Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] PUNKBUSER TO NASIENIE SZATANA!

kamilusz15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KTO STWORZYŁ TAKIEGO GÓWNO? 10 RAZY BATTLEFIEDLA HEROES SCIAGAŁEM NA NOWO I DALEJ KURWA TO SAMO!!!

PC IMPORTANT: RESTRICTION: Service

Communicatlon Fallure: PnKBustr8.exe

Initlallzation failded

NA CHACIE TAKEI GÓWNO WYSKAKUJE A POTEM

"ZOSTAŁEM WYRZUCONY PRZEZ PROGRAM PUNKBUSTER'

CO TO KURWA JEST W OGOLE TEN PUNKBUSTER? POJEBANY PROGRAM! JAK SIE JEGO POZBYC LUB ODINSTALOWAC?

Opublikowano

Yyy.. mi zadziałało tak że kliknąłem żeby uruchowmiło mi przeglądarke jako admin (moje konto to admin) i działało.

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Uruchom przegladarke ppm jako administrator powinno zadzialac a jak nie to sprawdz czy niemasz gdzies odpalonego pb

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano
jak nie to sprawdz czy niemasz gdzies odpalonego pb

Kurcze, jak spamujesz to rób to z głową. Musi mieć odpalony proces PB, żeby grać w grę, która go wymaga.

Opublikowano

KTO STWORZYŁ TAKIEGO GÓWNO? 10 RAZY BATTLEFIEDLA HEROES SCIAGAŁEM NA NOWO I DALEJ KURWA TO SAMO!!!

CO TO KURWA JEST W OGOLE TEN PUNKBUSTER? POJEBANY PROGRAM! JAK SIE JEGO POZBYC LUB ODINSTALOWAC?

Punk Buster - jest to taki program do wyłapywania cheaterów - cheatów. Czyli innymi słowy zapora anty cheaterska.

I to "gówno" stworzyło EA (tak mi się zdaje)

A, to nie jest gówno, bo dzięki temu nie ma tak dużo cheaterów, chociaż i tak się znajdą co mają niewykrywalnego ;/.

Mi wszystko ładnie śmiga bez reinstalów, czy pies wie czego.

Zrób może reinstall PB.

Mój komputer > C > Program Files > EA Games > Battlefield Heroes (domyślnie) > pb > pbsvc_heroes.exe

Opublikowano

Punk Buster - jest to taki program do wyłapywania cheaterów - cheatów. Czyli innymi słowy zapora anty cheaterska.

I to "gówno" stworzyło EA (tak mi się zdaje)

A, to nie jest gówno, bo dzięki temu nie ma tak dużo cheaterów, chociaż i tak się znajdą co mają niewykrywalnego ;/.

Mi wszystko ładnie śmiga bez reinstalów, czy pies wie czego.

Zrób może reinstall PB.

Mój komputer > C > Program Files > EA Games > Battlefield Heroes (domyślnie) > pb > pbsvc_heroes.exe

Nie zrobiło EA i co więcej muszę przyznać rację, że PB to *****. Nie wiem dlaczego EAsy wciąż z tego korzysta, jest masa lepszych programów do zabezpieczania serwerów, nie. Oni się uparli na PB. W sumie pasuje do tej gry, zbugowane, niedziałające, przysparzające problemów oprogramowanie. Wykrywa tyle co nic i każda osoba, która chce znaleźć cheata prędzej czy później znajdzie.

Opublikowano

nie chce zakładać nowy temat ..... ale mam problem z punkbustererem.....

* zostałeś wyrzucony z servera przez program punkbuster* domyślam się że było w chu takich tematów.... reinstalowałem i nic..... co zrobić? w procesach mam pn włączony .....

YAY

Opublikowano

o boże...

chackach detekted gram

po pierwsze pisze się hackach lub haxach i nie detekted tylko detected

a do pytanka

to poczytaj na forum pb może w FAQ czy coś

Opublikowano

Skoro nadal występuje błąd, o którym mowa w pierwszym poście a jesteś na 100% pewny, że proces B jest uruchomiony podczas gry to jesteś pierwszą osobą na ziemi z czymś takim.

Opublikowano

Jeżeli masz przeglądarkę na dolnym pasku, musisz wejść w folder Mozilli/Chrome/jakiejś innej, której używasz . Odnajdujesz plik startowy, klikasz ppm/uruchom jako administrator. Też mam ten problem, robię, jak napisałem i wszystko działa.

@UP

Kondzio789 Nie wypowiadaj się, ponieważ twoje odpowiedzi są żałosne . Pisze się "Hackach" lub "Haxach" jak kolega napisał. Dowiedz się więcej o tej grze oraz bierz się za szkołę - twoja ortografia leży.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano
Jeżeli masz przeglądarkę na dolnym pasku, musisz wejść w folder Mozilli/Chrome/jakiejś innej, której używasz . Odnajdujesz plik startowy, klikasz ppm/uruchom jako administrator. Też mam ten problem, robię, jak napisałem i wszystko działa.

Wystarczy z kliknąć ikonkę na pasku i uruchom jako administrator.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...