Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Nurtujące Pytanie - gdzie expić na X poziomie ?

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

:)

Mała przemowa

A więc dokładnie tego określić się nie da , gdzie masz wbijać lvl na x lvlu - wszystko zależy od tego jaką profesją grasz , jaką klasą postaci , jaki posiadasz ekwipunek , umiejętności , statystyki , taktykę ataku.Niektórzy już na 40 poziomie dają rade zabić 3 grupki naraz w Lochach Pająków na drugim piętrze (v2) , a niektórzy na 60 poziomie mają trudności z zabiciem jedenej grupki.Przedstawię wam tabelę , gdzie expić od 1 do 99 poziomu postaci. Proszę pamiętać że wykres może być niedokładny , ponieważ ciężko napisać , gdzie ktoś ma expić nie wiedząc , jaki ma ekwipunek itp.. .Podzieliłem wykres dla dwóch typów gracza -

"Słaba postać" oraz "Dobra Postać"

Słaba postać :

1-3 lvl'a Dziki Pies , Głodny Zabłąkany Pies

3-6 lvla Głodny Wilk , Głodny Alfa Wilk , Głodny Niebiski Wilk , Głodny Zabłąkany Pies

6-11 lvl'a Głodny Alfa Wilk , Głodny Niebiski Alfa Wilk , Dziki , Szare Wilki , Zaprzysiężone w pierwszym mieście

11-15 Bezduszne w pierwszy mieście (Występują obok zaprysów)

15-20 Cały spot zaprzysiężonych w drugim mieście

20-26 W miarę możliwości jak najwięcej grupek dzikusów w drugim mieście (Dziki sługa , dziki żołnież piechoty itp. )

26-30 Silne stworki w drugim mieście (Dziki generał , silny/dziki łucznik ) Możemy też wybrać się do doliny orków i zabijać w niej jak najwięcej początkowych mobków.

30-33 Cały spot silnych dzikusów w drugim mieście . Pustynia po 1-3 grupek lub dolina .

33-40 W miarę możliwości jak najwięcej grupek na Pustyni lub słabe ezoty w doline (Te pod grotą wygnańców)

40-50 Obowiązkowy koń bojowy i expimy z innymi cien.. tzn. słabymi graczami na Czarnych orkach lub samemu i pod ścianke brać.

50-54 Loch pająków v1 , jeżeli nie to cały spot na Czarnych Orkach z lub bez pt z lurem.

54-75 Lochy Pająków v2 jak nawięcej grupek

75-99 Czerwony Las , potem tylko grota wygńanców i expimy na golemach.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dobra postać -

1-5 Głodny Wilk , Głodny Alfa Wilk , Głodny Niebiski Wilk , Głodny Zabłąkany Pies

5-20 Tutaj możemy iść do m3 i expić i dropić na przeklętych.

5-11 Bezduszne w pierwszy mieście (Występują obok zaprysów) lub też full spoty zaprysów.

11-21 Full spoty zaprysów w pierwszym lub drugim mieście lub też bierzemy jak najwięcej grupek dzikusów.

21-30 Można też na poli na BO

21-27 Full spoty (Dziki sługa , dziki żołnież piechoty itp. )

27-30 Początkowe orki w dolinie lub full spoty silnych dzikusów.

30-45 Z coraz większym lvlem starać się jak najwięcej brać grupek na BO i w między czasie zrobić konia bojowego.

45-75 Expimy w v2 Lochów Pająków i z coraz większym lvlem staramy się brać jak najwięcej.

75-99 Golemy a przy końcówce ziny .

Tuta takiego na 100% nie było ! Przeglądałem wcześniej google i nie znalazłem . Co do hejtów mam was w d**** .

Dłuższej grafiki się nie dało?

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dużo takich poradników :P . Jestem początkujący tu i jak dla mnie super :>

Piona !

ruch_14.gif

INO RUCH GÓRNY ŚLONSK

ruch_15.gif

Opublikowano

Ładny poradnik, na pewno może się ktoś poduczyć - jak i ten zaawansowany, jak i ten zielony.

W końcu jest jakaś estetyka i oby tak dalej. Jednak mam jedno zastrzeżenie co do Ciebie, ciągłe odświeżanie tematów - nie potrzebne!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dzięki , od dawna nie wiedziałem jakie bony zrobić na psy . !

Pjona !

Dla greenów temat, lajkuję. ;D

36733859559970154671.jpg

Opublikowano

nie postarales sie.

W tych czasach spokojnie 42lvlem mozna szukac eq i probowac v1 / v2

a tymczasem do 50lv chcesz expic na bo?

zostawiam bez oceny.

Opublikowano

nie postarales sie.

W tych czasach spokojnie 42lvlem mozna szukac eq i probowac v1 / v2

a tymczasem do 50lv chcesz expic na bo?

zostawiam bez oceny.

To raczej ty się nie postarałeś z przeczytaniem tego. Idź sobie na BO i są jeszcze cudaki które na 56 lvlu tam expić , racja można iść do v2 na tym lvlu ale raczej to nie ma sensu brać po jednej grupce.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Do 56-57lv bardziej oplaca sie expic w v1 na szponach niz w v2, troche wiecej expa i nie trzeba wydawac na bilety. Pozatym w v2 sa mocne moby i ja wezmiesz 2 grupy na 55lv to padniesz.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wg. mnie dobry poradnik. Przyda się grającym i zamierzającym coś osiągnąć na PL.

Kezzas_eune_99_5_nozg.png

"Zbuduj ze mną lepszą przyszłość"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobry tut, skorzystam i porwonam na privku :)

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...