Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]Tricki Metin2

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od ZychuP

1.Rybki

To robimy:

1.Ustawiamy sklep z nazwa"Ryby-12k" czy tam "Świeże ryby 12k" - zawsze musi byc cena

1.Ustawiamy dajmy na to 40 ryb w tobole

2.1szt-12k ale co szósta 120k

3.Wystawiamy sklep:)

Tak łatwo można oszukać ludzi . Tylko raz mi się zdarzyło aby ktoś nie kupił ani jednej rybki za 120k. A średnio kupują nawet po 2 takie rybki.

W przeliczeniu jeżeli kupią choć 2 takie rybki to:

38x12 + 2x120 = 456 + 240 = 696k

Czyli świetny interes

Ku

1.Ustawiamy sklep z nazwa"Aura-150k"

2.Ustawiamy jakieś gówniane ku za 150k

3.Powinien ktoś speszony szybko kupić

Poty

1.Ustawiamy sklep z potami np 10x100 duzych-45K, ale jedno w środku za 450

2.Czekamy aż ktoś kupi:)

Jak ukradnać konto ?

1.Piszemy na wolaj np. "Wymienię się kontem. Daje woja body 55 lvl aura m7 za mentala min.50lvl"

2.Czekamy,aż ktoś odpisze

3.Jak ktoś odpisał najpierw opowiadamy o postaci, potem prosimy o podanie emalia z usuniętymi wiadomościami z metka.

4.Jeśli gościu jest taki głupi i podał, wbijamy na meila i szukamy reklam z innych gier. Często dostajemy takie reklamy jak:

"Witaj Nacqua . Dołącz do świata gier 4story"

Wtedy wbijamy na metin2. Następnie odzyskujemy hasło na nick Nacqua smile.gif

Jak ukradnac konto ?sp.2

1.Piszemy na wołaj np. "Wymienię się kontem. Daje woja body 55 lvl aura m7 za mentala min.50lvl"

2.Musimy mieć pocztę na WP. Ustawiamy alternatywny email i wysyłamy na niego dajmy na to 2 przypomnienie hasła.

3.Wymieniamy się z gościem kontami, emailami i czekamy

4.Za ok 2h odzyskujemy konto i haslo:)I mamy juz 2 konta tongue.gif

Od F10:

Jak zarobić

1.Więc robimy jakaś postać,najlepiej noob hara -15lvl

2.Podchodzimy do kowala i zostawiamy ją tam z autopickup

3.Teraz tylko czekać,często ludzie się mylą i wyrzucają niechcący przedmiot

Jak ukraść konto:

1.Robimy temat na mpc przykladowo F10 [PL] [Hamachi]

2.wrzucamy jakies tam screeny handlarzy i opis serwa

3.podajemy sieci hamachi i ze jak chca konto to pisać do ga oraz podawac jakie ID i haslo.

Od qps666

1.Kupujemy wszystko od handlarki

2.Wchodzimy w nią Wall Hackiem

3.Ustawiamy wszystko tak samo jak u handlarki tylko rzeczy droże.Uwaga!Musi być dokładnie kropka w kropkę

4.Czekamy aż ktoś kupi ;]

Na "rozkaz" barycza napisałem tutaj temat

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2x Up

Uda się uda ,ale stawiamy shopa przy handlarce różności,przed tym lepiej ogłośić że się sprzedaje aure za 150k i potem neo nie sprawdzają co to i kupują

@Up

Ja się na poty raz nabrałem ;]

A potem sam wystawiałem Shopy i ze 5-7kk zarobiłem ^ ^

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

ja kopiowałem handlarke.. i all ceny normal.. tylko średnie 200 potów za kilkaset k i zwykle po 1h ktoś kupował

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Chciał bym przypomnieć, że nie wszystkie tricki są od Zycha, on je zgromadził. Prosił bym o poprawienie tego, ja dałem ten z potami :)

@Up

Przypomniał mi się inny sposób :)

Kopiujemy handlarkę i wchodzimy w nią na wh. Kopiujemy wszystko, tylko niektóre przedmioty ustawiamy drożej (wg. własnej fantazji :))

//Zakaz gifów-Dektored

Budowniczy
Opublikowano

Ostatnio cyztalem na forum metka i wprowadzili takie cos ze jak sie stoi centralnie w NPC to kickaja go , a jesli bedzie sie to powtarzac to dadza bana na 20 lat ^^

84016125.png
Opublikowano

Wtedy wystarczy wchodzić co 5-10 min i pisać :

"Kurwa znowu failed","Jebany kowal","Ty kurwo zajebie cię"

A nie centralnie w kowalu stać tylko obok,tak jak ktoś kto che ulepszyć

Opublikowano

F10 zawiodłeś :) nie ma czegoś takiego i nigdy nie było :) qps666 a jak wejde w nią na WH to zamiast na nią będą klikać na mnie?

lew4.png

Opublikowano

Nie zawsze będą klikać ,ale zawsze jak się kliknie na playera który ma shopa otwiera się shop.Masz około 50% szansy że na ciebie klikną ;]

Opublikowano

sposób z wejściem w nią na WH jest genialny.. już natrzepałem w ten sposób 3kk na monastyrze !!

qps masz + za to.. sebos za spisanie tego też i Zychu też :)

lew4.png

Opublikowano

Można sposób z KU udoskonalić :) np.

1. Piszesz co chwile na ogólnym "Sell aurę 200k !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

2. Czekamy, aż noobki się zlecą do ciebie ;)

3. Klikasz na tobołek, wkładasz jakiś shit (słabe KU) za 200k, ale nie wystawiasz sklepu

4. Robisz odliczanie...5, 4, 3, 2, 1 i ustawiasz sklep

5. Cieszysz się z 200k xD

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mój sposób to sklep i napis miecz stożkowy +3 z peleryna męstwa za 500k i neo kidy się nabierają i często piszą na priv jak to zrobiłam to się im odpowiada że gm albo hack to zrobił

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na ryby najlepszy :)

Dobry byl kiedys z ksiega uriela na 100k :)

Ale niestety po new update nie działa :)

Jedyny działający TRADEHACK <<CLICK>>

animey.gif

Opublikowano

Najglupszy poradnik o zarabianiu jaki chyba istnieje. Nie lepiej doczolgac sie do tego 60 lvl i do 78 napier***** na szponach w v2? mentalem w 1-2h kolujesz ponad 4kk

Opublikowano

Najglupszy poradnik o zarabianiu jaki chyba istnieje. Nie lepiej doczolgac sie do tego 60 lvl i do 78 napier***** na szponach w v2? mentalem w 1-2h kolujesz ponad 4kk

Nie? Twoj pomysl jest jednym z najglupszych... zanim nabijesz ten 60-78 to bys juz klikanascie razy uzyl innych sposobow :lol:

Fw15x0y.png

Budowniczy
Opublikowano

A ja bym prosił o dodanie tego tricku jak zarąbać konto ;PP

wiem że to nieuczciwe ale macie ;d :

1.Musimy zrobić reklame serwa na hamachi ale nie podawać reje tylko napisac ze n hamachi konta robi [GA]

2.Potem na priv rozsylac jakie masz zrobic konto i zeby podali ID i hasło

3.Niektorzy podaja id i haslo takie jak na PL'u ;d samemu mi sie zdarzyło ze podalem passy i id do 45lvl ;P ale na szczescie nie wbil ;d

4.I tak wpadlem na ten pomysł ze inni moga podać dobre id i passy z PL'u ;d

Aha jak pozbieramy juz wsio konta

to zmyslamy cosik ze serw padl itp

Teraz pozostaje nam tylko sprawdzać czy passy wchodza:P

teraz podsumowanie ;d

1.Robimy temat na mpc przykladowo F10 [PL] [Hamachi]

2.wrzucamy jakies tam screeny handlarzy i opis serwa

3.podajemy sieci hamachi i ze jak chca konto to pisać do ga oraz podawac jakie ID i haslo.

84016125.png
Opublikowano

Ciekawe, ale doświadczeni gracze Metina, nie nabierają się na to, lecz dzieci n3o, dlaczego nie? ^^ Jutro spróbuje może z rybami, zobaczymy efekt. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...