Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Hamachi) Ligermt2 (Gm Mode On)

b00b

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serw dla Was zamkniety ktoś się bawil metkami. Wszyscy zostaliscie ukarani jak bylo mowione. Zegnam, Parę uczciwych osob zostawilem poniewaz ten osobnik na szczescie nie zbugowal mapy. Juz wiem dlaczego wam sie kurwa nic nie nalezy...

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

Z tego co widze wszystkie 3 sieci zostały usunięte, ale czemu się dziwić jak ne0kidy robią swoje... i się b00b wkurwil

Opublikowano

Trzeba bylo swoim "kolegom" nie pozwalac na takie rzeczy. Ja decyzji nie zmienie, zostala garstka zaufanych osób, a resztę mam w dupie. Ale sami przyznajcie... Pisalem co 5 min na wolajce jakie sa zasady? A no pisałem i nie przestrzegaliscie. Macie za swoje, ja nie bede noobów hodowal na serwie

Up; racja mozna zamknac albo lepiej skasowac bo Wam sie nic nie nalezy...

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

Wez dodaj mnie :/ Bede jako straznik ... Nick na hamachi DoG IP : 5.72.142.84

@EDIT b00b nawet mnie nie znasz a myslisz ze jestem noobem. Daj mi chociaz szanse

Opublikowano

Ale ty jestes -.-. reklamujesz server a potem ludzi usuwasz... daj mi sprobowac chociaz przeciez i tak mozesz mnie skasowac w kazdej chwili:( Blagam cie :/

Opublikowano

I tak nie wpłyniecie na jego decyzje to jego serwer i on tu rządzi. więc poco te lamenty?? wg. mnie Mou powinąc zamknąć temat bo się faktycznie spam zaczyna. A b00b postąpił słusznie. i to by bylo na tyle.

Gość Mounthains
Opublikowano

no trudno. Tacy są ludzie chamscy ;<

Zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...