Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Resthea.pl - Official Trailer Alpha [Full HD]

Deraxium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6 królestw to głupota w tych czasach nie ma komu grać w 3 królestwach

nic tu nowego nie ma prócz tych "6 królestw"

all bossy są już na Teoden.eu i na kilku innych serwerach

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

all bossy są już na Teoden.eu i na kilku innych serwerach

Nom oni je zrobili <3 to jest alpha zaczekasz na nasze Autorskie moby kolego.

A oni kupili od Ymiru ze mowisz ze ich :)?

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

all bossy są już na Teoden.eu

Dla tych co dalej nie wierzą że 6 królestw to dobry pomysł może przekona to że:

1. Na serwerze będą 1-2 kanały

2. Będzie specjalne miejsce do handlu do którego będzie się można dostać z każdego m1, jedynie podchodząc do siegela (bez questa)

3. W mmorpg typu Last Chaos czy Guild Wars z powodzeniem działa 5 wrogich ras czy królestw

4. W życiu, w historii nigdy nie jest równo i to normalne że jedno królestwo jest silniejsze, to dodaje grze "realistyczności"

5. Wierzę że sam serwer z powodu tych niespotykanych nigdzie indziej nowości szybko i miejmy nadzieję na długo się zapełni

Bossy nie wiem czy są na teoden.eu, wiem że są z oficjalnej bety, i nie są autorstwa ani nas, ani teodenu.

Mówisz że nie ma nic nowego oprócz 6?

Mamy mulitimapy, 12x12, 16x16, 8x8, większość (po za jedną) NASZEGO autorstwa. Mamy wszystkie królestwa na jednej mapie. Mamy nową mapę wyboru i inne modyfikacje w kliencie, mamy zmienne środowisko na jednej mapie. Mamy własną fabułę, uzupełnienie tej z globalnych serwerów, mamy, lub będziemy mieli zielarstwo, arenę chwały, oczywiście nie może też zabraknąć petów, wierzchowców, katakumb, komnaty smoka, pająków v3. Mógłbym tak jeszcze trochę wymieniać.. ale muszę klienta kończyć. ^_^

Nie ma żadnych, powtarzam żadnych starych map po za obiektowymi (wszelkie lochy, dt, atlantyda), katakumb i może tych eventowych. Nie ma normalnego m1, nie ma m2, nie ma pustyni, nie ma ognistej, sohan, orków, świątyni, odkrywacie na nowo.

gdzie ja napisałem ze są ich ?

każdy mówi "nasze autorskie" a co do czego to pod rypane od Chinoli itd...

jak narazie to filmik "szafu" nie robi

Pokaż mi gdzie ktoś z naszego teamu napisał że te moby są naszego autorstwa? Nie są. Co do 6 królestw oraz map, to mogę ci z ręką na sercu zagwarantować.

sygnatura2.png

Opublikowano

Nom oni je zrobili <3 to jest alpha zaczekasz na nasze Autorskie moby kolego.

Bossy nie wiem czy są na teoden.eu, wiem że są z oficjalnej bety, i nie są autorstwa ani nas, ani teodenu.

Mówisz że nie ma nic nowego oprócz 6?

Mamy mulitimapy, 12x12, 16x16, 8x8, większość (po za jedną) NASZEGO autorstwa. Mamy wszystkie królestwa na jednej mapie. Mamy nową mapę wyboru i inne modyfikacje w kliencie, mamy zmienne środowisko na jednej mapie. Mamy własną fabułę, uzupełnienie tej z globalnych serwerów, mamy, lub będziemy mieli zielarstwo, arenę chwały, oczywiście nie może też zabraknąć petów, wierzchowców, katakumb, komnaty smoka, pająków v3. Mógłbym tak jeszcze trochę wymieniać.. ale muszę klienta kończyć. ^_^

Nie ma żadnych, powtarzam żadnych starych map po za obiektowymi (wszelkie lochy, dt, atlantyda), katakumb i może tych eventowych. Nie ma normalnego m1, nie ma m2, nie ma pustyni, nie ma ognistej, sohan, orków, świątyni, odkrywacie na nowo.

to co tu wymieniłeś to 90% serwerów to ma a dokładnie chodzi mi o to zielarstwo, arenę chwały, oczywiście nie może też zabraknąć petów, wierzchowców, katakumb, komnaty smoka, pająków v3.

i to żadna nowość

Opublikowano

to co tu wymieniłeś to 90% serwerów to ma a dokładnie chodzi mi o to zielarstwo, arenę chwały, oczywiście nie może też zabraknąć petów, wierzchowców, katakumb, komnaty smoka, pająków v3.

i to żadna nowość

A reszty nie mają i zakończ tą głupią dyskusję, i idź na teoden.

Nie było jeszcze żadnego serwera który by miał 6 królestw.

Nie było jeszcze żadnego serwera który by miał takie multimapy, a przynajmniej w takiej ilości.

Nie było jeszcze żadnego serwera który by zrezygnował z praktycznie wszystkich map i praktycznie kształtował miejsce gry na nowo.

Nie było jeszcze żadnego serwera który by wpadł na pomysł i wykonał taka mapę wyboru.

Powiedz mi czy to jest nic nowego?

Na kolejne tego typu posty nie będę odpowiadał, bo czuję się jakbym rozmawiał ze ścianą.

sygnatura2.png

Opublikowano

6 królestw, to raczej niepotrzebne, a co do reszty, to trudno coś więcej napisać, poczekam na zapowiedź :)

A reszty nie mają i zakończ tą głupią dyskusję, i idź na teoden.

Nie było jeszcze żadnego serwera który by miał 6 królestw.

Nie było jeszcze żadnego serwera który by miał takie multimapy, a przynajmniej w takiej ilości.

Nie było jeszcze żadnego serwera który by zrezygnował z praktycznie wszystkich map i praktycznie kształtował miejsce gry na nowo.

Nie było jeszcze żadnego serwera który by wpadł na pomysł i wykonał taka mapę wyboru.

Powiedz mi czy to jest nic nowego?

Na kolejne tego typu posty nie będę odpowiadał, bo czuję się jakbym rozmawiał ze ścianą.

Ilość i "nowości" to nie wszystko ;) raczej nie oprawa graficzna zachęca ludzi, tylko sens gry, wyzwania, konkurencja, uciecha z zdobycia czegoś co jest trudne do zdobycia i jest elitarne i oczywiście dopracowanie wszystkiego.

A teraz Ci co tworzą servery myślą, że wrzucą tysiąc pincet niepotrzebnych "nowości" i że to odrazu przyciągnie ludzi, a zapominają, że te "nowości" wiążą się z kupą bugow, których zazwyczaj nie potrafią wykryć przed finalną wersją, tak samo zapominają o stabilności i dopracowaniu każdego szczegółu bo poprzez dodanie tych wszystkich "nowości" nie potrafią dopieścić wszystkiego, bo po prostu jest tego za dużo ;)

Nie twierdzę , że tu tak będzie, ale te wszystkie nowe mapy są nie potrzebne, nie wiem jak będzie z nowymi itemami, ale ktoś tam pisał, że mają autorskie, więc również nie potrzebne pierdoły, bo jest wystarczająco dużo rzeczy do zagospodarowania pochodzących z bety ;)

beztytuuacf.png

Opublikowano

Brawo Dex ! Trailer bardzo ładny, porównywalny jakościowo z wieloma bardziej znanymi grami.

i to żadna nowość

Grunt to w ładnej oprawie pokazać to co jest niż na masę nawalić nowe 3D w bezsensownej oprawie.

Każdy potrafi krytykować, a niewiele ma o tym jakiekolwiek pojęcie o tym co się pisze. :)

888-Post's :)

nanicz.png

Opublikowano

wy jesteście nie kumaci i tyle napalacie się na serwer co ma 6 królestw tylko po co ? jak w każdym królestwie zagra po 50 osób i co to za gra ? (no chyba że wy liczycie na 2 tys graczy xD nawet dobrej Gildii nie zrobisz bo ludzi nie będzie

teraz gracze zmieniają serwery jak rękawiczki praktycznie co dzień wychodzi jakiś serwer i ludzie idą na nowy ( nie wszyscy ale większość )

przykładem jest serwer MoltenMt2 przez jakiś czas grało 1800+ a teraz ? nie całe 300

więc sami sobie odpowiedzcie na pytanie po co nam 6 królestw

masz racje nie widziałem nigdy serwer z all nowymi mapami i 6 królestwami bo to nie jest potrzebne

chyba nie wiesz co to jest metin ;)

Opublikowano

Temat zamykam przez pana wyżej . Weź leki na uspokojenie , bo to co robisz w tym temacie to czysty spam/hejt . Na siłe chcesz wcisnąć innym że ten serwer to shit skoro i tak o nim nic nie wiesz.Otworze za jakiś czas.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ja pier***, kur** mać! Ma startować zaje**** serwer, to hejt się uruchamia :(

W zapowiedzi będzie to co na każdym serwerze to marudzicie "Pójdę na serwer x, bo ma 500 graczy i jest na nim to samo".

W zapowiedzi będzie coś nowego/innego niż wszędzie to marudzicie "Bugi będą!. Rzal, lool, ban!!!!!!!!!!!!!!, Po co 6 królestw?, Po co nowe mapy ? Po co nowe eq? Wolę stal i niebiana! Po co nowe Moby?. Tak, zostańmy te 5 lat za szwabami i cieszmy jape, że umiemy questy pisać -.-

Dla mnie serwer mega, beta będzie, na 100% wejdzie sporo ludzi, administracja wyłapie błędy i będzie można grać, tak jak to było 5 lat temu (Odkrywanie tej gry na NOWO).

Props za trailera :)

Tyle ode mnie. Pozdrawiam Prawdziwych :>

footer_logo.png

Opublikowano

Mentalista´, Krystian3388

Też tak uważałem, kiedyś. Ale teraz, realia się zmieniły. Ludziom się w ogromniej większości znudził stary metin, i szukają nowości, co by nie mówić. Zmieniło się wiele; kiedyś hitem były moby zombie, dzisiaj te z bety. Kiedyś serwery były kopiami globali, i różniły się tylko expem.

Kiedyś konkurencja była w miarę uczciwa, teraz co jakiś serwer próbuje się wybić, inni zainteresowani zaraz się nim zajmują w odpowiedni sposób. Kiedyś gracze mieli kulturę, tak, kulturę, atmosfera była dobra. Co jest dziś? w każdej prezentacji masz wyzywanie od kurw, pierdolonych, flame, ogółem burdel. Gracze zmienili podejście do teamu. Zaczęli więcej wymagać, kiedyś to team wszystko ustalał, ale zaczęli też więcej żądać, niejednokrotnie nie wiedząc czego chcą. Chcecie bodzie w sklepach? chcecie peleryny? chcecie konia na 30lv? chcecie kd w shopach? a co potem? zjebany serwer, bo wszystko osiągnąłem i nie ma co robić. Chcecie oldschoole? powstają. I co? większość jest stosunkowo pusta. Dlaczego? bo niczym się nie wybijają, bo to już było, i jak dla mnie nie wróci, a przynajmniej nie takie jakie to znaliśmy 3-5 lat temu.

Hejtować chcecie, hejtujcie. Ale kurwa co mnie to interesuje że ty chcesz serwer easy? ale musisz napisać w temacie że zjebany serwer kolejny hard, do dupy itd, nie biorąc pod uwagę że ktoś może lubi mieć jakiś sens w grze, móc coś osiągnąć. Chcesz easy? to idź na easy, w tydzień osiągniesz wszystko, tydzień jeszcze będziesz na wojny latał i pvp brał. Ale prędzej czy później ci się znudzi, bo nie będziesz miał celu. Nie mówię że to jest problem wszystkich, ale jednak tak jest.

Nie podoba ci się? trudno, możesz o tym napisać normalnie i wyjść z tematu. Może nawet znajdziesz sympatyków, załapiesz od nich nowe lajki. Ale nie hejtuj w ten sposób bo to jest BEZ SENSU.

My ten stary klimat gry chcemy przywrócić poprzez rozwinięcie fabuły, zmianę całej gry, i unikalne 6 królestw. Po za tym uważamy to za doskonałą reklamę, bo jeszcze nikt tego nie próbował.

Rozumiem że niektórzy nie lubią zmian, ale zmiany są konieczne. Gdybyśmy nie zmieniali świata to byśmy byli obecnie daleko w średniowieczu Świat się zmienia, nawet metinowski, i metina też trzeba zmieniać.

Mówiąc gracze, nie mówię o wszystkich i przepraszam jeżeli kogoś obraziłem.

Jeżeli chodzi o bugi, po to robimy aż miesięczną alphę! nawet nie betę, żeby wyłapać wszystko co się uda.

sygnatura2.png

Opublikowano

Ja pier***, kur** mać! Ma startować zaje**** serwer, to hejt się uruchamia :(

W zapowiedzi będzie to co na każdym serwerze to marudzicie "Pójdę na serwer x, bo ma 500 graczy i jest na nim to samo".

W zapowiedzi będzie coś nowego/innego niż wszędzie to marudzicie "Bugi będą!. Rzal, lool, ban!!!!!!!!!!!!!!, Po co 6 królestw?, Po co nowe mapy ? Po co nowe eq? Wolę stal i niebiana! Po co nowe Moby?. Tak, zostańmy te 5 lat za szwabami i cieszmy jape, że umiemy questy pisać -.-

Dla mnie serwer mega, beta będzie, na 100% wejdzie sporo ludzi, administracja wyłapie błędy i będzie można grać, tak jak to było 5 lat temu (Odkrywanie tej gry na NOWO).

Props za trailera :)

Tyle ode mnie. Pozdrawiam Prawdziwych :>

Pozytywnie rozwaliłeś mnie tą wypowiedzią :P

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Hmm.. A więc tak... Zacznę może od tych nieszczęsnych 6 królestw ;D

Wszystko fajnie.. Faktycznie 6 królestw to nowość, żaden z serverów prywatnych ich nie miał... Wszystko ok, ale czy będzie odpowiednio ludzi do nich? ;) Pisał ktoś w cytacie (Quentinios?) że w grach typu Last Chaos czy Guild Wars jest po 5 czy 6 królestw ( nie mogę znaleźć tego posta, a nie grałem ;D )... Wszystko fajnie tyle że to tak jak z Globalem :D To oczywiste że w GW będzie grać po 5-6k ludzi, a na serverze prywatnym czasem ledwo 1k ;D Przy dobrych serverach jest to może 2k... Osobiście mam problem przy wyborze 3 królestw... Przy 6 nie wiem co wybiorę ;P Głównie chodzi o to, że im więcej jest do wyboru, tym większa szansa że ludzie 1 nie wybiorą :D A tak bardziej zrozumiale : Przy 6 królestwach jest olbrzymia szansa że jedno z nich będzie opuszczone :) Samego pomysłu nie Hejtuje ;P Ciekawi mnie jak to będzei z tymi 6 królestwami i wiem że raczej ich nie zmienicie na 3, raczej na pewno, może to i dobrze. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :)...

Co do tych ściągniętych mobów czy bossów czy chuj wie czego jeszcze. Znajdźcie mi server ( teraz post do hejterów, Krystian -.-) gdzie moby są nie ściągnięte ;P Czasem znajdzie się jakiś z 1 czy 2... A potem okazuję się że Boss ma pas ( taka dekoracja bossa ), a na nim nadruk M2M :D.. Skoro są tutaj autorskie moby to może wkońcu będzie gdzie grać, bo chętnie je pooglądam... i złoję im dupsko! ^^

Nie wiem jak to będzie z max lvl, brońmi etc. Ale moim zdaniem też będą odjazdowe ;P Wątpię by ktoś robił mapy, moby, fabułę by ściągnąć na odwal się bronie zrobione na szybko ( czyli takie jak to mówią dzieci : "z painta" )

I taka rada, nie wiem czy przydatna, czy też nie ( wątpię -.- ) Aby wbudowane bony, jeśli owe będą ( w broniach/zbrojach/biżu ) były hmm.. takie same na każdym poziomie.... Chodzi mi o to by np. bransoleta na 100 ma silny na ludzi, a bransa na 120 już silny na mistyki... Lepiej jak ta na 120 ma też silny na ludzi, ale z większym procentem ;D... Wiem że ta rada jest za wcześnie, ale lepiej teraz niż wcale :D

Powodzonka w serverze i mam nadzieję że będzie z kim grać bo z chęcią zagram ^^

Zbieram like ;x

Opublikowano

Co do równowagi królestw, już pracuję nad skryptem który w wypadku przewagi pięciokrotnej jakiegoś królestwa nad dowolnym innym, zmusiłby nas do wybrania innego. Natomiast przechodzenie z królestwa do królestwa byłoby możliwe np tylko od 50poziomu i obarczone sankcjami, np tydzień exp /2

Na alpha jeszcze go nie będzie, i to jak się rozłożą ludzie na tym testowym serwerze, zadecyduje czy ostatecznie to wprowadzimy.

sygnatura2.png

Opublikowano

Hmm.. A więc tak... Zacznę może od tych nieszczęsnych 6 królestw ;D

Wszystko fajnie.. Faktycznie 6 królestw to nowość, żaden z serverów prywatnych ich nie miał... Wszystko ok, ale czy będzie odpowiednio ludzi do nich? ;) Pisał ktoś w cytacie (Quentinios?) że w grach typu Last Chaos czy Guild Wars jest po 5 czy 6 królestw ( nie mogę znaleźć tego posta, a nie grałem ;D )... Wszystko fajnie tyle że to tak jak z Globalem :D To oczywiste że w GW będzie grać po 5-6k ludzi, a na serverze prywatnym czasem ledwo 1k ;D Przy dobrych serverach jest to może 2k... Osobiście mam problem przy wyborze 3 królestw... Przy 6 nie wiem co wybiorę ;P Głównie chodzi o to, że im więcej jest do wyboru, tym większa szansa że ludzie 1 nie wybiorą :D A tak bardziej zrozumiale : Przy 6 królestwach jest olbrzymia szansa że jedno z nich będzie opuszczone :) Samego pomysłu nie Hejtuje ;P Ciekawi mnie jak to będzei z tymi 6 królestwami i wiem że raczej ich nie zmienicie na 3, raczej na pewno, może to i dobrze. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :)...

Co do tych ściągniętych mobów czy bossów czy chuj wie czego jeszcze. Znajdźcie mi server ( teraz post do hejterów, Krystian -.-) gdzie moby są nie ściągnięte ;P Czasem znajdzie się jakiś z 1 czy 2... A potem okazuję się że Boss ma pas ( taka dekoracja bossa ), a na nim nadruk M2M :D.. Skoro są tutaj autorskie moby to może wkońcu będzie gdzie grać, bo chętnie je pooglądam... i złoję im dupsko! ^^

Nie wiem jak to będzie z max lvl, brońmi etc. Ale moim zdaniem też będą odjazdowe ;P Wątpię by ktoś robił mapy, moby, fabułę by ściągnąć na odwal się bronie zrobione na szybko ( czyli takie jak to mówią dzieci : "z painta" )

I taka rada, nie wiem czy przydatna, czy też nie ( wątpię -.- ) Aby wbudowane bony, jeśli owe będą ( w broniach/zbrojach/biżu ) były hmm.. takie same na każdym poziomie.... Chodzi mi o to by np. bransoleta na 100 ma silny na ludzi, a bransa na 120 już silny na mistyki... Lepiej jak ta na 120 ma też silny na ludzi, ale z większym procentem ;D... Wiem że ta rada jest za wcześnie, ale lepiej teraz niż wcale :D

Powodzonka w serverze i mam nadzieję że będzie z kim grać bo z chęcią zagram ^^

Administracaj już wspominała o skrypcie, który eliminuje "Przewagę jakiegoś królestwa nad innym". Do tego nikt nie mówił, że są tu autorskie mobki :)

Hasumi :

Logiczne myślenie i samodzielność to gatunki wymierające. Przerażający fakt. - Props ~!

<3

footer_logo.png

Opublikowano

Takie sa realia, zrobimy 4 krolestwa "a daczego 4 a nie 5"

A jak damy 6 to "dlaczego tak a nie tak"

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Administracaj już wspominała o skrypcie, który eliminuje "Przewagę jakiegoś królestwa nad innym". Do tego nikt nie mówił, że są tu autorskie mobki :)

O skryptach nie przeczytałem więc przepraszam :P Co do mobów :

Nom oni je zrobili <3to jest alpha zaczekasz na nasze Autorskie moby kolego.

I to chyba starczy :D

Takie sa realia, zrobimy 4 krolestwa "a daczego 4 a nie 5"

A jak damy 6 to "dlaczego tak a nie tak"

Chwila.. Jak na razie było 2 hejterów... Co do mojego postu to nie narzekałem na 6 królestw... Bardziej zastanawiałem się czy będzie ok..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Mentalista´, Krystian3388

Też tak uważałem, kiedyś. Ale teraz, realia się zmieniły. Ludziom się w ogromniej większości znudził stary metin, i szukają nowości, co by nie mówić. Zmieniło się wiele; kiedyś hitem były moby zombie, dzisiaj te z bety. Kiedyś serwery były kopiami globali, i różniły się tylko expem.

Kiedyś konkurencja była w miarę uczciwa, teraz co jakiś serwer próbuje się wybić, inni zainteresowani zaraz się nim zajmują w odpowiedni sposób. Kiedyś gracze mieli kulturę, tak, kulturę, atmosfera była dobra. Co jest dziś? w każdej prezentacji masz wyzywanie od kurw, pierdolonych, flame, ogółem burdel. Gracze zmienili podejście do teamu. Zaczęli więcej wymagać, kiedyś to team wszystko ustalał, ale zaczęli też więcej żądać, niejednokrotnie nie wiedząc czego chcą. Chcecie bodzie w sklepach? chcecie peleryny? chcecie konia na 30lv? chcecie kd w shopach? a co potem? zjebany serwer, bo wszystko osiągnąłem i nie ma co robić. Chcecie oldschoole? powstają. I co? większość jest stosunkowo pusta. Dlaczego? bo niczym się nie wybijają, bo to już było, i jak dla mnie nie wróci, a przynajmniej nie takie jakie to znaliśmy 3-5 lat temu.

Hejtować chcecie, hejtujcie. Ale kurwa co mnie to interesuje że ty chcesz serwer easy? ale musisz napisać w temacie że zjebany serwer kolejny hard, do dupy itd, nie biorąc pod uwagę że ktoś może lubi mieć jakiś sens w grze, móc coś osiągnąć. Chcesz easy? to idź na easy, w tydzień osiągniesz wszystko, tydzień jeszcze będziesz na wojny latał i pvp brał. Ale prędzej czy później ci się znudzi, bo nie będziesz miał celu. Nie mówię że to jest problem wszystkich, ale jednak tak jest.

Nie podoba ci się? trudno, możesz o tym napisać normalnie i wyjść z tematu. Może nawet znajdziesz sympatyków, załapiesz od nich nowe lajki. Ale nie hejtuj w ten sposób bo to jest BEZ SENSU.

My ten stary klimat gry chcemy przywrócić poprzez rozwinięcie fabuły, zmianę całej gry, i unikalne 6 królestw. Po za tym uważamy to za doskonałą reklamę, bo jeszcze nikt tego nie próbował.

Rozumiem że niektórzy nie lubią zmian, ale zmiany są konieczne. Gdybyśmy nie zmieniali świata to byśmy byli obecnie daleko w średniowieczu Świat się zmienia, nawet metinowski, i metina też trzeba zmieniać.

Mówiąc gracze, nie mówię o wszystkich i przepraszam jeżeli kogoś obraziłem.

Jeżeli chodzi o bugi, po to robimy aż miesięczną alphę! nawet nie betę, żeby wyłapać wszystko co się uda.

Zgadzam się w powyższą wypowiedzią Qentiniosa

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Qentinios@

nie wyzywaj mnie od hjeterów bo nawet nie zacząłem hejtować ( i nie mam takiego zamiaru ) wyraziłem tylko moją opinię na temat 6 królestw nie ubliżałem wam więc jakim prawem ty mnie od Hejta wyzywasz ? nie potrafisz znieść krytyki na klatę to zasłaniasz się hejtem ? śmieszne i pamiętaj że nie jesteś "WIELKIM PANEM" któremu trzeba słodzić za wszystko co robi

to już nikt nie ma prawa wyrazić negatywnej oceny serwera ? bo uznajecie to za hejt ? proste nie podoba mi się to piszę nie wszystko musi się każdemu podobać lecz każdy ma takie samo prawo do wypowiedzi i nie ważne czy jest pozytywna czy negatywna

PS

jak nie wiesz co to hejt to zajrzyj do Wikipedia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...