Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NEWS] Patch 22.01.2013 .

lov3e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Optymalizacja pewno da magiczne 1 fps, ale napewno nie w campos ;d co do patcha - gdy u nas jest 20, w kaliforni dla przykładu jest 14. Także patch może być u nich w godzinach wieczornych, 20-22, a u nas to będzie dopiero jutro, w godzinach 2-4 w nocy ;d

Opublikowano

patch bedzie o 24 z tego co wyczytalem na oficialnym forum war z, pisal jakis moderator o 20 naszego czasu ze zostaly 4h do patcha.

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

patch bedzie o 24 z tego co wyczytalem na oficialnym forum war z, pisal jakis moderator o 20 naszego czasu ze zostaly 4h do patcha.

Patch już jest wrzucony, można pobierać.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Pootwierano kilka budynków a nie które są tylko pozornie otwarte są tak zwane niewidzialne ściany więc myślę, że zostaną one otwarte w przyszłości.Ale plazmy i nowe elementy w budynkach wyglądają świetnie plazmy,komputery,krzesła ,stoły.

Drzewko umiejętności nie zostało dodane :/

Opublikowano

Ja z tą wagą różnie miałem - raz cały plecak i 0 kg, raz miałem pare broni i nic nie mogłem dodać, bo 50/50 :s

Opublikowano

Pootwierano kilka budynków a nie które są tylko pozornie otwarte są tak zwane niewidzialne ściany więc myślę, że zostaną one otwarte w przyszłości.Ale plazmy i nowe elementy w budynkach wyglądają świetnie plazmy,komputery,krzesła ,stoły.

Drzewko umiejętności nie zostało dodane :/

Ziomek z którym grałem też tak miał, wyłączył i włączył WarZ i mógł już wchodzić.

Było to spowodowane tym że gra nie sprawdziła jeszcze plików.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Powinni do tego wszystkiego dodać jeszcze takie coś żeby można by·ło przydzwonić krzesłem jak leży :D

Opublikowano

Powinni do tego wszystkiego dodać jeszcze takie coś żeby można by·ło przydzwonić krzesłem jak leży :D

Jakby była możliwośc korzystania z mebli to gwarantuje, że leżały by na ulicach, w lasach ;d

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

A polacy by pewnie robili penisy z tych mebli :D

Co do apdejtu, jak się sprawuje.? Jak z optymalizacją.? Bd mógł sprawdzić dopiero w sobotę. :s

@hawken, niestety, IMO to były procenty dla Ciebie, gdyż Twój post o 'wynoszeniu' nie wnosił nic do tematu :P W moim poście, słowo 'penis' nie jest wulgarne, a zadalem również pytanie dot. tematu, tj. patcha. ;d

Opublikowano

wo.Ot?!? za co dostałem 5% ostrzeżenia?!?!?!??!?!?!?? PROSZE MI TO NATYCHMIAST WYNAŚNIĆ! >:O

lov3e chyba sie pomylili i mi dali 5% a nie tobie :P

Opublikowano

A polacy by pewnie robili Dzikie zwierzęta sięgające nawet 5 metrów z tych mebli :D

Co do apdejtu, jak się sprawuje.? Jak z optymalizacją.? Bd mógł sprawdzić dopiero w sobotę. :s

Ja różnicy nie zauważyłem. Może się troszkę polepszyła nawet.

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...