Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Katarina uselles

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kata ? Wystarczy taki kassadin i po niej... Jest chujowa, wszędzie :D Grałem z nią chyba ze 100x, nawet jeżeli ma feed wystarczy jedno cc i chuja robi z tego ulti.

Owszem, jeżeli w dobrym momencie wskoczysz w tfa to jest gites all, bo pasywka to maszynka do zabijania :D

OndteAw.png
  • Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś tu chyba nie zna znaczenia 'IMO' ^^. Katarina jest i będzie broken ze względu na ten pasyw...

IMO - in my opinion, serio myślałeś, że nie znam tego? -.- Może w złym miejscu to dałem ;)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Katarina i uselles ?? No tak jak bierzesz ją jeżeli nie jest kontrą na pick mida enemy. Ona jest zajebista jeżeli jej ulta nikt nie przerwie a jak przerwie to jak to można powiedzieć że uselles no ale potrafi jeszcze coś i w dobrych rękach kieruje gry.

do6qfp.jpg

Opublikowano

No jak na >1400 nie wiedzą jak używać rtęciowej szarfy to pozdro, kata to chemp o którym nie można powiedzieć że jest usless

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

KATARINA > CC NA RYJ = KATARINA HAS BEEN SLAIN

Na rankedzie powyżej 1400 elo jest useless bo enemy Katy wybierze dużo CC i zatrzymają te CC właśnie na nią . Pisi pisi pisi joł ;x

A no tak, sory. Masz w tym racje, kurna no tak.

Ale powtorz to scarrze, ktory kata robi pieklo nawet z full cc enemy teamem

Pisi pisi pisi joł

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Prosze was jak czytam posty niektorych ludzi to mi sie rzygac chce. Katarina jest jednym z najlepszych ap carry. Oczywiscie jezeli w tf wskoczysz na tanka i to jako pierwszy to oczywiste jest ze dostaniesz cc i padniesz. Cala trudnosc w katarinie polega na tym by w odpowiednim momencie wbic sie na odpowiednia osobe a nastepnie wykonczyc przeciwnikow swoim combo. Przy niej liczy sie takze refleks.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

kata ma jedna z najlepszych pasywek dla tak mobilnego ap carry. nie w ulcie jest jej caly potencjal ale tez w pasywce

Opublikowano

hahah kata że niby słaba ? ;d grałem wczoraj mecz z katą to wycerowała grę, na 6 lvl zaczeła ganki i po całej mapie biegała i sobie zabijała, a potem w tfach też siała postrach,

ale jak ktoś leci 1 do tfu nią to się nie dziwie że cc i pada,

Opublikowano

KATARINA > CC NA RYJ = KATARINA HAS BEEN SLAIN

Na rankedzie powyżej 1400 elo jest useless bo enemy Katy wybierze dużo CC i zatrzymają te CC właśnie na nią . Pisi pisi pisi joł ;x

Jak wybierasz kate na 1st picku to tak jest ;)

Opublikowano

Polecam wam pierw nauczyć się jak pisać wasze uselles -_-. A mianowicie u-s-e-l-e-s-s, useless, w tłumaczeniu bezużyteczny.

Nie wiem skąd mógł ci przyjść do głowy taki pomysł. Jeden z lepszych i częstszych picków

heh

Opublikowano

Jest dobra jak jest gracz dobry.

Ja ją tam kontroluje :> jak ktoś feeduje to normalne że przegra...

ale nie powiem lubie mieć ogarniętą katarine w teamie na mid

a ja gram np. Top :> i to wygląda tak ja wlatuje flash w 5 z ultem np. riven stuny nie stuny itd a kata za mną i ult :> i wtedy jest piękny TF.

Wystarczy mi 1 ogarnięta osoba np. taka kata na mid i zazwyczaj wygrywam.

Bo adc najczęściej trafiają się tacy co myślą że są tankami -.-

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Kata jest po ostatnim patchu useles jak dla mnie.

Te -5 ms sprawia, ze nie da się nią grać.

Pisze do riotu żeby mi zwrócili IP za nią, bo zbyt ją znefrili i nie da się grać, już podczas TF nie robie pent tylko quadry ;/

Opublikowano

Aż tak słaba nie jest. Dla mnie na początku gry na prawde potrafi człowieka wkurzyć, lecz później ukazuje się jej słaba strona. W dłuższych grach nie ogarnia tak jak się nią ogarnia na początku.

2ufgk6u.png

Opublikowano

phahahahahahaha katarina to najlepszy ap carry na obecna mete,

Oczywiście ! Jeśli tylko masz bezmózgów u przeciwników, którzy nie potrafią dostosować buildu do sytuacji. Chyba proste, że jeśli katarina jedzie Cie na qew to kupujesz m res i odcinasz ją od farmy, jak tylko możesz + harrasujesz z czego tam masz, do tego dorzucić CC typu stun, jaki kolwiek knock, silence etc i kata jest bez ulta = zazwyczaj bez pasywa = słaba, bo to jej passyw jest mocny. Już od dawna nie miałem problemów ani z Katą ani z Dianą, troche skilla wystarczy :3

Opublikowano

To dlatego jest b. często grana / banowana, i to nie w tym waszym elohell. Tak gadacie że kontra itd powyżej 1400 elo, a sami pewnie na 800 siedzicie.

Opublikowano

@up nie rozuemiem twego jakże genialnego przekazu

Nah, od dawna w miare często trafiam na kate, i wygrywam prawie zawsze linie ( gram na midzie ) I przeważnie robie z niej takie gówno nienafeedowane i nienafarmione, że nadaje sie tylko na stawianie wardow

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...