Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cabal] Fuji Trainer

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fuji Trainer

Witam, ostatnio natknełem się na trainer dla EU więc chciałbym wam udostępnić go abyście ułatwili sobie grę, Trainer nie jest moją własnością.

Screeny :

c0Igc.jpg

Da7Pe.jpg

Download :

Skan :

https://www.virustotal.com/file/637af54af12014fea8a4cba42e11f3a280b2cf349982ac456471232687194d61/analysis/

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

No ok mam to i mam zaś inny problem bo nie mogę wstrzyknąć do cabala mam ustawione automat i gdy włącza się cabal nie wstrzykuje go w injectorze muszę coś ustawić ?

Opublikowano

Ok to już niby to mam a jeszcze 2 rzeczy lecz spytam się tak na raz by nie robić niepotrzebnie spamu 1 Czy wstrzykiwać GG kilera i trainera na raz czy osobna i jak włączyć trainera ?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Używam Win 8. Ale z tego co wiem,wszystkie hacki dzialajace na win 7, działaja na win 8. Tylko tutaj mam problem. Inject,nowym injectorem sie udał,ale dalej żadnego menu,hotkeye nie dzialaja

Najlepiej prosiłbym o tutorial jak dla 5 letniego dziecka :)

• 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

A co w przypadku gdy gra otwiera się z Launchera, a nie cabalmain? Injectujemy dalej do cabalmain? Nie wyświetlają mi się hotkeye i nic nie działa mimo, że hack injectowany.

Opublikowano

A co w przypadku gdy gra otwiera się z Launchera, a nie cabalmain? Injectujemy dalej do cabalmain? Nie wyświetlają mi się hotkeye i nic nie działa mimo, że hack injectowany.

A robisz na globalu czy prywatnym?

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...