Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tekkit Survival + FreeBuild ! [40 slotów] [24/7] [Dobra maszyna] [Wlasny Launcher]

Kondziu160

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie mogę się zarejestrować proszę o kontakt jakiegoś admina ;]

Mobo: ASRock 980DE3/U3S3 CPU: AMD FX-8320, 3500 MHz Cooler: Water Cooler Crosshair H80 GPU: Gigabyte 1060 6GB G1 Gaming

RAM: Kingston HyperX 2x4 GB 1886MHz DDR3 CL9 HDD: WD BLACK 500 GB SSD: Kingston XyperX 120GB 

PSU: Modecom Carbon 620W Case: Logic Concept A32 Zalman R1 White Mouse: SteelSeries Kinzu v3 + Steelseries QCK Keyboard: Modecom MC-800M Volcano LCD1: Samsung UE32H5500 LCD2: Packardbell Maestro 223DXL

Opublikowano

Serwer moze i fajny ale na chwile.

Ludzie maja działke na której jest tylko crafting i skrzynka a lataja w quantumach??;D

Proponuje zrobic reset zablokować crafting quantum zbroji(tylko zbroji) i dać ją do trade-o-mata za np stack ididium platów ;D

Wtedy taki koleś z quantum to będzie gość a nie teraz każdy lata w tym

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Pobralem launchera, sciagnalem aktualizacje, ale po wciśnięciu "zaloguj" gra się po prostu nie uruchamia, a okno się zamyka.

A szkoda, bo chciałem zagrać na Tekkicie z 40 slotami.

Dodatkowo: Wasza strona prowadzi do jakiejś gównianej Tibii.

@Edit:

Jak macie zrąbanego launchera, to przynajmniej podajcie wersję oraz wymagane dodatki, to jakoś sam sobie je pościągam.

Opublikowano

launcher działa, jak Ci brakuje startera.

wejdz %appdata% tam masz folder .Mytylkogramy i w folderze bin jest starter ;] Tekkit i na 64 i 86 ;]

jaki problem? ;]

Wtedy graj ;]

btw. jeśli nie umiesz poradzić sobie z launcherem to nie trzeba od razu wyjezdzać z buzią.

a to nie jest strona tylko adres IP serwera. a to że jest również współwasnością administratorów do serwera z Tibi to inna sprawa.

Ważne jaka jest administracja serwera tekkit

Pozdrawiam Apollo

btw2. długo mam czekać na zarejstrowanie...?

Mobo: ASRock 980DE3/U3S3 CPU: AMD FX-8320, 3500 MHz Cooler: Water Cooler Crosshair H80 GPU: Gigabyte 1060 6GB G1 Gaming

RAM: Kingston HyperX 2x4 GB 1886MHz DDR3 CL9 HDD: WD BLACK 500 GB SSD: Kingston XyperX 120GB 

PSU: Modecom Carbon 620W Case: Logic Concept A32 Zalman R1 White Mouse: SteelSeries Kinzu v3 + Steelseries QCK Keyboard: Modecom MC-800M Volcano LCD1: Samsung UE32H5500 LCD2: Packardbell Maestro 223DXL

Opublikowano

mam rozumieć ze nie doczekam się na zarejestrowanie mojego konta?

ufo pisałem Ci że nie mogę się zarejestrować i proszę zebyś Ty mnie zarejestrował.

Wysłałem wiadomośc na pw.

Mineło dobrze ponad 2 godziny a nadal nie ma odzewu.

Admin do cholery... ;/

Opublikowano

Pobralem launchera, sciagnalem aktualizacje, ale po wciśnięciu "zaloguj" gra się po prostu nie uruchamia, a okno się zamyka.

A szkoda, bo chciałem zagrać na Tekkicie z 40 slotami.

Dodatkowo: Wasza strona prowadzi do jakiejś gównianej Tibii.

@Edit:

Jak macie zrąbanego launchera, to przynajmniej podajcie wersję oraz wymagane dodatki, to jakoś sam sobie je pościągam.

To jest Tekkit 3.1.2 launcher Powinien chodzić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...