Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Post otrzymał ostrzeżenie

lopescio

Heyah  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za wprowadzeniem tego?

• Tak
      20
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Co Wy na to, aby wprowadzić coś takiego, że gdy post dostanie warna to wyświetla się informacja dla każdego, że go dostał i ile % za niego?

Często wysyłając raport nie bardzo mam pewność, że został on wyegzekwowany, bo jak powszechnie wiadomo, na mpc mamy szeroko rozwinięty poziom kolesiostwa :)

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale to jest bezsensu... komu przeszkadza system, który teraz obowiązuje ? Ciągniemy na nim 5 lat i nikt nie narzeka.

Opublikowano

Ale to jest bezsensu... komu przeszkadza system, który teraz obowiązuje ? Ciągniemy na nim 5 lat i nikt nie narzeka.

Obecny system jest okej, tylko trzeba go troszkę zmodyfikować.

Czyżby dla administracji takie coś było niewygodne?

Jeśli nie mają nic na sumieniu to będzie to dodane :)

Opublikowano

Powinna być taka tabela raportów gdzie pisze kto wysłał raport, link do postu/statusu/użytkownika, data wysłania i status czy rozpatrzono go czy też nie

Takie coś mają moderatorzy.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nie

Siła argumentu :)

Nie, bo mogę

Lepiej ?

idiot's, idiot's everywhere...

Powinna być taka tabela raportów gdzie pisze kto wysłał raport, link do postu/statusu/użytkownika, data wysłania i status czy rozpatrzono go czy też nie

Aż tak dokładne informacje nie są potrzebne. Wystarczy mały znaczek przy poście, że dostał warna i ile % :)

Opublikowano

Nie chodzi o zmianę systemu warnowania, tylko o informację przy poście, że autor otrzymał warna.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@OP A po co ci to wiedzieć? Wg. mnie jak widzisz tylko swoje warny, to tylko tam gdzie sam otrzymasz ostrzeżenie powineneś o tym wiedzieć. Ich warny, ich sprawa.

Opublikowano

@OP A po co ci to wiedzieć? Wg. mnie jak widzisz tylko swoje warny, to tylko tam gdzie sam otrzymasz ostrzeżenie powineneś o tym wiedzieć. Ich warny, ich sprawa.

Opublikowano

Nic dziwnego, że moderator tak pisze ;)

Chodzi o kolesiostwo, każdy dobrze wie, że dużo osób ma ulgi a czegoś takiego nie powinno być. Widać komu to przeszkadza ;)

Opublikowano

Była kiedyś sugestia dodania napisu pod postem

"Post został już zgłoszony"

ale oczywiście już o tym zapomniano, mogliby w końcu dodać któreś z tych

na tak

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Po wysłaniu raportu można byłoby dodawać jakąś ramkę, lub inne oznaczenie

Coś w tym stylu

gmhl.png

Opublikowano

Była kiedyś sugestia dodania napisu pod postem

"Post został już zgłoszony"

ale oczywiście już o tym zapomniano, mogliby w końcu dodać któreś z tych

na tak

Tu nie chodzi o to, czy raport został wysłany, tylko czy nadany został warn i w jakiej postaci.

Opublikowano

Żal ci dupsko ściska, że nie masz kolesi którzy by ci pomogli ?

Moje posty,moje warny,moja sprawa, a tobie i reszcie randomów nic do tego jakie warny dostaje i za co je dostaje.

pzdr

wypierdalaj lizać dupcie dalej ;)

DOJEBAŁEŚ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

s2c77Oa.png

Opublikowano

Żal ci dupsko ściska, że nie masz kolesi którzy by ci pomogli ?

Moje posty,moje warny,moja sprawa, a tobie i reszcie randomów nic do tego jakie warny dostaje i za co je dostaje.

pzdr

Nie obchodzi mnie jakie warny dostajesz i za co, tylko jakich nie dostajesz a powinieneś.

Więc powiem grzecznie, wypierdalaj lizać dupcie dalej ;)

Opublikowano

A co jeśli moderator uzna, że post nie zasługuje na warna i go po prostu nie doda? Będzie płacz i miliard kolejnych raportów?

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

A co jeśli moderator uzna, że post nie zasługuje na warna i go po prostu nie doda? Będzie płacz i miliard kolejnych raportów?

to niech dodadzą

e4ults.jpg

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...