Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*FLYBLOCK*[20s][24/7][Dedyk][Skyblock][2 drużyny][wl]

Asset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Grappler

Dlaczego ty: Ze względu na swój wiek, nie jestem dzieckiem neo, który drze japę do mikro. Umiem się zachować, stworzyć fajną atmosferę i lubię pracę zespołową.

Cos o sobie: Student z Gdańska, od 6 lat trenuję zapasy, mma i brazylijskie jiu jitsu. W wolnym czasie pykam w mc ;)

Akceptujesz regulamin?: Tak

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Bartov

Coś o sobie: Mam na imię Bartek, lubię tego typu serwery.

Dlaczego ty?: Wiem wiele rzeczy o tej grze, graj od jej początków powstania. Jestem pracowity, mogę się podjąć każdej pracy, kopalnie z generatora cobla, cięcie drewna, czy farmerstwo. Nie robię z siebie debi*a, nie obrażam innych i nie kłócę. Zawsze staram się udzielić pomocy innym graczom.

Akceptujesz regulamin: Tak akceptuje.

Drużyna obojętna.

Nowicjusz
Opublikowano

Nick: KamyL | Draxiu

Dlaczego ty: Ponieważ wraz ze swoim kolegą lubimy tego typu serwery, od razu oznajmię iż chcielibyśmy być w tej samej drużynie. Jesteśmy ogarnięci i nie griefujemy oraz szanujemy czyjąś pracę.

Cos o sobie: W sumie napisałem to w powyższym punkcie

Akceptujesz regulamin?: Oczywiście, że tak

Opublikowano

Nick: Wiedzmin14

Coś o sobie: Jestem Szymon gram w mc 2 lata .

Dlaczego ty?: Lubie skyblocki jestem ciekaw pvp w powietrzu , mam wysoki poziom zdobnictwa i budownictwa. Pomagam innym jestem rozmowny.

Akceptujesz regulamin: Tak akceptuje.

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

Opublikowano

Nick:Perspektywny

Dlaczego ty: Lubie takie serwery i chce zagrać

Cos o sobie: Jestem Marcel lubię grać w pilke nozna i minecrafta oraz kosza chcialbym byc na wl mam nadzieje ze nie zostane odrzucony ze wzgledu na wiek

Akceptujesz regulamin?: Akceptuje

mca.png

Opublikowano

Nick: SmoQu

Dlaczego ty: Zawsze chcialem pograc na takim serwerze

Cos o sobie: Lubie pograc w gry komputerowe, napic sie piwa (piccolo). wiecej dowie cie sie w swoim czasie

Akceptujesz regulamin?: TAK !

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

Nick: DarkDevision

Dlaczego ty: Lubię tą serie i sam chciałbym się sprawdzić w niej :) Od początku serii szukam takiego serwera.

Cos o sobie: Mam na imię Kuba, w minecrafta gram ok. 2lat. Uprawiam różne sporty, często gram na komputerze :3 Jestem ogarnięty i lubię zawierać nowe znajomości. (posiadam skype/mumble) :)

Nick: Psychopata

Dlaczego ty:Chcę się dobrze zabawic ;>

Cos o sobie: Szlugi wóda gołe baby

Znowu cię spotykam ;p

Opublikowano

Witam czy jest jeszcze moze miejsce dla mnie ??

Nick:MrMafioz

Cos o sb : pochodze z wa-wy

Dlaczego ja??:Lubie servery skyblock i druzyna vs druzyna :)

Akceptuje?? : Oczywiscie

Opublikowano

Nick: VeyronPL

Dlaczego ty: Bo lubię skyblocka, rywalizację i jestem ogarnięty

Cos o sobie: Moje motto to gry komputerowe typu Team Fortress 2, w minecrafta nie grałem od 1.4.3, gdyż strasznie znudził mi się minecraft, a teraz powracam.

Akceptujesz regulamin?:Tak

crysis2l.jpg

,,If we don't end war, war will end us"-H.G Wells

Opublikowano

Nick: MrLoL (Version Premium).

Dlaczego ty: Bardzo proste pytanie, jestem ogarnięty, lubie servery tego typu, jest w nich świetny klimat, zapach zwycięstwa, przyjazne otoczenie, mili ludzie, dobre towarzystwo, no po prostu miodzio.

Cos o sobie: Mam na imię Sebastian, interesuje się Informatyką, Historią, lubie w wolnych chwilach zagrac w różne Gry szczególnie w Minecrafta, większość czasu spędzam na Minecrafcie, ogólnie po 5-6h Dziennie, na pewno się nie będziemy nudzić.

Akceptujesz regulamin?: Oczywiście, jak zawsze.

Opublikowano

Nick:MagisterSP

Dlaczego ty:Poszukuje takiego serwera

Cos o sobie: Jestem spokojnym i godnym graczem w minecraft interesuje sie programami komputerowymi

• Akceptujesz regulamin?:

Opublikowano

Nick:TheDemonekPl

Dlaczego ty:Lubie grac na ruznych serwerach i chcialbym dac to na swuj kanal na toutube

Cos o sobie:jestem spoko koles lubie sie zaprzyjazniac mam bujnom wyobraznie

Akceptujesz regulamin?:TAK

Opublikowano

Nick: WladziuzgorPL

Dlaczego ty: Mam ferie i dużo wolnego czasu więc będę często na serwerze.

Coś o sobie: Lubie dużo jeść , ćwiczyć w wolnym czasie i grać w Minecrafta

Akceptujesz regulamin: Tak, akceptuję go.

Podanie kolegi bo chciał zagrać po restarcie:

Nick: szczurek800

Dlaczego ty: Bo nie ma co robić i chce pograć w minecrafta

Coś o sobie: Nie jest debilem który wszystko rozp... niszczy

Akceptujesz regulamin: Tak

I chce być ze mną w drużynie.

Opublikowano

Nick: Goter

Dlaczego ty: Chce pograć drużynowo

Coś o sobie: Lubię grać w Minecrafta Nie niszcze nic Jestem dobry w walczeniu

Akceptujesz regulamin: Tak

Opublikowano

Nie polecam! Brak cubów/drużyn(?), odpowiednich pluginów i mnóstwo grieferów!

Nawet cie nie było na serwie i już ocenia zle , zall mi cie, i cuboid był tak samo drużyny tez były

Opublikowano

Nick: SebQu (Mam pytanko, premium wymagane? Jak tak to przepraszam, nie bierzcie tego zgłoszenia pod uwagę.)

Dlaczego ty: Hm... no właśnie... dlaczego? Staram się przestrzegać podstaw ortografii. Jestem kreatywny, z każdym dniem gry w majnkrafty, rozwijam swoje umiejętności budowania, które niestety nie są na wysokim poziomie. Zawsze chciałem zagrać na tego typu serwerze i poznać wiele ciekawych osób.

Cos o sobie: Mam na imię Sebastian. Wiek był przedstawiony na górze. ;) Jestem otwarty na nowe znajomości. Nigdy nie griefowałem, przestrzegałem regulaminy. Posiadam sprawny mikrofon oraz programy TS3 i Skype.

Akceptujesz regulamin?: Tak, ale 1 małe pytanko. Można mieć Optifajna i minimapę?

(Wiem, nie napisałem Optifine tylko Optifajna i Majnkrafty a nie Minecrafta... Ale ja zawsze piszę tak jak się czyta. No... może czasami ;) )

Narka, pozdrawiam.

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Nick: rozgramiacz22

Dlaczego ty: Zainteresował mnie ten serwer i mam nadzieje że będzie dobra zabawa.

Cos o sobie: Dobrze buduje, potrafię utrzymać atmosfere, jestem dość kulturalny i nie wyzywam.

Opublikowano

NICK: szczurek800

DLACZEGO TY: PONIEWARZ MAM BARDZO DURZO WOLNEGO CZASU I LUBIE GRAC W MINECRAFTA A NAJBARDZIEJ NA MULTI NIE JESTEM DEBILEM CO SPRAWIA PROBLEMY I DENERWUJE

COŚ O SOBIE: KOCHAM MINECRAFTA W WOLNĄ CHWILE GRAM

AKCEPTUJESZ REGULAMIN: TAK

bardzo chcę być w drurzynie z WladziozgorPL ziomek8000

Opublikowano

Nawet cie nie było na serwie i już ocenia zle , zall mi cie, i cuboid był tak samo drużyny tez były

Byłem tam tylko jakieś cobble w górze są i tyle... Nawet drzew nie ma.

Opublikowano

Nick:Gun321

Dlaczego ty:Umiem grac w minecrafta i z checia zagrałbym w koncu jakis TeamDetmatch

Cos o sobie:Lubie grac w minecrafta i w call of duty.Mieszkam w Szlichtyngowie.Lubie grac w piłkę nożna

Akceptujesz regulamin?:Occzywiscie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...