Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepsze na CW/ESL i inne zawody ?

FeHnE

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka nacja bardziej mi si? przyda na CW/ESL i innych tego typu zawodach ?

• FRANCJA
      11
    • USA
      8
    • INNE tzn NIEMCY, ZSSR, CHINY, ANGLIA
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierdole, nie będę się kłucił z debilem, który zna się na tej grze po cholerze. AMX lepszy jest na otwarty teren jeżeli jest w stanie z nim walczyć sam na sam i z takiej odległości żeby nie był w stanie go staranować, co daje T32 przewagę w90% przypadków. A co do pancerza. Zobacz sobie lepiej pancerz AMXa, ja to 4 tierem przebijam więc mi tu nie pierdol o pancerzu T32 kurwa mać. Znawca pancerza i czołgów się znalazł. Podejżewam że jakiego byś czołgu nie wybrał to i tak bym cię zniszczył. Możemy się dziś zmierzyć, daj tylko nick, to xi pokażę siłę i umiejętności. Zapraszam koło 14. Zobaczymy kto jest lepszym graczem.

Nie mam czasu na gre.

Wyślij PW w poniedziałek.

I najlepiej idź kłóć się z graczami z PAND'y MISTRZAMI POLSKI ;)

1372333810-U137250.jpg

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie strasz, nie strasz...

DOBRA, PRZYJMIJMY, ŻE MA JUŻ TEN MAGAZYNEK, CO BY ZROBIŁ, GDYBY NIE TRAFIŁ?

hę?

przejebane

T32 i tak jest lepsze

Polewa z ciebie, typie:

-Uważasz, że HT chinoli jest lepsze niż medy

-Robisz "Co to za czołg" używając screena kadłuba, który może być w kilku czołgach (Pz V Panther I Pz V-IV)

-Straszysz moderatorem

-Spam na forum, to skill w WOT'cie, pozdro

-Zamiast praktykować grę, oglądasz jak grają, pozdro, rozumiem , sposób nauki, no ale lepiej chyba grać ,niż patrzeć jak inni grają

-Co nas mistrzowie obchodzą? Mnie obchodzi jak JA gram, a nie podniecam się "O boże, jak zajebiście gra ta, a ta drużyna"

kontajn jur orgasms

shoob.png

Opublikowano

Pierdole, nie będę się kłucił z debilem, który zna się na tej grze po cholerze. AMX lepszy jest na otwarty teren jeżeli jest w stanie z nim walczyć sam na sam i z takiej odległości żeby nie był w stanie go staranować, co daje T32 przewagę w90% przypadków.

Chuja ci, to da, bo grając lufa w lufe AMX wali mu po włazie T32 i wchodzi jak w masło xD

-Robisz "Co to za czołg" używając screena kadłuba, który może być w kilku czołgach (Pz V Panther I Pz V-IV)

Moronie o to chodzi

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dokładnie o to, że niektóre czołgi są zbudowane na tym samym kadłubie (Jak wspomniane wyżej Pz V-IV , które ma kadłub z Pz V i wieżę Pz IV) , a ty robisz screena KAWAŁKA kadłuba, który jest taki sam w kilku czołgach

Pozdro

shoob.png

Opublikowano

Jebiesz w lufę AMXowi i możesz mnie cmoknąć w pompkę. I chuj ci z tego że walisz we właz? Twoi "Mistrzowie Polski" nie są nikim innym jak pozerami, bo doświadczeni gracze ci powiędzą, że nie można wybrać najlepszego czołgu, właśnie z tech względów co wypisałem...

Opublikowano

Dokładnie o to, że niektóre czołgi są zbudowane na tym samym kadłubie (Jak wspomniane wyżej Pz V-IV , które ma kadłub z Pz V i wieżę Pz IV) , a ty robisz screena KAWAŁKA kadłuba, który jest taki sam w kilku czołgach

Pozdro

A co może mam ci jeszcze powiedzieć jaki to czołg albo w ogóle nie zakrywać obrazka?

Jebiesz w lufę AMXowi i możesz mnie cmoknąć w pompkę. I chuj ci z tego że walisz we właz? Twoi "Mistrzowie Polski" nie są nikim innym jak pozerami, bo doświadczeni gracze ci powiędzą, że nie można wybrać najlepszego czołgu, właśnie z tech względów co wypisałem...

NA ESL JEST NAJLEPSZY CZOŁG I NIM JEST AMX 50 100

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie, no ale to ma być konkurs na znajomość czołgów, a nie kurwa szczęście -.-

rozmumiem, że nie wiedziałeś, że istnieje taki czołg jak Pz V-IV (ja też nie :0 widziałem go tylko raz w bitwie) (nie wiedziałem, że taki jest, do póki sam go nie dostałem xD )

ale przydało by się sprawdzic, czy taka sytuacja nie nastąpi, zanim będziesz robił konkursy

shoob.png

Opublikowano

Nie, no ale to ma być konkurs na znajomość czołgów, a nie kurwa szczęście -.-

rozmumiem, że nie wiedziałeś, że istnieje taki czołg jak Pz V-IV (ja też nie :0 widziałem go tylko raz w bitwie) (nie wiedziałem, że taki jest, do póki sam go nie dostałem xD )

ale przydało by się sprawdzic, czy taka sytuacja nie nastąpi, zanim będziesz robił konkursy

Ja wiedziałem, że jest taki czołg (czołgopedia się kłania)

Ma być trudno i tak jest. Starzy wyjadacze w WoTa potrafią poznać czołg nawet po jednej lampce.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Widzę, że kończą ci się argumenty

Porównywałem oba czołgi

Różnią się tylko rurami wydechowymi

A ty pokazałeś przód czołgu

Dobra, kończmy tą kłótnię, przyjmijmy wersję, że T32 i ten twój cały amx (którego przebijają V'te tiery jak się postarają) są równie dobre

Niech ci będzie

BEKA

shoob.png

Opublikowano

Widzę, że kończą ci się argumenty

Porównywałem oba czołgi

Różnią się tylko rurami wydechowymi

A ty pokazałeś przód czołgu

Dobra, kończmy tą kłótnię, przyjmijmy wersję, że T32 i ten twój cały amx (którego przebijają V'te tiery jak się postarają) są równie dobre

Niech ci będzie

BEKA

A teraz wypierdzielaj z działu ^_^

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Kurwa, idź ćpać gdzie indziej. Olek ma Pz 5/3, ja mam Panthere. Na treningowej pojechaliśmy, i popatrzyliśmy sobie na kadłuby. Po dłuższych oględzinach stwierdziliśmy że to ten sam, identyczni wyglądający kadłub. Poza tym, ty mi bardziej na chuj o WoTie wiedzącego, opierającego się na czołgopedii i streamach niż na wyjadacza WoTa, który mi może powiedzieć z własnych przeżyć jak należy się ustawić T32 co do milimetra żeby odbić T110E5.

Opublikowano

Kurwa, idź ćpać gdzie indziej. Olek ma Pz 5/3, ja mam Panthere. Na treningowej pojechaliśmy, i popatrzyliśmy sobie na kadłuby. Po dłuższych oględzinach stwierdziliśmy że to ten sam, identyczni wyglądający kadłub. Poza tym, ty mi bardziej na chuj o WoTie wiedzącego, opierającego się na czołgopedii i streamach niż na wyjadacza WoTa, który mi może powiedzieć z własnych przeżyć jak należy się ustawić T32 co do milimetra żeby odbić T110E5.

Jak ci się coś nie podoba, to idź na oficjalne forum.

Grałem i gadałem z najlepszymi graczami w WoTa w Polsce więc mi nie pierdol (miałem okazje na IEM)

Każdy ci powie, że na ESL'u i każdym innym ważnym lub mniej ważnym turnieju AMX, to podstawa bez niego się nie gra.

Jak ci wlepie bloka na 24H, to może się ogarniesz.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A teraz wypierdzielaj z działu ^_^

HAH

Grozisz banem, wyganiasz z działu

Przestań ćpać herbapekt dożylnie

To, że wylizałeś dupę jakiemuś adminowi, i dostałeś moda, to nie znaczy, że możesz kazać innym się podporządkować, bo możesz ukarać banem

Pozdro, ty prędzej bana powinieneś dostać, niż my

@niezły flejm się zrobił

.

.

.

.

T32 Lepsze

Jak ci wlepie bloka na 24H, to może się ogarniesz.

BOIMY SIĘ, ŻE JA PIERDOLĘ XDDDDD

shoob.png

Opublikowano

Każdy ci też powie, że ESL bez T32 to ESL przegrany. Przynajmniej tak ci powiedzą prawdziwi gracze anie pozerzy tacy jak ty. No sorry, ale znam się troszeczkę lepiej na tej grze. A poza tym, za to co piszesz powinienem cię już dawno zgłosić do Heada. Przy okazji, rozumiem że w gimbazjum hormony buzują, ale to już przesada...

Opublikowano

Każdy ci też powie, że ESL bez T32 to ESL przegrany. Przynajmniej tak ci powiedzą prawdziwi gracze anie pozerzy tacy jak ty. No sorry, ale znam się troszeczkę lepiej na tej grze. A poza tym, za to co piszesz powinienem cię już dawno zgłosić do Heada. Przy okazji, rozumiem że w gimbazjum hormony buzują, ale to już przesada...

Od pozerów możesz wyzywać ojca.

Obejrzyj sobie, to może się czegoś nauczysz:

http://www.youtube.com/watch?v=qefepUoWDnA

Oglądaj, to zobaczysz jak twoje zajebiste T32 dostaje pod dupie, a jak AMX jedzie wszystkich

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak kurwa, gadamy o zawodach, rzadko są one 1 vs 1

Jeżeli już nawet zatłukł T32, to w normalnej bitwie, nie miałby szans

Dobra, trudno mi to przyznać, ale 1 vs 1 AMX 50 100 wygrywa

Tak czy inaczej, T32 jest lepsze, ale potrzebuje czegoś do krycia dupy, bo będzie po nim

Ale z kolei AMX 50 100 ma chujowy pancerz...

Gah...

Powiedzmy tak, nie liczy się czołg, tylko umiejętność grania nim

T32 gra się łatwiej, bo cała gra polega na wystawieniu wieżyczki, i kampienia

A AMX'em musisz korzystać z prędkości, bo pancerzem nie poszpanujesz

90 mm... ja pierdole

shoob.png

Opublikowano

Dobra, trudno mi to przyznać, ale 1 vs 1 AMX 50 100 wygrywa

Tak czy inaczej, T32 jest lepsze, ale potrzebuje czegoś do krycia dupy, bo będzie po nim

Ale z kolei AMX 50 100 ma chujowy pancerz...

Gah...

Powiedzmy tak, nie liczy się czołg, tylko umiejętność grania nim

T32 gra się łatwiej, bo cała gra polega na wystawieniu wieżyczki, i kampienia

A AMX'em musisz korzystać z prędkości, bo pancerzem nie poszpanujesz

90 mm... ja pierdole

Czy my tu gadamy o jakiś głupich randomach?

ONLY ESL I TURNIEJE.

BTW

Ogarnij się, bo dostaniesz bloka jak twój kolega ;)

Mogę ci pokazać 7vs7 jest tak samo :)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie strasz, ostatnio i tak mam wyjebane na forum, nic do roboty

Więc nic takiego strasznego

Poza tym, że znowu straszysz banem, i znowu mamy z ciebie polewkę

No ale kurwa, ESL i turnieje TO NIE ZAWSZE 1 VS 1

Na ESL'ach NIGDY nikt nie jedzie sam

Więc T32 Miałoby kogoś do osłony dupy

Twój argument jest inwalidą

@i tak pewnie skończy się na tym, że dostanę bloka, bo kończą ci się argumenty, a że wylizałeś dupę adminowi, masz moderatora, i możesz szybko zakończyć cały flejm

Ogarnij się, rozumiem, że jak byłeś mały, zapaliła ci się kołyska, i cię stary łopatą gasił, ale to nie powód, żeby się na forum wyżywać

@czekam na bloka, ssij

shoob.png

Opublikowano

Nie strasz, ostatnio i tak mam wyjebane na forum, nic do roboty

Więc nic takiego strasznego

Poza tym, że znowu straszysz banem, i znowu mamy z ciebie polewkę

No ale kurwa, ESL i turnieje TO NIE ZAWSZE 1 VS 1

Na ESL'ach NIGDY nikt nie jedzie sam

Więc T32 Miałoby kogoś do osłony dupy

Twój argument jest inwalidą

@i tak pewnie skończy się na tym, że dostanę bloka, bo kończą ci się argumenty, a że wylizałeś dupę adminowi, masz moderatora, i możesz szybko zakończyć cały flejm

Ogarnij się, rozumiem, że jak byłeś mały, zapaliła ci się kołyska, i cię stary łopatą gasił, ale to nie powód, żeby się na forum wyżywać

@czekam na bloka, ssij

Jak tylko zostaną wrzucone filmy na yt z IEM, to zobaczysz 7vs7 i AMX'a w akcji, który jedzie T32

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ludzie po pierwsze to jest forum a nie rynek żeby wyzywać się i co drugie słowo to kurwa. Co do AMX 50 100 vs T32 tzn 1vs1 jest ciężko powiedzieć ale zwróć ( olek222 ) uwagę że mowa w temacie o 7vs7 i CW, obejrzyj sobie filmik 7vs7 i jak oni grają ? 1vs1 ? Jest np AMX 50 100 i przed nim kolega drugim AMX 50 100 czyli 2 ama mają łączny dmg ponad 3800-4500 np 2x T32 strzeli w AMX za ten łączny DMG 500-800 to ten AMX odda w niego 2x 2-3 ( 2x 400-600 ) strzał ( T32 będzie ładował ) i jeszcze kolega Ci pomoże. Tak że nie pierdol mi tu głupot że AMX 50 100 nie ma szans z T32 bo mowa tu o 7vs7 a nie 1vs1 ( tak to bym się w 75% z tobą zgodził ).

PS. Flap nie strasz banami bo jakiś chuj Cie podpierdoli i będziesz miał :D

Opublikowano

Amx 50 100 ma moc jak jedzie z innymi ht sam rady nie daje takie moje zdanie. Radze spojrzeć na składy finałowe w katowicach t32 z amxami.

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Amx 50 100 ma moc jak jedzie z innymi ht sam rady nie daje takie moje zdanie. Radze spojrzeć na składy finałowe w katowicach t32 z amxami.

Sam rady nie daje? Obejrzyj filmik, który podałem wyżej.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Wszystko zależy od szczęścia. Cały magazynek i t32 nie ma? A jak 1 zrykoszetuje albo trafi za zero to już lipa i po amxie jeśli się nie schowa

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Wszystko zależy od szczęścia. Cały magazynek i t32 nie ma? A jak 1 zrykoszetuje albo trafi za zero to już lipa i po amxie jeśli się nie schowa

Grałeś kiedyś na ESL'u? W ogóle oglądałeś ten filmik?

ZAWSZE NA ZŁOCIE STRZELA SIĘ NIE MA SZANS NIE PRZEBIĆ T32 W KADŁUB.

Nie wiem czy zauważyłeś, ale multi ani jednego razu nie zrykoszetował w każdy czołg sie wbijał.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...