Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawianie Muzyki W Tle Na Serwerze, Naprawianie Atlantydy.

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w folderze .../hongkong/map/(nazwa mapy)/ masz plik txt z mobami. Nie jestem na swoim kompie wiec nie moge sprawdzic. Ale wejdz np w mape a1 i tam podgladnij pliki ;p

Opublikowano

mam mooby w atlantydzie

ale cos stado bledow sie zrobilo jak jestem w atlantydzie to taki

1229 02:53:20095 :: CMapOutdoorAccessor::LoadMonsterAreaInfo Load File season2/metin2_map_skipia_dungeon_01\regen.txt ERROR

1229 02:53:20095 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR

jak z niej wyjde to dopiero daje po garach

9 :: CMapOutdoorAccessor::LoadMonsterAreaInfo Load File season2/metin2_map_skipia_dungeon_01\regen.txt ERROR

1229 02:59:06959 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR

1229 02:59:07883 :: CRaceManager::GetRaceDataPointer(dwRaceIndex=10078, ppRaceData)

1229 02:59:07883 :: CPythonCharacterManager::CreateInstance VID[23677] Race[10078]

1229 03:00:34851 :: CRaceManager::GetRaceDataPointer(dwRaceIndex=10077, ppRaceData)

1229 03:00:34851 :: CPythonCharacterManager::CreateInstance VID[12812] Race[10077]

i jeszcze pare w tym stylu

co tam wycudowac by to naprawic ? bylo by fajnie wiedziec bo im mniej bledow w syserr.txt tym mniej wywala z gry

Opublikowano

Pozdrawiam

Za tego posta dostałem warta tylko że on był edytowany zaraz po rozwiązaniu problemu i zamiast się rozpisywać bez sensu napisałem Pozdrawiam. Stara treść była taka: Nic nie zmieniałem regen.txt.

P4W3L. jak byś częściej sprawdzał to byś to wiedział a sam spam zrobiłeś. post z Napisano 30 grudzień 2009 - 12:55 i się dopiero teraz obudziłeś. Mogłeś sobie darować zamiast samemu spamować, dawać minusa i warn w prezencie.

Napisano 17 kwiecień 2010 - 03:08 P4W3L: Goltarn

warn za spam

Wiele wnosi do tematu.

Rherrad to jest usr/rain/channel/share_data/locale/poland/settings.lua

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam problem. Crashowały mi się NPC :|

Już je wgrywałem od nowa chyba z 3 razy i ciągle 0 bajtów. Mam coś wpisywać w Virtual PC? jakieś reebot czy coś? ;P

Pomogłem? Daj +

sygnaah.png

Opublikowano

2x UP

Mój post

Pomoże ktoś? Kiedy mam to wgrać? Po zalogowaniu? Po ./start i reset? Proszę o pomoc :(

Pomogłem? Daj +

sygnaah.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

w folderze .../hongkong/map/(nazwa mapy)/ masz plik txt z mobami. Nie jestem na swoim kompie wiec nie moge sprawdzic. Ale wejdz np w mape a1 i tam podgladnij pliki ;p

ja mam zamiast hongkong mam english :P

18706.png

18590.png Również korea ;)

32266.png

15808.jpg Kto mi daje Minusy to ma kiepski dzień.

5407.jpg P.S: Zbieram Plusiki ;)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...