Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Resthea.pl - Official Trailer Alpha [Full HD]

Deraxium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trailer bardzo dobrze nagrany, piękne efekty, a do tego ta muzyka w tle. Sam trailer motywuje do gry, a co dopiero jak zobaczymy zapowiedź.

Według mnie 6 empire jest stroną pozytywną, nigdzie takiej rzeczy nie było. Nie martwie się, graczy na pewno będzie dużo na tym serwerze, a jak sam team mówił, mają automatyczne zablokowanie królestwa, jeżeli jest w nim dużo osób. Mówicie że nie ma żadnych nowości ? jest ich bardzo dużo. Sam team jest nowością. Nie widzicie jak się starają oraz pracują nad serwerem ? Robią to z bardzo dokładną starannością, a do tego chęcią. Największym wyróżnieniem jest tu chyba Fabuła. Przepięknie napisana oraz bardzo peotycka, widać że team jest zdolny oraz posiada dużo umiejętności. Nie którzy z was uważają że tu nie ma żadnych nowośći. Jak kurwa nie ma, jak jest ich od zajebania ? Za nim coś napiszecie o serwerze, to wejdzcie na forum, przeglądnijcie wszystko, a następnie wyraźcie swoją opinię na temat serwera. Po co od razu hejtować ? ah..., no rozumiem. Zazdrościcie teamowi takiego dzieła i ich umiejętności, bo przecież samemu takiego czegoś nie zrobicie ani nie wymyślicie. Ale kurwa, bez przesady. Gdzie nie wejdę takie hejtery jak ten Krystianek marudzą na temat serwera, że nie ma tamtego, że nie ma sramtego. Ale po co ? Nie podoba ci się to na chuj komentujecie. Wasze komentarze i tak nie będą przydatne. To co ja tu czytam, to jest po prostu dziecinada. Dzieci niszczą reputację serwera, oraz teamu, bo nie umią nic sami zrobić. Oni chcą odnowić stary klimat, rozumiecie ? Chcą zrobić coś w końcu nowego, zajebistego, czego nie będzie miał każdy serwer. Proszę, nie komentujcie, jeżeli w ogóle się nie znacie. To co wy piszecie to jest kompletną porażką. Te forum już dawno spadło na psy, ale bez przesady. Mam nadzieję że ten team odnowi nasz stary klimat i doda dużo więcej nowości. Ja wyrażam tylko swoją opinię na temat hejterów :)

1356662203-U334301.png

Opublikowano

wszystkie nowe mapy to jest coś ; ) Naprawdę wielki szacun ^ ^ Pamiętam jak pierwszy raz odwiedziłem krainę Metin2 i bałem się iść do niebieskiej kropki na mapie, ponieważ sądziłem, że znajduje się tam jakiś boss ; P Odkrywanie nowych lokacji, nowych rzeczy mnie motywuje do gry a zarazem zachęca do dalszej kontynuacji przygody. Cieszę się, że ktoś podjął się takiego wyzwania, i zrobienia dla nas tylu nowych map. Sprawa z Królestwami także mnie zachęca do zagrania na waszym serwerze. Ekipa już czeka na start bety i wyłapanie jak największej liczby bugów ; P To czy są lub nie okaże się po starcie bety. Mam nadzieję, że administracja nie puści słów na wiatr tak jak większość z serwerów, które już obiecywały, że bugi zostaną wyeliminowane a nic nie zrobiły w tym kierunku.

Dobrze, by było jakby wszyscy się zebrali (chodzi mi tutaj o osoby umiejące coś zrobić samemu a nie ctrl+c, ctrl+v, bo ja też to potrafię) i stworzyli jeden wielki serwer do metina ; P

Opublikowano

Mentalista´, Krystian3388

Też tak uważałem, kiedyś. Ale teraz, realia się zmieniły. Ludziom się w ogromniej większości znudził stary metin, i szukają nowości, co by nie mówić. Zmieniło się wiele; kiedyś hitem były moby zombie, dzisiaj te z bety. Kiedyś serwery były kopiami globali, i różniły się tylko expem.

Kiedyś konkurencja była w miarę uczciwa, teraz co jakiś serwer próbuje się wybić, inni zainteresowani zaraz się nim zajmują w odpowiedni sposób. Kiedyś gracze mieli kulturę, tak, kulturę, atmosfera była dobra. Co jest dziś? w każdej prezentacji masz wyzywanie od kurw, pierdolonych, flame, ogółem burdel. Gracze zmienili podejście do teamu. Zaczęli więcej wymagać, kiedyś to team wszystko ustalał, ale zaczęli też więcej żądać, niejednokrotnie nie wiedząc czego chcą. Chcecie bodzie w sklepach? chcecie peleryny? chcecie konia na 30lv? chcecie kd w shopach? a co potem? zjebany serwer, bo wszystko osiągnąłem i nie ma co robić. Chcecie oldschoole? powstają. I co? większość jest stosunkowo pusta. Dlaczego? bo niczym się nie wybijają, bo to już było, i jak dla mnie nie wróci, a przynajmniej nie takie jakie to znaliśmy 3-5 lat temu.

Hejtować chcecie, hejtujcie. Ale kurwa co mnie to interesuje że ty chcesz serwer easy? ale musisz napisać w temacie że zjebany serwer kolejny hard, do dupy itd, nie biorąc pod uwagę że ktoś może lubi mieć jakiś sens w grze, móc coś osiągnąć. Chcesz easy? to idź na easy, w tydzień osiągniesz wszystko, tydzień jeszcze będziesz na wojny latał i pvp brał. Ale prędzej czy później ci się znudzi, bo nie będziesz miał celu. Nie mówię że to jest problem wszystkich, ale jednak tak jest.

Nie podoba ci się? trudno, możesz o tym napisać normalnie i wyjść z tematu. Może nawet znajdziesz sympatyków, załapiesz od nich nowe lajki. Ale nie hejtuj w ten sposób bo to jest BEZ SENSU.

My ten stary klimat gry chcemy przywrócić poprzez rozwinięcie fabuły, zmianę całej gry, i unikalne 6 królestw. Po za tym uważamy to za doskonałą reklamę, bo jeszcze nikt tego nie próbował.

Rozumiem że niektórzy nie lubią zmian, ale zmiany są konieczne. Gdybyśmy nie zmieniali świata to byśmy byli obecnie daleko w średniowieczu Świat się zmienia, nawet metinowski, i metina też trzeba zmieniać.

Mówiąc gracze, nie mówię o wszystkich i przepraszam jeżeli kogoś obraziłem.

Jeżeli chodzi o bugi, po to robimy aż miesięczną alphę! nawet nie betę, żeby wyłapać wszystko co się uda.

Mylisz się, drastyczne zmiany wcale nie są potrzebne, wystarczy odpowiednio pobawić się tym co jest i odpowiednio to zagospodarować. Jest wiele wiele możliwości ustawienia dropu, wymyślenia systemu wbijania skili, odpowiedniego ustawienia tego wszystkiego, żeby nie nudziło się po tygodniu gry, a tego nikt już nie potrafi zrobić, tylko robią hardy na jedno kopyto, czyli 10/55ku do g z metków jakieś kufry które różnią się tylko nazwami, z wszystkich mobów też szkaty różniące się tylko nazwami... Nikt nie potrafi zrobić, ustawić czegoś, czego nie ma na innych serverach, tylko jak pisałem - wszystko na jedno kopyt.

Nie twierdzę, że wasz server jest dnem itd. tylko uważam wprowadzanie takiego czegoś jak nowe królestwa za zupełnie niepotrzebne, bo metin2, żeby być metinem2 powinien opierać się na oryginalnych plikach, a nie amatorskich pierdołach, zresztą co mają dać nowe królestwa ? nie zatrzyma ludzi na serverze, bo to tylko otoczka nic nikomu nie dająca, są nowe mapy z BETY i one stanowczo by wystarczyły :)

Jeśli nie macie zamiaru dodawać "autorskich" itemów typu zbroje miecze itd. tylko te z BETY, to ok jakoś by się przeżyło te "nowe" mapy, bo to tylko otoczka, ale jeśli macie zamiar dodawać "nowe" przedmioty, to ja dziękuje :) bo okaże się kolejnym serverem z "nowościami", bo to tylko mydlenie oczu pseudo nowościami żeby w jak najprostszy sposób zaciekawić potencjalnych gracz i psucie gry jaką jest metin2, nie metin3/4/5/6... bo wszystkie zbroje nie pochodzące z oryginalnych plików metin2 na pierwszy rzut oka widac, że to amatorskie pikselowe gówienka nie pasujące do gry.

btw.

Ale widać, że wkładacie w to sporo pracy i profesjonalnie do tego podchodzicie, wystarczy spojrzeć na stronkę, albo chociażby na trailer. Pełna profeska :) tylko martwiący jest trochę dość liczy team, bo różnie się kończył takie sytuacje.

beztytuuacf.png

Opublikowano

Mhm , server najlepszy jaki widziałem przez mhm , 3-4 lata , a widziałem wiele , ale tak se pomyśle jak to czytają śledzą wątki , rudy wojownik , isamu , itp , to jestem ciekaw czy dacie rade DDoS , ale cóż na razie powodzenia życze .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

@Refresh

Spokojnie z tym odswiezaniem, aktywnosc w temacie, co nie miara, a ty refy robisz :D

ale trailery zajebiste robisz, to przyznam

astiumsign.png

Opublikowano

Podoba mi się użycie materiałów w filmie.

No postarałeś się.

Co do serwera to boski , napewno włożyliście w niego dużo roboty.

Pozdrawiam

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...