Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dot. Wojownika Body

ale97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko otóż chcem zrobić wojownika Body , mam do dyspozycji 200kk i postać wp 67 lvl i buffke ze skillami na M

I mam kilka pytań

1.Ile zajmie robienie Kozackiej Postaci (która da rade w pvp jak i w expie )

2.Gdzie expic i dropić od 1lvl-a

3.Jak zarabiać

4.Jakie itemy robić ?

Server: Arkantes (S11)

Opublikowano

Wyexp sobie bodego tym WP :D

Zarabiaj na 55 na metkach.

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

1. Kilka miesięcy

2. expic na psach dropić jak dobijesz z 10 level na Imha

3. Sprzedawaj ribmy,fmsy z imha.

4. Nie rozumiem...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

jakie itemy żeby ogarnąć w imha ?

najlepiej +9 Ale jak nie bedzesz mial to +6/7 stykna, nie musza miec bonow. Jak juz dropisz w imha to zaopatrz sie w rekawiczke 2xdrop z is i najlepiej jeszcze w ta z gry :)

Opublikowano

Siemanko otóż chcem zrobić wojownika Body , mam do dyspozycji 200kk i postać wp 67 lvl i buffke ze skillami na M

I mam kilka pytań

1.Ile zajmie robienie Kozackiej Postaci (która da rade w pvp jak i w expie )/ Tydzień jak będziesz siedzieć po 12 h dziennie

2.Gdzie expic i dropić od 1lvl-a http://www.mpcforum.pl/topic/608828-tutorial-nurtujce-pytanie-gdzie-expi-na-x-poziomie/

3.Jak zarabiać http://www.mpcforum.pl/topic/718731-nie-wiesz-gdzie-dropicexpic-napisz-tutaj/

4.Jakie itemy robić ?

Server: Arkantes (S11)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

1.Zależy na jakich graczy, na tych 75+ to około 1.5 roku

2.M1-M2-ORKI-SOHAN-PIEKŁO-REDLAS

3.Metki, rybki, przetopy, kupowanie taniej i sprzedawanie drozej

4.Najlepsze

PS. Też grałem około roku temu na s11 : p

Dota 2 > Lol

Opublikowano

1. Zależy od Twoich umiejętności i doświadczenia. Dla niektórych to robota na 2-3 tygodnie, a dla pozostałych kilka dobrych miesięcy.

2. Najpierw do Imha, potem łów przez jakiś czas ryby i sprzedawaj małże, a następnie siedź na Metinach Zazdrości w M2 (zarobek murowany).

3. Sprzedawaj to co wymieniłem wyżej i kupuj sobie ekwipunek.

4. Staraj się w kluczowym momencie gry o Bojowy Miecz, Stalkę, Ebonitowe Kolczyki i przedmioty z PŻ.

Opublikowano

1. Około miesiąca

2. Od 1 zaczynasz na wilkach. 10lvl to niedźwiedzie/zaprzysiężone. Od 18 dzikusy. 30lvl to pustynia/dolina. Na 35 poziomie, wraz z bojowcem idziesz na BO do PT. Od 40 siedzisz na ezotach.

3. Medale, Kamienie Metin2.

4. Na początek EQ na 1lvl +6. Na 18lvl - tygrysia+6/7, miecz na 15lvl+6/7. Na 20 miecz możesz wymienić na szeroki+6/7/8/9. Na 30 oczywiście FMS. 34 lvl to oczywiście Śmiertelna+7/8/9.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...