Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Demko by V3nglas

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że jest coraz większa RH czyt. Rzesza Hejterów, która pewnie nigdy nie weszła na rec rules. Najpierw zauważcie, że osoba, która to nagrała, grała cały czas na rec rules... A jeżeli chociaż trochę jesteście sprytni to zauważycie, że na tym serwie jest tzw. no recoil. Ale po co komentować filmik jak się w ogóle na czymś nie zna?... Albo mam pomysł, może kupcie sobie pp-19 lub coś co ma normalnie duży rozrzut... Wtedy dopiero zacznijcie hejtować, a nie wbijacie i od razu oczerniacie go, że ma hacki.

Opublikowano

Widzę, że jest coraz większa RH czyt. Rzesza Hejterów, która pewnie nigdy nie weszła na rec rules. Najpierw zauważcie, że osoba, która to nagrała, grała cały czas na rec rules... A jeżeli chociaż trochę jesteście sprytni to zauważycie, że na tym serwie jest tzw. no recoil. Ale po co komentować filmik jak się w ogóle na czymś nie zna?... Albo mam pomysł, może kupcie sobie pp-19 lub coś co ma normalnie duży rozrzut... Wtedy dopiero zacznijcie hejtować, a nie wbijacie i od razu oczerniacie go, że ma hacki.

myslisz ze my debilami jestesmy?

pierwszy argument nie ma znaczka z no recoilem, drugi argument koles mial miniguna na rec rules czyli nie mogl miec w tej chwili na sobie miec no recoila, trzeci argument koles nie tylko gral na rec rules, wspominal ze tez na alphie, jesli to wszystko przeczytales to zobacz pierwszy argument.

ha ha, łyso?

Opublikowano

Łyso to mi nie jest bo mam bujną czuprynę ^^.

Teraz dam odnośniki do twoich przewspaniałych argumentów.

1) Nie chodzi mi o znaczek recoila, lecz ogólnie. Nie ważne czy masz ten bonus, czy też nie. Tam jest ogólnie no recoil. Polecam ci tam zagrać i porównać ci z innymi serwerami.

2) To samo co u góry.

3) Ten "koleś", któremu pewnie nawet nie dorastasz do "pięt" grał tylko na rec rules. Wystarczy być choć troszkę spostrzegawczym i można to zauważyć, że za każdym razem w pokojach na których on grał były jakieś bonusy, jak nie przez niego użyte to przez kogo innego.

Pierwszy argument jak i reszta są denne i lepiej nie pisz następnych postów bo się tylko bardziej pogrążysz.

Opublikowano

Łyso to mi nie jest bo mam bujną czuprynę ^^.

Teraz dam odnośniki do twoich przewspaniałych argumentów.

1) Nie chodzi mi o znaczek recoila, lecz ogólnie. Nie ważne czy masz ten bonus, czy też nie. Tam jest ogólnie no recoil. Polecam ci tam zagrać i porównać ci z innymi serwerami.

2) To samo co u góry.

3) Ten "koleś", któremu pewnie nawet nie dorastasz do "pięt" grał tylko na rec rules. Wystarczy być choć troszkę spostrzegawczym i można to zauważyć, że za każdym razem w pokojach na których on grał były jakieś bonusy, jak nie przez niego użyte to przez kogo innego.

Pierwszy argument jak i reszta są denne i lepiej nie pisz następnych postów bo się tylko bardziej pogrążysz.

HAHAHAHAHHAHA, to żeś dowalił AHAHAHAHHA, tylko z tej skrzynki może być no recoil, nawet jeśli chcesz teraz możemy wejść do gry i zobaczymy ten Twój NO RECOIL xDDD beka :D :D :D

pana zapraszam do skorzystania z opcji PM na forum, nie szerzmy tu spamu ;)

#gdybym tego nie sprawdził nie dało by mi to spokoju, wszedłem na rec rules z rpk, no i zaczalem strzelac w sciane, potem wszedlem na alphe i tez zaczalem strzelac w scianie - rezultat jest nastepujacy na wszystkich serwerach jest NO RECOIL :D :D :D, a tak na powaznie No Recoil jest tylko ze skrzynki na rec rules, wszystkie "ćmoje boje" szerzone przez Ciebie są fałszem, zgadnę że nawet nigdy tam nie byłeś, znajomi Ci bekę wcisnęli a teraz to gadasz wszystkim, pewnie teraz leją z Ciebie

fv5ugd.jpg

btw. czekam na pociski, na rodziców ;)

Opublikowano

Napisze tutaj ostatni post dedykowany dla "kowalskidevelop".

Ty wiesz o co mi chodzi? Albo może, czy ty masz combata?

Gdybyś był na rec rules i byś walił full auto w ścianę to byś dostrzegł różnice między innymi serverami, że rozrzut jest 100% mniejszy. Nie mam zamiaru więcej tutaj pisać bo się zesikasz ze śmiechu.

@edit A co ja jestem tobą, że mam rodziców ci wyzywać lub cuś? Proszę cie.

A teraz po chwilowej przerwie, przypatrz się z okularami:

1) Gdy stoję:

a) rec rules

108stoje.png

b)alpha:

110stoje.png

2) Gdy kucam:

a) rec rules:

109kucam.png

b)alpha

111kucam.png

3) Gdy strzelam:

a) rec rules:

113strzelam.png

b)alpha:

112strzelam.png

I po co ty taki uparty jesteś?

Bywalec
Opublikowano

Nie ogarniam -.-

Spaaaaam

Zamykam.

Jak autor będzie chciał to niech pisze na PW to mu otworzę

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...