Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FreeBulid][26Slotów][CzęsteEventy][KFC,ArenaPvP][DziałkiAutomat][Administracja 16+] - VodkaCraft Zaprasza!

VoodaCraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam Serwer oceniam 15 na 10.

Mimo malutkiej ilosci slotow serwer tzryma liczbe graczy w ilosci 20.

Na początku ciężko sie gra ale potem jest miód malina.

Podoba mi się biedronka.

Lokacja są przemyślane i w żadnej z nich nie spotkałem się z bugami.

Ogar graczy budzi szacunek są chętni do pomocy.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Witam . Polecam server dlatego że jest on Super!! Ogarnięte są adminy Snake,Biszkopt ... gram w minerafta 4 miesiace jestem tak jak by to powiedziec lekko doświadczony i 1 raz taki server widzalem. Dlatego Bardzo polecam !!!!!!!!!!

Opublikowano

Witam!

Zapraszam na serwer!

Oto moje podanie na Moderatora:

Nick w grze:Mroczek

Dlaczego akurat ja:Jestem ogarnięty,miły i pomocny w trudnych sytuacjach.Chciałbym pomóc serwerowi gdyż mam dużo czasu i ten właśnie czas chciałbym poświęcić posadzie Moderatora.

Czas spędzony na serwerach minecraft: no z 3 lata ;]

Ile czasu poświęcam grze minecraft?:5-6h

Oferuję:

-Organizowanie eventów,

-Prezentowanie serwera na MPC,MPCforum itd,

-Budowanie przeróżnych ciekawych budowli,

-Pomoc dla graczy,

Oraz wiele więcej !

Pozdrawiam -MROCZEK

mroczek.png

Opublikowano

Witam z tej strony Hardest, nick w grze Zeru. Chciałbym dodać opinię na temat serwera. Myślę że administracja jest w miarę ogarnięta, nie zachowują się jakoś źle. Starają się pomagać graczom. Owy serwer jest urozmaicony w przeróżne pluginy. Bardzo ułatwiają one rozgrywke. Gracze nie koniecznie są mili, lecz niektórzy widać że lubią pomagać, pogadać. Na serwerze widnieją urozmaicone budowle, system działek jest cudowny, aż chcę się grać na takim serwerze, polecam.

Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer super bardzo polecam

Administracja 10/10

Gracze10/10

brak lagow ani bugów dużo bardzo fajnych pomysłów i eventów

Najlepszy serwer na jakim grałem po prostu wymiata.

Opublikowano

Po kilku dniowej nie obecności wróciłem na serwer i się lekko zawiodłem. Otóż nie ma admina Matii i mapa jest nowa. I ponadto dowiedziałem się, że dostał bana za "psucie" mapy. Na GG Matii dostał inne informacje, podobno były na niego skargi. Jaki sens by miało bycie adminem i psucie tego co się zbudowało. Sens taki, że Snake ma 15 lat i nie docenia pracy innych.

PS. Mogę wiedzieć za co dostał bana budowniczy Cuba? Czyżby za to, że zna Matiego? Jeśli tak to Snake nie powinien trzymać tego serwa.

Dostałem ciekawą wiadomość.

"Dostaliśmy skargę że wyzywałeś graczy wyzywales ich od pedałów.

17:15:58

mam wszystko czarno na białym.

17:16:00

Dowidzenie ". Mogę zobaczyć te SS'y??

sig--YXJOa0lvdXlCRy9La3NjSnZuanhZMVFnSEh

Opublikowano

Ej Snake, a dasz te SS dowodów na temat wyzywania graczy od gejów przez Matiiego?? Bo tak mu napisałeś, a nie udowodniłeś......... Natomiast graczom wmawiasz, że On chcę serwa zniszczyć. Po prostu nie dorosłeś do własnego serwa. Tyle.Nara.

sig--YXJOa0lvdXlCRy9La3NjSnZuanhZMVFnSEh

Opublikowano

Zmienilem zdanie co do serwera Wlasciciel Biszkopcik co chwile tepa graczy / zalewa domy lawa dla zabawy i zabija graczy :> Przed chwila stracilem cale eq bo sie bawil thorem. Gdy wszedlem na serwer chcialem oddac innym graczom eq stracilem range + dostalem bana na 3 minut z powdem "ucieczka podczas bitwy"

Opublikowano

Nie, myślę, że Twoje dziecinne zachowanie, olanie obowiązków Ci powierzonych (zrobienie forum) i dziecinna ucieczka z TSa zamiast pogadać sprawiły, iż zostałeś zignorowany.

Opublikowano

Serwer bardzo dobrze dopracowany. Nie ma bugów. Administracja pomocna.

ps: Nie czytajcie tych komentarzy wyżej. Ludzie poprostu zazdroszczą serwera i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...