Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Jak rozwiązać czesto spotykany problem !

Pluszowa Kaczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , pokaże wam sposoby na pozbycie sie błędów przy instalacji BFP4F.

Takie jak:"An error occured: Failed to download config file" itp.

Sposób pierwszy:

Wyłączenie Firewall'a podczas instalacji.

"Control Panel"->"Windows Firewall"->"Change Settings"->Naciskamy opcję "Off".

post-834336-0-40838500-1358539855_thumb.jpg

Sposób drugi:

Włączamy BFP4F jako Administrator

Naciskamy na przeglądarke PPM->Naciskamy "Run as Administrator"->Wtedy wchodzimy na strone BFP4F i odpalamy BF'a

Sposób trzeci:

Reinstall gry ( U niektórych działa Reinstall BF'a )

"Control Panel"->"Programs and Features"->Usuwamy BF'a

Dla pewności usunięcia:

"Start"->"Run"->Wpisujemy "Regedit"->"HKEY_LOCAL_MACHINE"->"SOFTWARE"->"Electronic Arts"->Usuwamy BF'a

Trzeba też usunąć rozszerzenie BF'a:

Wchodzimy w przeglądarke->"Ustawienia"->"Rozszerzenia"->Usuwamy rozszerzenie.

Sposób trzeci:

Wyłączenie Antivirusa ( Ja mam Avire )

Wchodzimy w antivirusa->Naciskamy "Deactivate Real-Time Protection"

post-834336-0-59095900-1358541200_thumb.jpg

Sposób czwarty:

Zainstalowanie przegladarki Google Chrome lub korzystanie z Internet Explorer.

Zainstalowanie Google Chrome:

Wchodzimy w Internet Explorer->Wchodzimy na strone "www.google.pl"->W prawym rogu mamy okienko "Zainstaluj Google Chrome"

Oto są 4 sposoby na rozwiązanie problemu takie jak "An error occured: Failed to download config file." itp.

Włączamy spowrotem Antivirusa oraz Firewall'a aby sie nic nie stalo.

Opublikowano

Chcesz żeby komuś wpierdzieliło w ch wirusów na kompa

-Zgloszenie

Za takie infa powinien być perm :)

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

-Zgloszenie

Boże zgłaszasz dobry poradnik ? gratuluję pobieranie z gry z oficjalnego źródła to 0 wirusów i wątpię aby komuś się trafił wirus.. Zastanów się czasem co piszesz i ciebie powinniśmy zraportować za spam i wprowadzanie ludzi w błąd ludziom ten poradnik pomoże, a ciebie najwidoczniej zazdrość zżera :) ten poradnik coś wprowadza, a nie "Jak kupić fundsy" Co do poradnika to wszystko dobrze opisane i jak bym wcześniej widział ten poradnik bym zaoszczędził czas najlepiej aby jakiś mod podpiął ten temat na jakiś czas wielu osobom pomoże.
Opublikowano

-Zgloszenie

Poradnik jest spoko a ty masz o coś pretensje. Lol ogarnij się ciągle wypisujesz jakieś bzdury i spamujesz. W swoich postach nadużywasz słowa "zgłoszenie". A ja zgłaszam ciebie.

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

Jak ktoś nie jest idiotą, to sam wejdzie na ich główną stronę, wejdzie na forum techniczne i przeczyta po ang jak rozwiązać każdy problem, jest tam do tego specjalna lista "Known fix issues".

Po co robić poradnik jak poradzić sobie z jednym problemem, jak jest ich ponad 20, znanych?

Opublikowano

Boże zgłaszasz dobry poradnik ? gratuluję pobieranie z gry z oficjalnego źródła to 0 wirusów i wątpię aby komuś się trafił wirus.. Zastanów się czasem co piszesz i ciebie powinniśmy zraportować za spam i wprowadzanie ludzi w błąd ludziom ten poradnik pomoże, a ciebie najwidoczniej zazdrość zżera :) ten poradnik coś wprowadza, a nie "Jak kupić fundsy" Co do poradnika to wszystko dobrze opisane i jak bym wcześniej widział ten poradnik bym zaoszczędził czas najlepiej aby jakiś mod podpiął ten temat na jakiś czas wielu osobom pomoże.

Po 1

-Jak się pobiera bf można w ch wirusów złapać bo jak się pobiera to i się przegląda internet jak ktoś nie pomyśli to widać skutków twoim poście

P.S To nie poradnik tylko info ;)

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano
Jak ktoś nie jest idiotą, to sam wejdzie na ich główną stronę, wejdzie na forum techniczne i przeczyta po ang jak rozwiązać każdy problem, jest tam do tego specjalna lista "Known fix issues".

Po co robić poradnik jak poradzić sobie z jednym problemem, jak jest ich ponad 20, znanych?

Nie chce sie czepiac, ale piszesz ze kazdy moze wejsc na forum i poczytac jak naprawic ten problem. http://www.mpcforum.pl/index.php?/topic/546315-[info]WAŻNE

A to co to jest? Takie samo stwierdzenie " Jakby ktos nie mogl sobie wejsc na fb i przeczytac 5-sekundowa notke". Kolejny hipokryta.

Topic.

Poradnik bardzo przydatny.

Opublikowano

Nie chce sie czepiac, ale piszesz ze kazdy moze wejsc na forum i poczytac jak naprawic ten problem. http://www.mpcforum....?/topic/546315-[info]WAŻNE

A to co to jest? Takie samo stwierdzenie " Jakby ktos nie mogl sobie wejsc na fb i przeczytac 5-sekundowa notke". Kolejny hipokryta.

Topic.

Poradnik bardzo przydatny.

Ten temat który założyłem, idioto, miał ograniczona liczbę użyć kodu, ale widać, że to ty chyba jesteś tutaj ograniczony jak szukałeś tematu z przed roku :O w dupę też wejdziesz i klocka wyliżesz?///Eot bo porażka..

Opublikowano

Po 1

-Jak się pobiera bf można w ch wirusów złapać bo jak się pobiera to i się przegląda internet jak ktoś nie pomyśli to widać skutków twoim poście

P.S To nie poradnik tylko info ;)

Nie wiem co według ciebie ma przeglądanie internetu do battlefielda możesz zacząć pobierać i przeglądarkę wyłączyć ;) ale spoko wiesz z samego pobierania wirusów się nie dostanie//// Może mi ktoś podpowiedzieć co mam zrobić ? bo na innym laptopie kiedy odpalam grę to mam czarny ekran podczas ładowania wyczyściłem folder battlefielda w moich dokumentach i pobrałem od nowa wcześniej działał normalnie.
Opublikowano
Nie wiem co według ciebie ma przeglądanie internetu do battlefielda możesz zacząć pobierać i przeglądarkę wyłączyć ;) ale spoko wiesz z samego pobierania wirusów się nie dostanie//// Może mi ktoś podpowiedzieć co mam zrobić ? bo na innym laptopie kiedy odpalam grę to mam czarny ekran podczas ładowania wyczyściłem folder battlefielda w moich dokumentach i pobrałem od nowa wcześniej działał normalnie.
Sprobuj przeinstalowac dodatek Bf p4f.
Opublikowano

@Top

LoL ? Wystarczy wyłączyć kompa, uruchomić jako administrator, wyczyścić folder cache w moich dokumentach i wystarczy.

@Blondyneczka

Weź ty mi zejdź z widoku bo jak widze te twoje żałosne posty to aż mi cię szkoda. Lepiej idz tam swoje tutoriale jak "Kupować fundsy" robic i wgl ogarnij bo naprawde chuja wiesz i sie udzielasz.

OndteAw.png
Opublikowano

Tak btw nwm ja jakich stronach musicie chodzić, że przez 5 minut nie możecie komputera zostawić bez antywira, bo się wirusów boicie...

Ja kiedyś tak z czystej ciekawości jakoś pół roku bez żadnego antywirusa chodziłem, pobierałem na torrentach itd, potem przeskanowałem sobie komputer i nic mi nie wykryło...

Co do tematu to niby przydatne, ale w niektórych przypadkach tylko format może pomóc.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...