Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Hamachi) Ligermt2 (Gm Mode On)

b00b

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zaprezentowac serwer LigerMt2. Serwer ma on komendy gma. Ratów nie daje, nie potrzebne bo masz gm- możesz wszystko:) Handlarze nie zmieniane z tego samego powodu:) Niektóre bony pozmieniane.

5.94.99.87

Spolszczenie:

http://w486.wrzuta.pl/plik/3HQnhofYnMY/ligermt2

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/a62d1a45119a23d0fae57f1b33af563aeecc34b35d51d5e7cfb44a0289c2ac38-1258825311

Sieci:

Nr1: LigerMt2 hasło 12345

Nr2: Liger2 hasło 12345

Przyjęcia do sieci potwierdzane są przeze mnie lub 2 osobę która ma prawa admina sieci:). Serwer chodzi w godzinach kiedy jestem, jesli jestem na kompie a serwer jest off nie zawracaj mi dupy, robie pewnie coś, co by zlagowało serwer. To na tyle gg 4905306

Zapraszam b00b.

Zapomniałbym dodac: Kto pierwszy ten lepszy, 3 sieci nie zrobie:)

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

tak szybko pelne -.- nie no to sa jakies zarty z hamachi ...

Spoko jutro polowe wywale i beda miejsca:)

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

I Jak zrobi publiczny GM MODE to będzie maskara na serwerze ... Beda lagi , dzieci będęa się bawić komenda /kill ;// I Wiele Wiele Innych -,- Aaa a jakie sa raty serwera? i Co ciekawego u handlarzy;]

@All Nie Spamujecie bo Mod zamknie temat i na tym się skończy ;]

@Up MaM na dzieje ze Wywalisz ;] I Jak byś mógł zrobić sieci Vip-owskie xD

Opublikowano

I Jak zrobi publiczny GM MODE to będzie maskara na serwerze ... Beda lagi , dzieci będęa się bawić komenda /kill ;// I Wiele Wiele Innych -,- Aaa a jakie sa raty serwera? i Co ciekawego u handlarzy;]

@All Nie Spamujecie bo Mod zamknie temat i na tym się skończy ;]

@Up MaM na dzieje ze Wywalisz ;] I Jak byś mógł zrobić sieci Vip-owskie xD

Więcej sieci nie zrobie- poprostu nie uciągnę (słaby net). Handlarzy nie mowie masz komendy od itemów:) u górnika tego w m2 hwangi sa i u handlarza broni zatruty miecz reszta zwykła. Jak się dzieci zlecą to poprostu wypieprze wszystkich z sieci i będe sam grał. Wasz wybór czy chcecie miec fajnie czy nie. Jezeli nie chcecie to prosze bardzo, dla mnie wywalic wszystkich z sieci to nie problem. Z tym ze polowa poleci wiem z doswiadczenia. Więc proszę co jakiś czas próbowac może akurat się uda^^

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

Reje ma fochy, czyt. raz na 30 prób się załączyło.

Serwer się nie łączy.:/

Szukasz GM na swój serwer - napisz - nie pożałujesz:)

Pomagam tworzyć serwery, edytuję MySQL, FTP.

GG 5187182.

Opublikowano

Narazie nie widzę jakiś prób zepsucia gry, nadal wszystkie miejsca są pełne. Jeżeli nie będzie lagów rozważę możliwośc utworzenia 3 sieci na hamachi.

Pozdrawiam

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

To jakw am nie dziala to prosze wyjsc z sieci. Inni tez chche zobaczyc

jak wejdziesz na reje to jestes hardcorem ja proboje od 30 minut i ciagle blad wczytywania -.-

Opublikowano

Jak nie jestescie w sieci hamachi to nie wejdziecie na reje-.- jeśli jestes na hamachi napisz na szepcie tym hamachi to Ci zrobie konto:) mój nick b00b

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

sieci nowe zrob!!!

Moja historia z Metinem :D

Monastyr Jinno - Ninja Archer 51 lvl

Obsydian Chunjo - Woj Mental 80 lvl

Exandros Shinsoo - Szaman Smok 75 lvl

Opublikowano

Proszę nie spamowac na gg o wywalanie osób offline, są takie osoby ale nie wywale... o 3 siec tez nie spamowac. Jezeli takowa powstanie to napewno to ogłosze:)

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

Ciekawe co ogłosisz ... jak i tak 3 sie nie powstanie ... jak juz na 2 lagi sa... pomysl ze na innych serwerach sa po 5-6 a 2 ledwo ciagnie ....

Oh every time I close my eyes

I see my name in shining lights

A different city every night

I swear the world better prepare

for when I’m a billionaire

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...