, pożarami i innymi żywiołami.

Moby nie będą psuć rozgrywki tylko ją umilą, nie bój się nie będziesz musiał nimi się przejmować tak bardzo.

Kluczowym aspektem który chcemy wam udostępnić jest to że wszystkie pluginy które będą dostępne dla was będą w języku polskim.

Z początku strony mogą sie wydawać małe ale z czasem się powiększą, to wszystko zależy od przywódcy.

0.jpg

Premiera

​ już 26 stycznia

Nowy wymiar Minecrafta

Bądź pierwszy i zostań królem PVP !

Masz pytanie zadaj je tutaj lub na moim gg.

Opublikowano

Czy potrafisz współpracować z innymi: TAK

Ile masz lat: 15

Coś o sobie: Mam na imię Kamil.Mam 15 lat.Interesuje się piłką nożna oraz grami komputerowymi.

Ile czasu postanawiasz przeznaczyć na serwer: 3-4 h

Na jaką stronę chciał(a)byś kandydować: Białej

Zapraszam do drużyny białej od 14 lat

Jeżeli pomogłem daj like oraz kliknij na miniature poniżej:
cc3f830237433ec121773071f9901651.jpg

Opublikowano

Czy potrafisz współpracować z innymi: Bez Problemu, jak zawsze bylem przywodca potrafilem łagodzić kazdy spor.

Ile masz lat: 17

Coś o sobie: Imie Dominik. Nick - CrazzY. Gram w MC, aby sie odpreżyć. Przewaznie gram w FPP.

Ile czasu postanawiasz przeznaczyć na serwer: Jezeli zdobylbym posade przywodcy do bardzo czesto. Bede mogł podac jakis moj komunikator aby gracze sie ze man kontaktowali.

Na jaką stronę chciał(a)byś kandydować: Niebieska

Opublikowano

Przeglądnąłem, składanie podań skończy się 25 stycznia a wyniki podam przed otwarciem.

Jutro być może dam pierwsze screeny.

Opublikowano

Czy potrafisz współpracować z innymi: Tak

Ile masz lat:16

Coś o sobie:Jestem Kacper.Moje zainteresowania to kobiety,gry,muzyka.

Ile czasu postanawiasz przeznaczyć na serwer:3-5h

Na jaką stronę chciał(a)byś kandydować:3. Strona Czarna

Opublikowano

Czy potrafisz współpracować z innymi: Oczywiście.

Ile masz lat: 14

Coś o sobie: Na imię mi Łukasz pochodzę z woj. małopolskiego a dokładniej z małego miasteczka Dobczyce, Obecnie uczęszczam do szkoły gimnazjalnej informatyczno matematyczno a interesuję się programowaniem w LUA i C++.

Ile czasu postanawiasz przeznaczyć na serwer: Jak najwięcej.

Na jaką stronę chciał(a)byś kandydować: Strona Niebieska.

Pozdrawiam MysterCrash.

Opublikowano

Moim zdaniem powinno być tak ,że oni piszą podania ,a gracze wyznaczają sobie przywódce

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Dokładnie, niech ludzie pograją choćby kilka godzin by wybrać przywódcę. Nabierzecie sobie jakąś gówniarnię na przywódców i będzie ch*j nie gra.

Opublikowano

Czy potrafisz współpracować z innymi:Tak potrafie bylem najpierw zastepca a potem szefem gildi na serwerze podobnym do tego tylko zamiast stron byly gildie, pod soba mialem okolo 40 osob i potrafilem nimi zarzadzac dbac o lad i porzadek w mojej gildi jak i zajmowac sie sprawami zewnetrznymi sojuszami i wojnami oraz dbaniem o sprawy graczy.

Ile masz lat:16 lat

Coś o sobie:Mam na imie Dominik w minecrafta gram od alphy, mojed zainteresowania to rower i plywanie. Interesuje sie rowniez historia i literatura fantasy skąd czerpie pomysły na budowle i na wiele innych projektów.

Ile czasu postanawiasz przeznaczyć na serwer:

Jak najwiecej bede mogl zwlaszcza ze zaczynaja mi sie ferie.

Kontakt:

GG:25030925

Ts:ts.kkhost.pl pod nickiem BIGLIL

eMail:

Na jaką stronę chciał(a)byś kandydować:

Niebieska poniewaz mam plany na styl w jakim bedzie ona tworzona i rozwijana.

Mam taką koncepcje ze tematem przewodnim strony bedzie woda i wszystko co z nia zwiazane. Woda była glownym zywiołem w naszej stronie oraz srodkiem transportu. Po stronie niebieskiej poruszało by sie lódkami co by było bardzo ciekawe moim zdaniem i tez szybkie rozbudowany system rzek i kanłów. Mam jeszcze kilka takich małych pomysłow ktore jednak zachowam dla siebie i zobacze czy sa do zrealizowania po starcie.

Chciał bym rownież aby na mojej stronie była luzna atmosfera i ludzie zgrani bez względu na wiek i przekonania ludzie muszą byc zgrani inaczej nie bedzie niczego dobrego ze strony w ktorej wszyscy sie kłocą i sa podzieleni na grupy czy rywalizują ze soba.

Więc rekrutacja do strony bedzie rozpatrywana głownie pod względem umiejętnosci.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Moje podanie

Czy potrafisz współpracować z innymi:Tak, dowodem jest to, że często na serwerach wojny gildii moja jest najlepsza.

Ile masz lat:14

Coś o sobie:Mam na imię Marcin, chodzę do gimnazjum. Interesuje się informatyką i ogólnie komputerami. Jestem doświadczonym graczem w Minecraft, gram od bety 1.3. Mógłbym zaprosić kolegów na serwer, posiadam skype i ts3.

Ile czasu postanawiasz przeznaczyć na serwer:4-5 h dziennie, w ferie może więcej.

Na jaką stronę chciał(a)byś kandydować: Czerwona

I mam pytanko: Wejście na teren poza moją częścią automatycznie (przez plugin), czy z ręki innego gracza?

I czy ogólnie na serwer będzie wl?

marcin199922.png

Opublikowano

Ile masz lat: 16

Coś o sobie: Mam na imię Paweł.Interesuje się informatyką oraz sportem.W Minecraft'a gram od alphy.

Ile czasu postanawiasz przeznaczyć na serwer: 3h - 5h

Na jaką stronę chciał(a)byś kandydować: Biała

Opublikowano

Coś o sobie: Mam na imię Kuba , interesuje się sportem ;]

Ile czasu postanawiasz przeznaczyć na serwer: 2-4 h

Na jaką stronę chciał(a)byś kandydować: Białej

Opublikowano

Jak ktoś napisał wcześniej, zmiana zasad przywódca zostanie wybrany tak jak demokracja przekazuje :]

Drogą wyborów.

I mam pytanko: Wejście na teren poza moją częścią automatycznie (przez plugin), czy z ręki innego gracza?

I czy ogólnie na serwer będzie wl?

WL nie będzie, jak będą przywódcy to oni będą dobierać sobie graczy do stron czyli dodawać do cubów już stworzonych.

Ściana będzie wysoka a jej cub się kończy przy jej górnych końcach gdzie można atakować i dostawać się do innych stron, dlatego tak ważne jest budowanie umocnień gdyż w każdej chwili na stronę gdzie grasz może wtargnąć gracz z innej strony i Cię po prostu zabić :]

Opublikowano

Czy potrafisz współpracować z innymi: Tak , potrafię się dogadać , umiem współpracować i co najważniejsze , zarządzać.

Ile masz lat: 13

Coś o sobie: Nazywam się Wiktor , mam 13 lat , mieszkam w okolicach Wrocławia , interesuję się matematyką i historią. Lubię grać w koszykówkę i jestem kreatywny , zawsze mam dużo pomysłów.

Ile czasu postanawiasz przeznaczyć na serwer: Od dwóch do nawet siedmiu godzin jak mam czas.

Na jaką stronę chciał(a)byś kandydować: Na stronę Niebieską

EDIT:

Kontakt: Skype , TS , GG.

Opublikowano

Ile masz lat:14

Coś o sobie:Mam na imię Krystian.Interesuję się Piłką Nożną , grami komputerowymi i oprogramowaniami komputerowymi.Jestem zabawny i przyjacielski.

Ile czasu postanawiasz przeznaczyć na serwer:3-4 godziny

Na jaką stronę chciał(a)byś kandydować:Białej

Mój nick:maximus3

Opublikowano

Dokładnie, niech ludzie pograją choćby kilka godzin by wybrać przywódcę. Nabierzecie sobie jakąś gówniarnię na przywódców i będzie ch*j nie gra.

Właśnie, na początku niech władcą będzie ktoś z ekipy servera .
Opublikowano

zy potrafisz współpracować z innymi: Tak

Coś o sobie: imie: Stachu Nick:TheProvidence jestem oryginalny, lubię nowości

Ile czasu postanawiasz przeznaczyć na serwer: 4 h dziennie, jeżeli był bym przywódcą to 5 i pół

Na jaką stronę chciał(a)byś kandydować: Czerń.

Opublikowano

Czy potrafisz współpracować z innymi: Potrafie zgrać się z każdym ... , ale najbardziej zależy nam na zabawie prawda ... ?!

Ile masz lat: 16

Coś o sobie: Jestem miły, koleżeński , lubię no lifować na kompie ... I to chyba tyle ... !

Nick : TwistedPL

Imię : Jacob

Ile czasu postanawiasz przeznaczyć na serwer: od 3 do 6 h dziennie ... ?!

Na jaką stronę chciał(a)byś kandydować:Czarna, albo Niebieska

Opublikowano

Ile masz lat: 14

Nick: Recconet

Coś o sobie: Mam na imię Damian lubię grać w Minecraft'a i w piłkę nożną . W wolnych chwilach chodzę na boisko i gam na komputerze .

Ile czasu postanawiasz przeznaczyć na serwer: 3-4 h

Na jaką stronę chciał(a)byś kandydować: Czarnej

Opublikowano

A ja uwazam ze to administracja powinna wybrac kto zostanie szefem strony, poniewaz nawet taki 10 latek moze zostac szefem jest pelno takich mlodych graczy ktorzy trzymaja sie razem i sa solidarni ale uwazam ze taka mloda osoba nie bedzie dobrym przywodca. Podam przyklad ktory na udowodnienie mojej mysli.

Przykladem jest 9 letni brat mojego kolegi ktory gra w grupie swoich kolegow z klasy i nie tylko (okolo 15 osob), wiec juz z tej grupy jest 14 glosow co pewnie pozwoli uzyskac takiej osobie jedno z czolowych miejsc jak nie wygrac wyborow.

Podam moze jeszcze jeden przyklad, gdy administrowalem na jedym z serwerow z pvp+frakcje pewnego dnia wbila grupka osob od poczatku chodzili razem rozmawiali ze soba na skype wiec byli zgrana grupa, jak sie pozniej dowiedzialem mieli po 11 lat. Dosyc juz tego pie***e*ia przejde do sedna weszli zachwile wsoplnie zarobili na gildie i zalozyli gildie po kilku godzina wzniesli zamek bardzo piekna budowla (15x16) z cobla. Grali na serwerze az do jego upadku caly czas w takim pieknym zamku mimo to ze skrzynie mieli wypchane surowcami.

Na koniec chcialbym dodac ze nie mam do tych mlodych graczy nic i sie nie czepiam lecz uwazam ze oni nie sa na tyle dojrzali aby kierowac grupa nie kiedy starszych od siebie graczy.

Tak zupelnie pomijajac ten powyzszy temat chcialem sie zapytac czy serwer bedzie posiadal tsa poniewaz jest on przydatny podczas grania w grupach takich jak wlasnie na tym serwerze sa. Jesli nie moge zalatwic.

Przepraszam za ortografie ale pisze z telefonu

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...