Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 2008 Patch !

MrOrches

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej tak o.O A jakiś zbugowany jest ? :P Mój kuzyn wbijał na modzie kamera ( na 2009 wsadzone ^^ ), a jak na chińskim da rade wbić tego skilla ( możliwe, że na 2008 nie da rady :P ) to zerknij na ten temacik i wklej patcha ;)

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=82158&view=&hl=KD%20Patch&fromsearch=1

Jak nie zadziała to pisz ;)

tak jest zbugowany max mozna wbic do g10 zrobilem tego patcha i nie da sie nadal wbic wirka na P prosilbym o sprawdzenie tego na metinie 2009 bylbym wdzieczny

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
A z kond śćągnąć spolszczenie????

O Boże.... kige zrób tak:

1. Idź do szkoły ;)

2. Jak już się nauczysz pisać to wiedz, że do każdego tematu związanego z serwerem jest załączone spolszczenie. A jak go nie ma to poczytaj w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=79405

Moje patche:

Moje tutoriale:

Opublikowano

Można jaśniej ? Bo nic nie zrozumiałem z tego co napisałeś... Jak wkleiłeś mojego patcha to NIE uruchamiaj metka normalnie tylko przez spolszczenie do danego serwera.... Ale napisze jeszcze raz a wyraźnie to może ci jakoś pomogę <_<

A po za tym to przecież pisałeś że na epvp jest... to tam sobie sprawdź co i jak :F Po co mnie się pytasz, skoro uważasz, że to skopiowałem ? :F I jeszcze jedno cwaniaczku daj mi link do tego patcha na epvp i nie nabijaj sobie postów -.- .

A tak apropo daj link do tego patcha z epvp ;) Ciekawy jestem co tam mają... o ile nie wyssałeś tego co napisałeś z palca ^^

Moje patche:

Moje tutoriale:

Opublikowano

Witam mi jakby zadziałało włączył mi sie i mam 7 serwerów i po polsku wkleiłem do tego spolszczenei longju3 włączyłęm i mam tak jak w polskim tylko 7 serwerów jak tak mam to jest dobrze czy źle??

Opublikowano

a ja mam taki blad wlaczaja mi sie spol ale na wsyzstkich jest Bląd Podczas Łaczenia sie z serwerem odpowiedz ktos

Lv44 Dobry kuba94

Opublikowano
Witam mi jakby zadziałało włączył mi sie i mam 7 serwerów i po polsku wkleiłem do tego spolszczenei longju3 włączyłęm i mam tak jak w polskim tylko 7 serwerów jak tak mam to jest dobrze czy źle??

Tak to dobrze ;) Wybierz byle który i loguj się do gry ;)

a ja mam taki blad wlaczaja mi sie spol ale na wsyzstkich jest Bląd Podczas Łaczenia sie z serwerem odpowiedz ktos

To nie jest wina Patcha :P Serwery OFF, nie ma GA na Hamachi, albo nie jesteś w ogóle w sieci xD Nie masz łączności z serwerem :P

Moje patche:

Moje tutoriale:

Opublikowano

tylko mam takie coś że otwieram spolsczenie wszystko sie loguje itp gra mi działa ale nie mam głosu jak psotac np bije z konai skili nie słychać ... o co w tym chodzi???

Opublikowano

Ja po zrobieniu tego wszytskiego mam 7 servów i nie moge się na zaden zalogowac przez co nie moge grać na priv servie ;/

syyygna.png

Szukasz GMa na swój serv? Napisz do mnie a na pewno sie zgodze i daje słowo ze się spełnie w tej funkcji! ;]

Zapraszam na mój TS 3

Adress

Opublikowano
Mi się nie spolszcza tylko grafa jest troche gorsza :P

A co ci się ma spolszczać? o.O Jeśli chodzi ci o nazwy i rozmowy z NPC to już są zasługi SERVERÓW a nie wersji metka :P

Ja po zrobieniu tego wszytskiego mam 7 servów i nie moge się na zaden zalogowac przez co nie moge grać na priv servie ;/

Musisz mieć złe spolszczenie... dobrze że masz 7 servów... wbijasz na byle który :P ale musisz mieć dobre spolszczenie :P :P

Ps.: Nie ma różnicy czy grasz na oryginalnym Metin2 2008 czy przerabianym według instrukcji :rolleyes:

Moje patche:

Moje tutoriale:

Opublikowano

proszim o reupload on repiadshare , megauload pls pls ;) dam 5x+

Please very please o.O <_< <_< <_< <_<

Opublikowano

Dobrze że z 2009 bo podobno po prawili grafikę a jeszcze nie grałem na 2009 a już 2010 ;]]

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

MrOrches GZ dzienki ci zawsze jak siedze na hamczi to kazdy sie pyta z kąd wziąść metka 2008

beztytuufdgdfgdfgdfg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...