Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Thresh - Co o nim sądzicie?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie, już 3 dni od wypuszczenia jego oficjalnych skilli itd. Może być jutro, albo ew. środa/czwartek.

Co do champa, jakoś go nie widzę, jedynie fajny jest escape z tą jego latarnią.

To trzeba było zagrać na PBE z osobą która ogarnia go to zobaczysz co ta postać wyprawia, na 2lvl jak złapie z q to na 99% murowany first blood. Jak dla mnie będzie on jednym z lepszych supportów nawet jest lepszy od blitz w grabach bo jak Thresh złapie to trzyma przez jakiś czas i można "tłuc" enemy + dobre ustawienie i podrzut enemy w stronę swojej drużyny miazga :D A ulti to samo bardzo duży dmg nawet bez itemów na ap wystarczy sam pasyw :)

do6qfp.jpg

Opublikowano

Ja tak jak mówiłem, czekam na niego z niecierpliwością, aczkolwiek szkoda, że znów support. Ostatni adc jaki wyszedł był Draven, ale mogę zdradzić wam rąbek tajemnicy, że następna postać to jakaś laska ADC a jeszcze kolejny to lodowy mag :)

Opublikowano
To trzeba było zagrać na PBE z osobą która ogarnia go to zobaczysz co ta postać wyprawia, na 2lvl jak złapie z q to na 99% murowany first blood. Jak dla mnie będzie on jednym z lepszych supportów nawet jest lepszy od blitz w grabach bo jak Thresh złapie to trzyma przez jakiś czas i można "tłuc" enemy + dobre ustawienie i podrzut enemy w stronę swojej drużyny miazga :D A ulti to samo bardzo duży dmg nawet bez itemów na ap wystarczy sam pasyw :)

I tak znając mnie, będzie to dla mnie mider jak każda postać. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

x2 up popatrz że to boty i jaką ma farmę boty nie budują pancerza ;cc a farma 470 a dusz ma 211 chociaż i tak ładnie jak na hita ;c na rankedach częsty Ban

Wybacz ale nie jestem ślepy - umiem czytać opisy filmów i widzę co się w nich dzieje. Zauważ iż napisałem że to gra na botach itp. - -

Myślcie.

A co do postaci - do wszystkiego: niezwykle tankowata, dobre przeliczniki AP (ulti 1:1) potężny pasyw Q, jeśli inwestowaliśmy AD. Tarcza jaką oferuje jest chyba jedną z najlepszych w grze. Dodatkowo można rzucić tą latarnią w dusze - i ona je zbierze (!!!). To tak na uboczu, żebyście nie dive'owali pod turreta za duszkiem.

Można przyciągnąć się przez ścianę do miniona a następnie rzucić ją koledze - on klika i przechodzi na drugą stronę ściany - Kata może Shunpować do latarni a Jax doskoczyć. Też świetne. Idealna kontra na Blitza: jak złapią ADC to łatwo go wyratować. A jak złapią Ciebie? To ich strata bo jesteśmy całkiem tankowaci, i jeśli nasz ADC nie jest noobem to nam pomoże. Świetne asystowanie przy gankach - łapiemy wroga z Q - przyciągamy się i rzucamy junglerowi latarnię. SLow + ulti i jeżeli wróg nie ma flasha to po nim bo slow jest OP.

Inna sprawa, że ludzie mogą zapominać o takich rzeczach jakie daje ta latarnia, ale sądzę iż idealny na duo rankedy lub Team rankedy.

Czekam.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...