Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]Tricki Metin2

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja też mam sposob jak komuś ukraść konto;d

robimy konto i na nim 2 postacie.. podchodzimy do ajkiegoś gościa max 50 lvl bo większe raczej się nie nabiorą i mówimy im że damy im za konto cos tam coś tam.. niech da pierw hasło potem ty mu itemy a on Ci potem reszte czyli maila i id.. potem mówisz mu z/w kibelek przyjchodzisz drugą postacią i nie mówisz mu że to Ty oferujesz mu więcej itemków/kasy/sm czy tam czegoś niż na poprzednim charze i niech ci pierw poda ID potem Ty itemki czy coś tam a on Ci poda id i masz już hasło i id;d

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=adrianosisko

- Zarabiaj na Smocze Monety za darmo !! Zarejestruj sie na tą stronę i klikaj w reklamy, gdy klikniesz wpisz nice :) Jak mozesz to błagam ale nie usuwaj listu polecającego, czyli to RefID=adrianosisko

Więcej pytan na gg 2682574

Jezeli możesz, daj minusa, a jeżeli chcesz dac plusa to proszę nie dawaj. Nie bądź cham i daj tylko minusa :)

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepszy sposób, to zrobić noobka 30 lvl i ustawić go na FishBocie na 2h, i mamy całe eq rybek.. :D

niespamujemy.gif

Uzależniony od zmieniania telefonów xD

Opublikowano

Polecam na expbocie zrobić z 4-5 postaci po 30 lvle.... za expienie każdej po 500k zysku... to już 2,5kk i z naszego kochanego mpc ściągamy dobrego fish bota łowimy z 45 rybek i otwieramy... w 3-4h masz juz 45 ryb średnio 3 małże to daje ci na 5 botkach 15 małży i sellasz je tanio ja na obsydianie sellałem po 350k i było po tygodniu na ribka jeszcze wtedy tylko 2 postacie miałem :D

Opublikowano

pomysł kotka1234 był fajny ale lepiej ulepszyć tygre na +3 i napisać w tobołku :Sell tygra +9

bo jak jest +0 to mała szansa że ktoś sie nabierz a jak ulepszysz na +3 będzie bardziej jak na +9 wyglądać

sygnaturan.jpg

Sygnatura By Morcio

21571.jpg28119.png

21495.png4031.jpg

11451.png27573.png

18706.png30302.jpg

Pamiętaj jeśli pomogłem daj -

Opublikowano

Znam dobry sposób na oszukiwanie dzieciaków poprzez handel:

1. Napisz na głównym, że sprzedajesz za tanie pieniądze zbroje lub broń +9, np. mnisią +9, bądź szeroki +9.

2. Gdy ktoś odpisze ustal z nim miejsce spotkania itd.

3. W czasie gdy kupiec podekscytowany idzie do Ciebie ty kupujesz u handlarza zbrojami mnisią +0.

4. Pokazujesz w handlu, że posiadasz mnisią +9, a on daje wyznaczoną sumę Yang, wyłączasz nagle handel i mówisz mu, że to jakiś lag lub coś w tym stylu, następnie znów w oknie handlu wystawiasz mnisia +9 a on Yang, i znów wyłączasz handel.

5. W tym czasie następuje najważniejszy moment: kupiec poddenerwowany zaistniałą sytuacją jako pierwszy włącza okno handlu (jak tak się nie stanie zrób to ty) i jako pierwszy kupiec wystawia pieniądze, ty w tym momencie wystawiasz mnisią +0 i naciskasz "akceptuj" on również to zrobi i sprzedajesz zbroje od 1 Lv +0 za przyzwoitą sumę Yang (oczywiście można to zrobić z innym przedmiotami, brońmi itp.) Prawda, że proste?

UWAGA! W czasie rozmowy z kupcem upewnij się, że jest to osoba poniżej 13 roku życia! Jeśli jest starsza nie próbuj tego.

Jak możesz daj + lub 5 jeśli pomogłem.

Pozdrawiam :)

Dawaj sobie co chcesz mnie to zwisa.

Pasjonat
Opublikowano

Ja kiedys jak jeszcze byl tylko ten fb co nie mozna bylo minimalizowac i ryb i farb nie zabija wyzucal to wystawielm caly skel farb po 1k a kilka w nim po 100k 1kk i kupili 2x po 1kk i 8x po 100k

Opublikowano

znam dobry sposób jak oszukiwać w handlu.

1.piszemy że kupimy jakąś rzecz, żeby szybko się znalazł klient to piszemy że kupimy za kilka razy wyższą kwotę niż normalna cena i najlepiej żeby przedmiot dało się kupić w sklepie. np 200 dużych czerwonych mikstur mówimy że kupimy za np za 65k.

2.wtedy szybko znajdzie się sprzedający bo pomyśli że sobie troszke zarobi.

3. A jak już się znalazł sprzedający otwieramy handel.

4.On wystawia nam te mikstury a my wystawiamy 65k. !!!UWAGA NA RAZIE NIC NIE KLIKAMY!!!

5.czekamy aż on zaakceptuje.

6.jak zaakceptował to szybko otwieramy EQ i klikamy na nasze złoto wtedy nam wyskoczy kwota wpisujemy 1 i klikamy ok.

7. wtedy nasz kursor zamieni się w obraz yangu.

8.klikamy w dowolnym miejscu na okno w którym jest handel i nasza kwota w handlu zmieni się na 1 yang

9.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIESTETY TEN SPOSÓB NIE DZIAŁA JUŻ NA POLSKIM METINIE ALE NA WSZYSTKICH PRYWACH DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: Nawet udało mi sie raz na jednym privie kupić smocza +9 z bonem 2k hp za 1 YANG ;)

10.koniec

Jak ktoś nie rozumie niech pisze na PW to znajde dla niego jakiś filmik i może jakoś bardziej szczegółówo wyjaśnie

ale próbowałem najbardziej jak się da szczegółowo :D

sygnaturan.jpg

Sygnatura By Morcio

21571.jpg28119.png

21495.png4031.jpg

11451.png27573.png

18706.png30302.jpg

Pamiętaj jeśli pomogłem daj -

Opublikowano

A mi się dziś udało haknąć nooba przynjamniej mi się tak wydaje. Noob pisze, że wymieni się kontami:

-jego 35 10kk, 2 kwiste kamienie, boj (naprawdę miał 5k :D)

-a ja do opisuje mu mojego 43bm, który został skradziony.

Zrobiłem tak jak na pierwszym sposobie hakowania. Udało się:

-zmieniłem hasło na e-mailu,

-hasło na metku.

Ale mam problem na stronce metka hasło nie wchodzi, na e-mailu też. A co najciekawsze w metinie grze już wchodzi.

O co w tym chodzi???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja ostatnio zrobiłem tak :D

Wystawiłem sklep a w nim małż wcześniej złowiony...

Napisałem Biała Perła w Tańszej Wersji dałem cenę małża 2kk niestety nikt nie chciał kupić

dostawałem masę wiadomości "ty noobie ****** " "pojebie" itd....

Zostawiłem sklep na kilka h i nic...

Czekam i czekam wkurzyłem się i otwieram małż a tu jeb biała perła :D

a ja huj szok :D happy ze nie sellnelem małża a perła warta 15kk Biała

Monolit s12 :)

Dobra Akcja nie :D ?

Zrobiłem ss pokazałem niedowiarkom to ich zatkało :D

Opublikowano

Świetny sposób jest z tym autopickiem!! Bardzo mi się przydał, ale bardziej opłacalne jest chyba biegać po lesie albo red lesie i szukać metinków. Jak przyleci jakiś kolo i zacznie go bić to lepiej to obserwować z daleka bo może się połapać, a jak metin będzie miał już malo hp podbiegamy i się cieszymy z całego dropa ;]

bykomstop.gif
Opublikowano

dodam co do wystawiania niby aury ja zrobilem tak:

stoi kilku typow 30-50 lvl

ja mam na droperze 18 i mam aure przy sobie

pisze do nich ile jest warta (po noobksku) Aurol Miecza Ksiega Uiejetnosci (robie blad aby zobaczyl ze jestem noobem i nie umiem pisac nawet)

ktos zglasza sie na pw lub bezposrednio na czacie ze warta jest 100k (mimo ze warta jest 1kk ale zaraz koles zaplaci za cwaniactwo ;pp)

no to piszesz ze sprzedasz mu ale już na pw

on pisze ze ok ale ty musisz znowu zagrac noba, piszesz do niego ze juz dzisiaj oszukali mnie jacyś hakerzy i ukradli książki umiejetnosci i odrzucasz wtedy jego handel, pytasz sie po noobsku

jak sie wystawia TABORET (nie pisz tobol) jak ci powie gdzie kupic i jak wsytawic mimo iz to wiesz , piszesz mu ze wystawiasz, no i wrzucasz ksiege strach np.

po tym jak obczail jaki z ciebie noob i ze ma okazje ograbic dziecko neo powinien kupic, jak ja wystawilem tak aure za 400k (trzystronne ciecie) to kolo kupil po 10 sekundach jak sie skapnal dopiero, od razu dalem loga i nara (smierc frajerom).

WAZNE ZEBY CALY CZAS ROBIC BLEDU ORTOGRAFICZNE np muwic ktuży PRZEISTACZAC WYRAZY np taboret aurol mieczow sila ciala dachowe uderzenie MOZNA PISAC CENY np chcę za to sto tysiency.

wielu sie nabiera!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znam dobry sposób na oszukiwanie dzieciaków poprzez handel:

1. Napisz na głównym, że sprzedajesz za tanie pieniądze zbroje lub broń +9, np. mnisią +9, bądź szeroki +9.

2. Gdy ktoś odpisze ustal z nim miejsce spotkania itd.

3. W czasie gdy kupiec podekscytowany idzie do Ciebie ty kupujesz u handlarza zbrojami mnisią +0.

4. Pokazujesz w handlu, że posiadasz mnisią +9, a on daje wyznaczoną sumę Yang, wyłączasz nagle handel i mówisz mu, że to jakiś lag lub coś w tym stylu, następnie znów w oknie handlu wystawiasz mnisia +9 a on Yang, i znów wyłączasz handel.

5. W tym czasie następuje najważniejszy moment: kupiec poddenerwowany zaistniałą sytuacją jako pierwszy włącza okno handlu (jak tak się nie stanie zrób to ty) i jako pierwszy kupiec wystawia pieniądze, ty w tym momencie wystawiasz mnisią +0 i naciskasz "akceptuj" on również to zrobi i sprzedajesz zbroje od 1 Lv +0 za przyzwoitą sumę Yang (oczywiście można to zrobić z innym przedmiotami, brońmi itp.) Prawda, że proste?

UWAGA! W czasie rozmowy z kupcem upewnij się, że jest to osoba poniżej 13 roku życia! Jeśli jest starsza nie próbuj tego.

Jak możesz daj + lub 5 jeśli pomogłem.

Pozdrawiam :)

Stareee... Już chyba nikt sie na to nie łapie ...

Łap -- ;)

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

e tam koles chciał mnie na silne tak wziosc i wystawil dobre za 50k a po 1kk chodzi potem zobaczyem 7 ksiorzek sztyuka 800k i kupilem wszystkie i kamyczek duchowy wbilem na G z zwojami zostala 1ku i kamyczek na bugu:D PS( postac ukradnięta to było dawno)

-1.Czytasz moją sygnaturę

2.Trzymasz rękę na myszce

3.Pomyślałeś czy serio trzymasz

5.Nie zauwarzyłes ze nie było punktu 4

6.Teraz to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

8.widzisz że zaraz koniec

9.Przestajesz czytać

10.Z mieniasz stronę

11.I już tej sygnatury nie czytasz

2814b1e9f84147edb0a4b491da371f3a.0.gif

Eq FuBu i Mamuta

Nie nadużywać spoilera

N3()

1011209765.png

Archer 38 [PL] (Większego nie chce) Trująca m10 ognista m8

Body 61 [PL] Off

Body 50 [PL] PRO EQ i SKILE okradziony :P

Dagger [Diwang] 109lv Off

Body [ReLookmt2] 110lv Off

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Hehe.... Miałem 1 FMS +9..

I pisałem że selam FMS'a, i mówisz ze kiedyś okradli cię i dajesz na toból.

Dajesz FMS+9 za 500kk i mówisz że pomyliłeś i jeszcze raz dajesz i znów pomyliłeś się.

Potem dajesz FMS+3 i za 50kk i kupuję :P

Zarobiłem tak 450KK

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...