Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineSurv - znowu powraca! [23 sloty][No WL][No Premium][24/7]

Temperaturek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh :D śmieszy mnie MineSurv -.^

Administracja jest banalna Krystian olewa każdego.. ma wyjebane na Administracje oraz graczy.. i serwer "_"

Serwer jest robiony tylko dla pieniążków $_$

Nie marnujcie kasy na Vipy oraz Svipy tego wam odradzam.. a jeśli nie domyślacie się dlaczego.. przekonajcie się Jak nasz HA lubi wykorzystywać dzieciaków :)

Dobrego MineSurva nigdy nie będzie.. Niestety chyba że inny człowiek by takowy zrobił.

Pozdrawiam Dawny Team Golden ;-) Ps: Pozdrawiam cię Krystian bardzo serdecznie ;)

Wyjebane to ma na Ciebie ;) W sumie jak prawie każdy z MineSurvTeam...

Co do vip'ów to musi serwer na siebie zarobić.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Wyjebane miał na mnie Joego oraz resztę Teamu.. a najbardziej na serwer :) Rozumiem że ty masz też wyjebane na mnie bo jesteś pupilkiem/sługusem wręcz Krystiana -.^ jakby inaczej..

Taki ArabKostek nie dał 10 zł -.^ i stały banik :P Nie wstyd Krystianowi ? -.- Oraz inny Svip którego nicku nie pamiętam stracił range. Tak wygląda u was kupno Vip/Svip Tylko pieniążki się liczą.

Ludzie za Vipa / Svipa dacie kasę Krystianowi to będzie miał potem was w dupie tylko ważne że mu dacie nie dajcie się nabrać Krystian to wredny człowiek tylko zgrywa miłego ale po daniu pieniążków mu to jest już co innego ;3

Z całego serca nie polecam wam tego serwera chyba że lubicie nie ogar w Teamie ale kto to lubi eh.. MineSurva dawnego nigdy nie będzie.

@EDIT

Temperaturze.. wiem co to jest HA byłem już HA na swoim własnym serwerze i na kilka innych.. więc co ty wiesz..

A na moim serwerze kto mi pomagał ? Nikt Krystian ? Oj Nie.. Pomyliłeś się. Ale teraz to nie o moim serwerze.

W jakich ja sprawach koleżko nie mam pojęcia.. ? Że ten serwer jest tylko dla kasy ? że Krystian wgl nie interesuje się graczami oraz serwerem ? Że straszy graczy Hackerami ? Reszty przykładów podawać nie będę jest ich mnóstwo.

Krystian się stara ? Chyba po chuju stara się umilić graczom czas.. Kiedyś tak było że się starał ale to kiedyś.. Krystian się zmienił na o wiele gorsze kiedyś współpraca miała sens.. Każdy kto był w Teamie to powie.. Joe,Shayu Itp..

Dobra Looz nie ma sensu z takimi ludźmi się kłócić serwer jest przeszłością każdy kto myśli to to powie. Nie chcę dostać warna za OffTop bo nie warto ale taka prawda co do was i tego serwera pupilku Krystiana.

@edit 2

Idioto -.- ja nie płaczę mam wyjebane na wasz serwer oraz Team piszę tutaj prawdę.. niech gracze wiedzą jacy jesteście ;-)

image.png

Opublikowano

Wyjebane miał na mnie Joego oraz resztę Teamu.. a najbardziej na serwer :) Rozumiem że ty masz też wyjebane na mnie bo jesteś pupilkiem/sługusem wręcz Krystiana -.^ jakby inaczej..

Taki ArabKostek nie dał 10 zł -.^ i stały banik :P Nie wstyd Krystianowi ? -.- Oraz inny Svip którego nicku nie pamiętam stracił range. Tak wygląda u was kupno Vip/Svip Tylko pieniążki się liczą.

Ludzie za Vipa / Svipa dacie kasę Krystianowi to będzie miał potem was w dupie tylko ważne że mu dacie nie dajcie się nabrać Krystian to wredny człowiek tylko zgrywa miłego ale po daniu pieniążków mu to jest już co innego ;3

Z całego serca nie polecam wam tego serwera chyba że lubicie nie ogar w Teamie ale kto to lubi eh.. MineSurva dawnego nigdy nie będzie.

Istnieje takie coś jak regulamin, więc jak ktoś nie przestrzega to wiadome że traci vipa/svipa.

A bana za nic nie dostaniesz...

A po co mam z tobą wgl dyskutować a sprawach w których nie masz pojęcia...

Po pierwsze nie zapominaj kto ci pomagał na twoim serwie ;)

Po drugie Krystian stara się jak może aby umilić wam grę, nie wiesz jak to jest HeadAdmem więc ogarnij.

Shayu? Buhahahahahh on to botq który rozdawał itemsy...

Wyszedłeś z teamu i już płaczesz... Ogarnij bo płacz nic Ci nie da ;)

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...