Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tekkit Survival + FreeBuild ! [40 slotów] [24/7] [Dobra maszyna] [Wlasny Launcher]

Kondziu160

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Wasza administracja max 10 lat??

All bugi odblokowane itp daje wam co najmniej 1 min i po serwie

chuj ci do tego ile mam lat ale ogarniam nie to co wy jebaki "kozak w necie pizda w świecie!"

Opublikowano

Serwer zarąbisty!

Miła administracja.

I jak pisali gdzieś tam wyżej działki 50x50. Odblokowane rzeczy, których jeszcze nie widziałem normalnie na serwerach Tekkitowskich ;)

Zapraszam na niego :>

Opublikowano

jakoś tylko tobie wykrywa nam nie wykrywa

@up

Fotke z listą modyfikacji mi zajebałeś...

PO 1 NOOBIE PIERDOLONY WY 1 ZAJEBALIŚCIE NAM PACZEK I SKAN WIĘC WYPIERDALAJ JA TO POBRAŁEM Z NETA

Opublikowano

Jestem w trakcie budowania strony serwera. Strona będzie udostępniona najprawdopodobniej pod adresem:

http://www.mytylkogramy.cba.pl/

Stronę robię z nudów i jako fan minecrafta, więc nie obiecuję z tego cudów. W razie uwag złapiecie mnie na TS (adres w pierwszym poście?) - nick N0VA/Nevtron.

Serwer polecam ze względu na miłą administrację. Będę się starał pomóc im zautomatyzować pewne rzeczy tak, aby grało się nam lepiej.

A ten Pan, który deklaruje prawa do plików serwera jest zwykłym trollem, który nie zna się na zasadach Open Source. Ma takie samo prawo robić serwer jak każdy inny. Dopóki nie zastrzeże plików, które sam wykonał/przerobił nie ma prawa zabraniać innym tworzyć kopii. A nie wykonał/przerobił niczego, więc nie rozumiem jego frustracji.

Serwer narazie jest surową wersją tego co można pobrać z neta. Mam nadzieję, że wraz z rozwojem projektu będziemy wprowadzać dodatkowe aktualizacje i ulepszenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...