Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Katarina uselles

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, pare miechów temu przed nerfami grałem katariną, i bardzo dobrze mi się grało. Niestety- wiele nerfów, i teraz jak nią gram wogóle mi nie idzie, a grać nią potrafie. Czy wy też uważacie, że przez te nerfy robi się, albo już jest uselles?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Katarina dalej jest w porządku z ogromnymi zdolnościami do carrowania gier. Jej siła obecnie polega głównie na roamowaniu i tak też należy nią grać, aby w pełni wykorzystać jej potencjał i możliwości. Kata nie jest maszyną do farmienia, więc siedzenie 24/7 na midzie jest zwyczajnie stratą czasu - jeśli ktoś tak robi, lepiej od razu się poddać i zagrać następną grę. To, że Kata wymusza specyficzny styl rozgrywki nie odpowiada wielu graczom; Ci którym jednak to pasuje potrafią osiągać nią niebotyczne rezultaty.

Opublikowano

Katarina to obecnie najmocniejszy champ do soloQ, jej możliwości walki w TeamFightach dzięki pasywce są nieporównywalne z innymi champami.

Siemka, pare miechów temu przed nerfami grałem katariną, i bardzo dobrze mi się grało. Niestety- wiele nerfów, i teraz jak nią gram wogóle mi nie idzie, a grać nią potrafie. Czy wy też uważacie, że przez te nerfy robi się, albo już jest uselles?

Chyba gramy w inne gry.

Opublikowano

Katarina penty to, aż za łatwo.

Jej pasywka, jej przelicznik do ult, harassowanie q itp...

Niszczy wszystko, wystarczy biegać po liniach zbierać fragi i kierować gre :)

edit:

własnie skonczylem gre katarina 38/5

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Kurwa ;(

Wezcie tych trolli z tego forum. Twórca tematu ma pewnie piąty level, zagrał nią raz w rotacji i juz wszysto Ci powie.

ŻENADA

Katarina, gdy złapie małego feeda prowadzi gre do końca.

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Według mnie teraz gra się nią wygodniej bo kiedyś miała chyba takie W które dodawało efekt do q albo e i wiadomo czasem można było źle tego użyć. Jej ulti dalej jest mega więc nie uważam że została osłabiona

Opublikowano

jak to przeczytałem to wpadłem w śmiech , katarina jest mocnym championem a to że ty jesteś noobem i nie umiesz nią grać to nie pisz że jest uselles

Opublikowano

Katarina razem z Akali i Eve to teraz swięta trójca najbardziej OP i najbardziej granych postaci na midzie więc nie wiem w jaką gre gra twórca tematu ale na pewno nie w Lol'a ;>

Opublikowano

Fakt, kata jest i dobra ale nie najlepsza, vs. lee czy zed jest kompletnie weak, nic nie zrobi. Tak samo LB, rzadko kiedy ogarnięta lb przegrywa, ostatnio właśnie tak grałem i po 6 przewaga była po mojej stronie, combo i cya.

Kata ult w tf'ach too strong.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Właśnie o to mi chodzi... CC i po niej, bo jej skille są strasznie słabe bez ulta... No chyba, że w mega elo hell, gdzie ludzie potrafią bez junglera grać

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

To jak Czarujący będzie grał to mu to powiedzcie, bo on biedny tą Katariną leje wszystkich na 2300 i turniejach....

A już tak bez ironii to Kata to znakomity mid pick na każdym elo, jeden warunek, ten kto nią gra musi używać mózgu.

Opublikowano

KATARINA > CC NA RYJ = KATARINA HAS BEEN SLAIN

Na rankedzie powyżej 1400 elo jest useless bo enemy Katy wybierze dużo CC i zatrzymają te CC właśnie na nią . Pisi pisi pisi joł ;x

Katarina to nie ulti, katarina to broken pasyw. Wystarczy że złapie 1 asyste i skacze sobie po tf jak szalona zadają aoe dmg.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nie wiem o czym jest mowa szczerze to już zapomniałem o jakimś nerfie katy farma wg mnie nie jest zła Q i wlatujemy z E potem W i minionki nasze tak samo z grą carrujemy Q>E>W cofka i tak ciągle aż w końcu ulti. Wracając do farmy pod koniec gry mam 150 minionkow + a to nie jest tak źle

LoL^^

Opublikowano

KATARINA > CC NA RYJ = KATARINA HAS BEEN SLAIN

Na rankedzie powyżej 1400 elo jest useless bo enemy Katy wybierze dużo CC i zatrzymają te CC właśnie na nią . Pisi pisi pisi joł ;x

No to czekasz aż cc pójdą, pozatym traf kate jak ona co 0.5s. ci skacze od enemy do enemy.

1400 elo a sam pewnie tyle nie masz.

Właśnie o to mi chodzi... CC i po niej, bo jej skille są strasznie słabe bez ulta... No chyba, że w mega elo hell, gdzie ludzie potrafią bez junglera grać

Faktycznie, jednak gramy w inne gry.

Opublikowano

Moim zdaniem jeśli bijemy się w TF, i dostaniemy nawet tego CC to i tak powinnismy wyjsc z tego calo ( a miej jeszcze klepsydre ), lapiesz jedna assyste i znow wybijasz wszystko co tam się rusza a przeciwnik i tak nie może nic zrobić bo ma CD

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

albo trollujesz ( co jest prawdopodobne ) albo nie masz pojęcia o tej grze . kata na ten moment to jeden z lepszych pickow, mobilna, duzy dmg .. a zreszta nie bd tu wymienial , to nie temat od tego. ona miała nerfa ? przypominam sobie tylko reworka .

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Kata to jeden z lepszych ap carry . Grasz na mid i możesz zdobyć łatwo kile przed 6lvlem . Jeszcze jak zaczniesz potem gankować E+R to masz feedniętą op Kate.

Kiedy ja gram katą to jedyne co mnie wkur...za to dużo stunów/taunt/fear/sleep w enemy team , ponieważ kontrują ulta ;c . A te "nerfy" to moim zdaniem wpłynęły na ulti (teraz tylko 3 target attack) więc troszkę gorzej pente zrobić :D ale nie zmienia to faktu że i tak można ją zrobić :D

d35b0db6ad0fd.jpg

Opublikowano

niepolecam katariny slaby champion lepiej graj twitchem niezla kosa

Wyjdź

@top

Katarina jest obecnie jednym z mocniejszych picków na mida, ale jak dostanie coś w stylu stuna/silence itp to raczej nasra i nic więcej.

IMO, hejt off pls.

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...