Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PunkBuster

Kamilusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z tym programem, którzy strasznie mnie wkurza. A mianowicie napiszę wszystko co wiem:

Usunąłem wszystkie pliki dotyczące PunkBuster i w ogóle BFH. (Przedtem to samo się działo). Teraz zainstalowałem ponownie, lecz pierwsze sygnały PunkBuster od razu dały znać.

beztytuujrt.png

(Nie wiem jak dawać w Spoiler)

Lecz klikłem "OK" i wyskoczyło: "Gra została pomyśle zainstalowana, czy chcesz ją uruchomić".

Następnie popatrzyłem w usługi, czy jest włączony PnkBstrA i PnkBstrB. Jest. Lecz po pierwszej rundzie (niecałe 2 min.) wyskoczyło mi na chacie:

PC IMPORTANT: RESTRICTION: Service

Communicatlon Fallure: PnKBustr8.exe

Initlallzation failded

I tak cały czas, 2 minuty gry= kick przez punkbuster

Aktualizacja nie pomogła, tak włączam przed opka, nie mam problemów z netem.

Bardzo proszę o pomoc, kto pomoże to obsypie go lajkami. Z góry dziękuję za pomoc!

Jeśli to pomoże = W BF play4free jest to samo. Na innych komputerach (U dziadków i u kolegi) nie wyrzuca mnie :( Zapomniałę dodać, że teraz PnkBstrB całkowicie znikł z usług nwm dlaczego.

beztytuueyr.png

Pomogłem? Daj lajka :D

Opublikowano

Spróbuj ręcznie zaktualizować Punkbustera i dodać PnkBstrA.exe & PnkBstrB.exe do listy wyjątków. Mozesz jeszcze przeinstalowac pb z pliku pbsvc.exe.

weedv.png
Opublikowano

Spróbuj ręcznie zaktualizować Punkbustera i dodać PnkBstrA.exe & PnkBstrB.exe do listy wyjątków. Mozesz jeszcze przeinstalowac pb z pliku pbsvc.exe.

Tak właśnie zrobiłem a PnKBsrB.exe nie mam w usługach bo "znikły".

beztytuueyr.png

Opublikowano

PB nie ma takiego procesu jaki podałeś. U innych nie ma takiego problemu, może masz syf na kompie ? Na oficjalnym forum nikt nie umie ci pomóc, wątpię aby tutaj się udało. Problem leży gdzieś w twoim kompie.

Co z tym ?

http://www.mpcforum....sienie-szatana/

WTF? Jaki nick! o.O

beztytuueyr.png

Opublikowano

WTF? Jaki nick! o.O

Hahahaha :D Googlus, spójrz jeszcze raz na nick . Widzisz różnice ??? Też tak myślę :)

@TOP

Miałem też takie problemy z PnkBstrB.exe ale przeszło samo :( Nwm, jak ci pomóc D:

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Bardziej wkurza "an error occurred failed to download config file" :( on czasem jest i znika i tak cały czas...

P.S "Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji" , haha wykorzystałem na tobie :D :D :D

beztytuueyr.png

Opublikowano

Bardziej wkurza "an error occurred failed to download config file" :( on czasem jest i znika i tak cały czas...

P.S "Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji" , haha wykorzystałem na tobie :D :D :D

z tym problemem też mam kłopoty na innym kompie który ma Windowsa 7 =.= na jakimś innym forum radzili aby zmienić przeglądarkę na Explorera. Tylko że mi to w ogóle nie pomogło =.=
11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Kondzio789

87bf188246_facepalm.jpg

cyjan_97

Ten błąd ustał, ale ten najwyżej wymieniony nie :( Ani jednej osoby nie znalazłem, która ma tak samo...

beztytuueyr.png

Opublikowano

Ja również miałem podczas gry komunikaty i wywalało mnie z serva przez PB ( ... PnkBstrA i B.exe ). Uruchamiałem przeglądarkę jako Administrator i wszystko działało - był problem połączenia PB z plikiem. Problemy ustały, teraz w ogóle nie wyskakują. U cb. jest problem podczas instalacji, czyli chodzi o coś innego. Niestety, nwm jak ci pomóc :(

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Hmm ... Wydaje mi się, że to może pomóc :D Kamilusz ???

Ten temat podałem 3 dni temu, ale co tam. Lepiej spamować o kondziu i pisać "Niestety nie wiem jak ci pomoc". Idealny przykład jak post może utonąć w spamie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...