Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FreeBulid][26Slotów][CzęsteEventy][KFC,ArenaPvP][DziałkiAutomat][Administracja 16+] - VodkaCraft Zaprasza!

VoodaCraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Snake odblokuj mnie na gadu! Kurwa to nie ja zrobiłem te ss i nie ja to wrzuciłem.. Niech administracja sprawdzi ip i zobaczymy.. Ja mam stałe ip ogarnijcie tamtego.. Po chuj miałbym to robić? Wydałem hajs na vipa, zrobiłem ci prezentacje i ban za nic?

I teraz ta osoba siedzi w temacie? Jak to możliwe kurwa? Da sie na 1 komputerze być zalogowanym na 2 kontach?

80836165239924812487.png

Opublikowano

VoodaCraft boisz sie pogadać? Wejdz na gadu i mi napisz 7802552. Jeszcze raz mówie że to nie ja to dodałem!

Nie poto wydawałem hajs i pomagałem żeby coś takiego wrzucic.. To mógłbyć każdy kto grał wtedy na serwie. Czemu nie dacie tego wyjasnic tylko od razu ban?

Opublikowano

Witam ponownie. Odbanujcie gracza o nicku "Dzejdii", ponieważ to nie on wstawił te ss'y. Nie macie na niego dowodów. Ja jestem.. A zresztą uj was to powinno obchodzić. Ważne, że to nie Dzejdii to zrobił. A Ty Snake jesteś 13-letnim dzieckiem i nie banuj bez powodu.. A Biszkopcik takie małe infoo, a mianowicie ja bym raczej nie dawał bana za nic, a tym bardziej nie dawał powodu "mówiłem wypierdalaj" naprawde zajebiste. Tak wyrośnięta administracja podjaran tym, że wulgi pisze... Mmmm, ale to jest zajebiste...

P.S. Wasz serw jest tak słaby, że szkoda gadać. Snake jest nieogarniętym adminem, że jak gracz coś do niego napisze to rozwali spawn i kilka domów. Potem zamknie serwa, żeby to odbudować.. A gada na Matiego, że to niby on niszczył serwa.. Stary on był normalnym Adminem, który coś jeszcze robił na tej waszej ruinie. Nara. !

No i jeszcze jedno do Dzejdiego. Sorry, że za mnie dostajesz, no ale cóż.. Administracja to takie "małe nieogary" i ja bym Ci radził podarować im te 11zł za tego SVip'a co kupiłeś i pierdolić tego serwa..;>

Opublikowano

Nie zniszczylem waszego starego forum 0_o nawet nie mam moderatora tam ...

Wiesz co? Nie będe się z idiotom przegadywał.

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Opublikowano

Idiotom to ty możesz siebie nazywać :> Koniec spamu bo tylko nabijasz posty dzieciaku. Ile masz lat? Latasz po mapie i zabijasz piorunami ;> pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...