Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Jaki zawód wybrać na sam początek gry

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mag ma duże dmg jedynie na początku gry. Później (sp1) dmg wyrównuje się z innymi klasami (lub jest ciutkę większe) następnie jest już tylko gorzej. SP2- masakrycznie małe dmg, SP3 - w porównaniu z kartami innych klas słabiutko <chyba, że ktoś kartę porządnie wykozaczy, to chyba logiczne, że małego dmg mieć nie będzie> SP4 - tutaj już trochę lepiej, niemniej w porównaniu do wk dalej cienko. SP5 nie grałem, ale słyszałem że jest konkretna.

Mag to postać dla 'zawodowców', jak dla mnie tylko i wyłącznie do pvp. Jeśli ktoś chce szybki exp, to bierze łucznika, wbija jobę i kupuje wk, jedyny problem to przeludnienie łuczników w dużej ilości rodzin. Jednakże, maga z holką szybko przyjmą do rodziny z racji heala. Wojownik - podobnie jak u łucznika, joba, cruss i lvl jest. Tylko tutaj nie ma większego problemu z przeludnieniem.

Dobrze zrobiony holly, ogranięte eq i gracz = maszynka do zabijania (bardzo powolnego, ale jednak)

jeśli ktoś chce 'rzeźnika' to z maga polecam dg (pojedyncze cele) lub reda/blue (mass).

nie uwzględniam vulkano z racji, iż nim nie grałem.

pzdr.

NosTale.PL po długiej przerwie wracamy ponownie. :)

Opublikowano

Temat nie potrzebny kazdy ma swoj wlasny gust i komu sie podoba tym gra a ze jakis noobek nie umie wybrac klasy to chyba najczesciej strzela -.-

kbotuserbar9ni9.png

|| PL3 || StreFaCieNi ||

|| BlackSpace || Szchachcic ||

Zapraszam na serwer cs jb !!! :) A tu lapcie smiszny film ;D

Opublikowano

Nie wiem poco ten TuT, tylko do spamu bo wszyscy dobrze wiedzą że każdy pkt układa tak jak uważa dla siebie za dobre

evolution_t%C5%82o.png?height=179&width=320

Lubisz lajki ? Daj mi jednego a na 100% się odwdzięczę tym samym :D

Opublikowano

Moim zdaniem temat przydatny , sam mam wojownika 64 lvl i uważam go za bardzo dobrą postać na start ^^ mam też łucznika < 52 lvl > i bardzo szybko mi się znudził ;/ magiem nie próbowałem ale kolega ma już wszystkie sp i mi osobiście się podoba.. dla newbie temat idealny -.- widzę że robi się coraz większy spam...

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

Jak dla mnie poradnik dobry, chociaż jestem zwolennikiem "wybierania" samemu ;p

Ale teraz tak, Dzieci które krytykują, Proszę tego nie robić, poradnik ładnie napisany, chciał tylko pomóc a wy rzucacie do niego tekstami ...

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

• 10 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] Jaki zawód wybrać na sam początek gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...