Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Post otrzymał ostrzeżenie

lopescio

Heyah  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za wprowadzeniem tego?

• Tak
      20
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale on wgl jakiś z innego tematu chyba jest, a może jakiego gibona spalił i pisze tu o jakimś robieniu raportów i warnowaniu...

sztuke hindu kush a co?

Nie zrozumiałem a ty się od razu oburzasz -.-.

10s7llx.png

By

Maxio!

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem na tak.

Dzięki takiemu rozwiązaniu może każdy nieregulaminowy post, za który użytkownik poniósł już odpowiedzialność, nie dostawał by kolejnych stu zgłoszeń.

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Też jestem na tak. Obojętne mi, czy zostanie pokazane ile ktoś dostał procent, czy nie.

Ale użytkownicy mogliby widzieć, czy ktoś został ukarany. No i dodatkowo nikt nie będzie wysyłał raportów

na post, który już dostał warna.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Też jestem na tak. Obojętne mi, czy zostanie pokazane ile ktoś dostał procent, czy nie.

Ale użytkownicy mogliby widzieć, czy ktoś został ukarany. No i dodatkowo nikt nie będzie wysyłał raportów

na post, który już dostał warna.

Ile % ktoś dostał też powinno być pokazane, bo przecież są warny 0% i wciąż będzie kolesiostwo :)

Opublikowano

Mi pasuje, niech będzie pokazane. No i też może być pokazane kto tego warna nałożył.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Ile % ktoś dostał też powinno być pokazane, bo przecież są warny 0% i wciąż będzie kolesiostwo :)

To może od razu obok postów użytkowników niech będzie podany ich login i hasło, a co tam ;)

Po głębszym zastanowieniu jestem na nie.

Opublikowano

To może od razu obok postów użytkowników niech będzie podany ich login i hasło, a co tam ;)

Po głębszym zastanowieniu jestem na nie.

Genius, login jest podany...

Porównanie z dupy wzięte

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja jestem na nie, jeżeli ktoś go dostanie to niech sobie go ma, przynajmniej to nie będzie zawalać skrzynek itd.. Globala itd.. jest obowiązkiem nadać mu % jeżeli łamie regulamin, a przeważnie to robią. Nie chcę zbędnego spamu na skrzynce, dlatego bo ktoś dostał warna. Na nie.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...