Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepsze na CW/ESL i inne zawody ?

FeHnE

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka nacja bardziej mi si? przyda na CW/ESL i innych tego typu zawodach ?

• FRANCJA
      11
    • USA
      8
    • INNE tzn NIEMCY, ZSSR, CHINY, ANGLIA
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Profesjonalne drużyny (PANDA, Leming itd) biorą taki skład jak napisałem :)

Bardzo możliwe, bo obecnie nie siedzę w temacie. Jakiś czas temu widziałem streamy z 7v7, gdzie wymienione przeze mnie arty brały udział (% dmg drużynowego miały spory, więc dobra arta może zmienić przebieg bitwy ;))

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo śmieszne :D

Arta na 7vs7 xD

Jakbyś nie wiedział, to limit pkt, to 42, a więc daje się dwa T1 dwa T32 i trzy AMX'y

T1 po co ?jak to gówno nikogo nie zarysuje .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

To tak czy siak gra 5 osób z 7 :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

To wiem , ale wiesz jakie jest życie spotera , jeden błąd i dowidzenia.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Jest ważne.

T32 vs AMX 50 100.

T32 super pro ogar gracz, a AMX 50 100 przeciętny gracz.

Grają na otwartym polu.

T32 oddaje strzał, a AMX oddaje trzy.

I znów T32 oddaje strzał, a AMX trzy.

T32 już nie ma....

Więc jak widać ważne jest jaki ma się czołg

Jak widzę nie znasz się na grze T32. Po pierwsze- jaki debil się pcha na otwarte pole T32 na AMX50 100? Po drugie- T32 ma chyba po coś tą wieże z pancerzem z przodu 300mm. Mi się wydaje żeby wystawiać samą wieże, albo wieża w wieże jechać, ale ja się tam nie znam...

Opublikowano

Jak widzę nie znasz się na grze T32. Po pierwsze- jaki debil się pcha na otwarte pole T32 na AMX50 100? Po drugie- T32 ma chyba po coś tą wieże z pancerzem z przodu 300mm. Mi się wydaje żeby wystawiać samą wieże, albo wieża w wieże jechać, ale ja się tam nie znam...

Jesteś debilem...

Oglądałeś wczoraj Streama z bitwy PANDA vs Lemming Train? Jak widać nie...

Mapa himmelsdorf T32 ukrył się ruinach bloku i wystawił tylko wieże.

AMX go zobaczył przyjął jeden strzał, zajechał T32 i go rozjebał. Myślisz, że AMX będzie walczył z T32 który ma ukryty kadłub?

Boże co za ludzie....

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Oh, jesteś taki męski, bo wrzucasz na mnie. Primo, streamy są dla ludzi którzy nie mają co robić, albo mają za dużo wolnego czasu. Nie oglądam streamów bo to się równa marnowaniu czasu. Drugie, jak umiesz grac T32, to zdajesz sobie sprawę z tego że będą cie chcieli zabić od tyłu. Poza tym, człowiek musiał nie ogarniać, bo T32 umię soboe poradzić z zajeżdżaniem od dupy, bo po to jest przecież mobilny, nie? Wogl, grałeś kiedyś T29, albo T32? Bo jeżeli nie, to nie opieraj się na streamach, bo to wiedza bezużyteczna w tym wypadku. Jezu, co za ludzie...

Opublikowano

Oh, jesteś taki męski, bo wrzucasz na mnie. Primo, streamy są dla ludzi którzy nie mają co robić, albo mają za dużo wolnego czasu. Nie oglądam streamów bo to się równa marnowaniu czasu. Drugie, jak umiesz grac T32, to zdajesz sobie sprawę z tego że będą cie chcieli zabić od tyłu. Poza tym, człowiek musiał nie ogarniać, bo T32 umię soboe poradzić z zajeżdżaniem od dupy, bo po to jest przecież mobilny, nie? Wogl, grałeś kiedyś T2, albo T32? Bo jeżeli nie, to nie opieraj się na streamach, bo to wiedza bezużyteczna w tym wypadku. Jezu, co za ludzie...

Dwa najlepsze klany w Polsce które miały walkę o pierwsze miejsce na IEM i ty pierdolisz, że koleś nie ogarniał?

Nic nie zrobi jak wyjedzie na niego taki AMX, bo kadłub ma tak miękki, że przebija go 5 tier....

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dobra, Flap, o czym my mówimy, jak ty polecasz, żeby po Typie T-34 Iść w HT...

T32 Jest lepszy na esl'e itd , TYLKO TRZEBA NIM KURWA UMIEĆ GRAĆ

JAK WSZYSTKIM

@francuskie HT to gówno

przynajmniej większość

Jedyna zaleta to magazynek

Dobra, teraz hejtuj -.-

shoob.png

Opublikowano

Dobra, Flap, o czym my mówimy, jak ty polecasz, żeby po Typie T-34 Iść w HT...

T32 Jest lepszy na esl'e itd , TYLKO TRZEBA NIM KURWA UMIEĆ GRAĆ

JAK WSZYSTKIM

@francuskie HT to gówno

przynajmniej większość

Dobra, teraz hejtuj -.-

BEKA.

Po oglądaj sobie jak grają najlepsze kalany w Polsce, a potem pierdol głupoty.

Jakbyś nie zauważył, to od Chińskiego T-34 idą dwie linie HT i MT....

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

? Piąty tier? jak Pershing ma cieńszy pancerz od niego pod gorszym nachyleniem, a odbija czasami E-75, szóste tiery z małymi wyjątkami i często nawet siódme i ósme nawet czasami, więc mi nie chrzań, że piąte tiery go przebijają. Tu właśnie pokazujesz swoją niewiedzę o pancerzu tego czołgu. Do tego jeszcze jak się ustawisz pod kątem to nie przebije cię żaden 7 i część ósmych też. Tylko to wymaga inteligencji od gracza...Co do chińskich. MT są lepsze pod każdym względem oprócz hp lepsze, więc stfu.

Opublikowano

? Piąty tier? jak Pershing ma cieńszy pancerz od niego pod gorszym nachyleniem, a odbija czasami E-75, szóste tiery z małymi wyjątkami i często nawet siódme i ósme nawet czasami, więc mi nie chrzań, że piąte tiery go przebijają. Tu właśnie pokazujesz swoją niewiedzę o pancerzu tego czołgu. Do tego jeszcze jak się ustawisz pod kątem to nie przebije cię żaden 7 i część ósmych też. Tylko to wymaga inteligencji od gracza...

Każdy normalny gracz zna weakpointy T32 i tierem 5 go przebije ;)

W CKM wchodzi wszystko

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

BEKA.

Po oglądaj sobie jak grają najlepsze kalany w Polsce, a potem pierdol głupoty.

Jakbyś nie zauważył, to od Chińskiego T-34 idą dwie linie HT i MT....

BEKA

Co ty kurwa nie powiesz?

Te "wyższe" medy są dużo lepsze od ciężkich

10 tier med jest lepszy we wszystkim od 10 tiera HT

oprócz hp

@btw, nie będę oglądać jak grają, marnowanie czasu, wolę sam grać, i sam się szkolić

shoob.png

Opublikowano

Weakapoty... Zabłysnąłeś. Jedyny weakspot na jego kadłubie to karabinek, w którego z 20m trudno jest trafić bo mały jest. Kup sobie T29, T32, albo Pershinga to pogadamy. Znam się lepiej trochę chyba jednak na czołgac którymi grałem niż człowiek który widział je raz na streamie. -,-Ewętualnie pułka która jest również malutka względem całego kadłuba.

Opublikowano

Weakapoty... Zabłysnąłeś. Jedyny weakspot na jego kadłubie to karabinek, w którego z 20m trudno jest trafić bo mały jest. Kup sobie T29, T32, albo Pershinga to pogadamy. Znam się lepiej trochę chyba jednak na czołgac którymi grałem niż człowiek który widział je raz na streamie. -,-Ewętualnie pułka która jest również malutka względem całego kadłuba.

Pierdol pierdol ja posłucham :)

Nie mam zamiaru się kłócić z ludźmi którzy nie ogarniają tej gry.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Odpowiedział człowiek, który pewnie 2k bitew nie ma. Pierdol sobie sam, na zdrowir. Mam w dupie twoje argumenty, bo nie mają sensu i są inwalidami.

4k bitew i tyle mi starczy ;)

@Up

9 postów? Naprawdę dużo pomagasz....

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Flapu, a co ma wspólnego 9 postów ze skillem w wocie?

bo nie ogarniam?

Weź, kurwa, szybko stąd wyjdź...

T32 jest lepsze...

@offtop (a co właściwie w tym temacie nie jest offtopem?)

Niezły flejm, zaraz warny się posypią...

@DOWN

Co do tego kurwa ma my little pony? o.O

shoob.png

Opublikowano

Fap, prosze wyjść z kosmosu. Mam 6k bitew, konto os półtora roku, i większość siódmych tierów. Mam wystarczający staż w tej grze, więc mam prawo się wymądrzać o tej grze. Do tego od kiedy skill w WoTie zależy od ilości postów na forum. Idź sobie lepiej obejżyj przynajmniej jeden odcinek MLP a potem idź mnie hejtuj.

Opublikowano

Fap, prosze wyjść z kosmosu. Mam 6k bitew, konto os półtora roku, i większość siódmych tierów. Mam wystarczający staż w tej grze, więc mam prawo się wymądrzać o tej grze. Do tego od kiedy skill w WoTie zależy od ilości postów na forum. Idź sobie lepiej obejżyj przynajmniej jeden odcinek MLP a potem idź mnie hejtuj.

Gram od bety ;)

90% do 7 tiery.

Eff 1320.

Wyjdź, bo ci bana wlepie.

Flapu, a co ma wspólnego 9 postów ze skillem w wocie?

bo nie ogarniam?

Weź, kurwa, szybko stąd wyjdź...

T32 jest lepsze...

@offtop (a co właściwie w tym temacie nie jest offtopem?)

Niezły flejm, zaraz warny się posypią...

@DOWN

Co do tego kurwa ma my little pony? o.O

Beka beka beka.

T32 nie równa sie z AMX'em 50 100...

AMX ma go na magazynek i koniec tematu.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Beka Beka Beka

Amx 50 100 nie równa się z T32

Wyjebie cały magazynek, i po nim :|

Lub T32 Wystawi tylko wieżę

BEKA

Poza tym, TEN PANCERZ AMXA ...

IDŹ FLAPAĆ GDZIE INDZIEJ XDDDDDDDDD

Wyjdź, bo ci bana wlepie.

HAHAHAHHAHAHAHAHH JEBŁEM

shoob.png

Opublikowano

Beka Beka Beka

Amx 50 100 nie równa się z T32

Wyjebie cały magazynek, i po nim :|

Lub T32 Wystawi tylko wieżę

BEKA

Poza tym, TEN PANCERZ AMXA ...

Ja pierdole jak ty patrzysz na pancerz, to weź wyjdź.

AMX wyjebie cały magazynek i T32 już nie ma ;)

Zresztą zapytaj się profesjonalnych graczy każdy ci powie, że AMX, to najlepszy 8 tier.

Spytaj się Multiego który jest mistrzem ESL'a 1vs1 i turniejów 7vs7.

HAHAHAHHAHAHAHAHH JEBŁEM

Uważaj co mówisz, do moderatora ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Pierdole, nie będę się kłucił z debilem, który zna się na tej grze po cholerze. AMX lepszy jest na otwarty teren jeżeli jest w stanie z nim walczyć sam na sam i z takiej odległości żeby nie był w stanie go staranować, co daje T32 przewagę w90% przypadków. A co do pancerza. Zobacz sobie lepiej pancerz AMXa, ja to 4 tierem przebijam więc mi tu nie pierdol o pancerzu T32 kurwa mać. Znawca pancerza i czołgów się znalazł. Podejżewam że jakiego byś czołgu nie wybrał to i tak bym cię zniszczył. Możemy się dziś zmierzyć, daj tylko nick, to xi pokażę siłę i umiejętności. Zapraszam koło 14. Zobaczymy kto jest lepszym graczem. Ps. zapomniałem dodać, że ci którzy mówią, że AMX jest najlepszy nie znają się na tej grze. NIE DA SIĘ KURWA WYBRAĆ NAJLEPSZEGO CZOŁGU MÓZGU! To wszystko zależy od mapy, stylu gry, teamu... -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...