Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*FLYBLOCK*[20s][24/7][Dedyk][Skyblock][2 drużyny][wl]

Asset

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Arman

Dlaczego ty: Bo lubie grać na serwerach tego typu, gram często, lubie współpracować, utrzymuje kontakt z graczami, mam swój honor i potrafię się zachowywać.

Cos o sobie: Gram w minecrafta jakieś 3 lata, jestem otwarty, lubię utrzymywać kontakt z innymi graczami, często gram :D

Akceptujesz regulamin?: Tak, mam nadzieję że każdy będzie go przestrzegał.

Do jakiej drużyny chcesz należeć ?: Do białej. Jeśli jest dużo osób w bialej mogę być w czarnych

Opublikowano

Zapraszam do GRY !!!!!!!!!!!!!!

W Niedziele jest wojna także wszyscy obowiązkowo na serwerze musza być !!!!!!!!!!!!!!

P.S. Jak będzie wyglądała wojna mniej więcej ? Fajnie by było jakby były wrone składy i dużo graczy a nie 5vs5 bo wtedy nudno by było.

Zapraszam do Czarnych i Białych żeby składy były równe.Ja jestem w drużynie czarnych ale mam przeczucie ze przegramy :( .

Opublikowano

Nick: Dawidlubi69 [premka]

Dlaczego ty: Ponieważ umiem dogadać sie z teamem ,kocham wojny i to duze wojny czesto gram na igrzyskach smierci ,survival itp. nie robię błędów ortograficznych :3

Coś o sobie: często gram w minecrafta lecz nie zawsze wiadomo każdy ma swoje obowiązki ,uwielbiam co-op [współprace] dzięki jedności i zorganizowaniu można zrobic wiele,jestem przyjaźnie nastawiony do ludzi.

Akceptujesz regulamin: Tak
Opublikowano

Nick:Clorsik(Posiadam Premium)..

Dlaczego ty:Hmm.. Dlaczego ja. Choćby i dlatego, że jestem kreatywny pomysłowy i lubię grać na tego typu serwerach. Posiadam Skype oraz Ts3, lubię poznawać nowych ludzi i ogarniam co jest grane i o co chodzi w świecie "Minecraft".. Umiem budować, konstruować.. Jedyn słowem jestem doświadczony. :D

Coś o sobie: A więc tak, moje imię to Radek, trenuję taekwondo oraz jestem aktywnym graczem. Mam 15 lat jak już wspomniałem powyżej :D..Lubię grać w gry komputerowe i spotykać się ze znajomymi, utrzymuje kontakty z graczami minecraft'a, czasami nawet z youtuberami.. Jestem szanowany oraz szanuje innych.

Akceptujesz regulamin?:Owszem akceptuje regulamin. Obeznałem się także z waszą stroną serwera.

Pozdrawiam, Clorsik :D

Opublikowano

Nick:_PNG_

Dlaczego ty:Bo umiem grać wyróżniam się budowlami i chce zagrać na serwerze może coś więcej niż gracz :)

Cos o sobie:Jestem komputerowym maniakiem lubię pograć sobie na skyblocku

Akceptujesz regulamin?:Tak

Opublikowano

Nick: puma821us

Dlaczego ty: Szukam tego typu Serwer bardzo Bardzooo Długoo ! Lubię Grać W Ekipie zwłaszcza w powietrzu ;D

Cos o sobie: Nazywam Się Michał, Mam 15 lat i lubię grać w minecrafta.

Gram już od półtorej rokku. Także lubię bawić się w pluginach ^^

Akceptujesz regulamin?: TAK

Opublikowano

Nick:lucxy55

Dlaczego ty:Ponieważ interesuje mnie taka rozgrywka

Cos o sobie:Nazywam się Wiktor.Mam lat 13 Interesuje się piłką nożną i Konfiguracją Pluginów.

Akceptujesz regulamin?:Tak Oczywiście

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: OwNeR
Coś o sobie: Interesuję się muzyką, grami komputerowymi, programowaniem w programach typu Pascal C++
Dlaczego ty?: Szukam serwerów tego typu oraz chciałbym poznać nowych ludzi.
Akceptujesz regulamin: Tak. Jak najbardziej

Pomogłem?

Daj "like", to nie boli.

Z problemami pisz na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...