Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Live'y z NostaleSE

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coz, nie wiem czy to bedzie dobry wybor ale chce sie was zapytac, czy chcielibyscie live'y z NostaleSE w dwóch formach:

1. Zadajecie pytania - ja na nie odpowiadam

2. Live'y poradniki, gdzie expic, jak zarobic, eventy itp. Live odbywalby sie raz w tygodniu.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

A może live taki, że po prostu robisz sobie to co zawsze lecz przy tym komentujesz? A jeżeli można wybrać tylko z ww. opcji to wybieram 2. :) Może ankietę wstawić, to będzie łatwiej z wyborem.

Również nad takim czymś myślałem. Oczywiście czasami będę grać również z ludźmi (+ teamspeak/skype)

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

W takim razie chetnych zapraszam na TS: 78.88.153.86

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Na forum 100 użytkowników w dziale NosTale, 30 użytkowników gra na SE(przypuszczam).

Zmarnujesz sobie czas. Na NosTaleSE nie ma co nakręcać, samemu można zrobić wszystko bez live'ów, a poza tym serwer jest tak łatwy, że aż nudny i oglądanie filmików na yt to strata czasu.

Nawet jeżeli zachęci to kogoś do grania, to znowu zacznie się spam tematami "Dajcie KSSN!", "NIE MAM IP!!! POMÓŻCIE!!!", "NIE OGARNIAM JAK TU ZAGRAĆ!". Dodatkowa praca dla modów, ponieważ na innym forum raczej nie ma zainteresowań oryginalną wersją tej gry.

Take jest moje zdanie na ten temat.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Na forum 100 użytkowników w dziale NosTale, 30 użytkowników gra na SE(przypuszczam).

Zmarnujesz sobie czas. Na NosTaleSE nie ma co nakręcać, samemu można zrobić wszystko bez live'ów, a poza tym serwer jest tak łatwy, że aż nudny i oglądanie filmików na yt to strata czasu.

Nawet jeżeli zachęci to kogoś do grania, to znowu zacznie się spam tematami "Dajcie KSSN!", "NIE MAM IP!!! POMÓŻCIE!!!", "NIE OGARNIAM JAK TU ZAGRAĆ!". Dodatkowa praca dla modów, ponieważ na innym forum raczej nie ma zainteresowań oryginalną wersją tej gry.

Take jest moje zdanie na ten temat.

Cóż, dodatkowa praca dla modów do chyba plus, przecież po to tu są, a nie żeby siedziec na dupie i nic nie robić..

Nadal jestem za zrobieniem takiego eksperymentu.

TS3: 78.88.153.86

PS: Łatwy?! Ty chyba grales do 30lv..

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Nawet jeśli była by dodatkowa praca dla modów to dla mnie lepiej bo będe miał więcej akcji i raportów :).Więc moim zdaniem możesz zrobić taki live

nostaleh.png
Opublikowano

Ja jestem za tym bo lubię ogaladac filmiki z Nostale a jeszcze z Nostale SE poniewaz tam nigdy nie gralem a z tego co slyszalem zajebiscie sie tam gra :) Ale jest problem ze nie umiem tam zagrac :) Mam KKSN ale nw jak ip zmienic albo cos takiego. Jakbys ktos mi chcial pomoc pisac na pw dam plusa albo cos innego

Pozdrawiam !

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

piszę się na to.

Również chcę wrócić do NT więc jak macie jakieś IP no to witamy na SE

jak coś wypali to może wkońcu będzie co robić bo każdy wie że ten dział to pustki

ps. haruki, masz focha czy co? od 3 dni na gg bez słowa. jak tak to powiec czemu

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...