Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Demko by V3nglas

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zapodaję wam tu moje demko które dzisiaj w 100 % zrobiłem :P

Nie oceniajcie tutaj estetyki i wyglądu bo nie chciało mi się nic takiego robić żeby to ładnie wyglądało , bardziej oceniajcie to jak gram :)

Nawet jednego fantastica zajebałem xD

No i sory za jakość :)

http://www.youtube.com/watch?v=17LXuI1vCNg&list=UUNQU3ZOuK5p5zIici1bUvKg&index=1

btw.

Nawet nie wiedziałem że mam 30 subów xD

2utq9g5.png b6u4qg.png
Bywalec
Opublikowano

Co w tym ciekawego?

Poza tym 3/4 ekranu to czarne paski.

Popracuj nad editem

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

Ale tego się nie da oglądać jak obraz jest 75% mniejszy niż okno YT

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

A wiec tak:

1, brak nuty -

2, gra na rec rulez -

3, brak combo, wiekszosc to pojedyncze kile, no dobra byl fantastic ale to kropla w morzu -

4, slaba jakosc -

5, chujowo sie oglada -

6, napierdalanie no recoil -

7, wylaczylem gdzies w polowie filmiku -

8, ale bez tego to spoko +

beznazwygr.png

Bywalec
Opublikowano

Sorry, ale skrzyneczek mutacji nie ma na alpha @_@

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

@up ty sie hejterku dobrze czujesz ?

nigdy nie grałem na cheatach nawet nie wiem czy mam jeden post npisany w dziale cheaty :)

Mniejsza o to nie użwam bo banują po 4 dniach , nie użwam bo twierdzę, że to głupota , nie używam bo nie chę mieć syfu na kompie, nie użwam bo nie chce używać :)

Chyba logicznie nie ?

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

@up ty sie hejterku dobrze czujesz ?

nigdy nie grałem na cheatach nawet nie wiem czy mam jeden post npisany w dziale cheaty :)

Mniejsza o to nie użwam bo banują po 4 dniach , nie użwam bo twierdzę, że to głupota , nie używam bo nie chę mieć syfu na kompie, nie użwam bo nie chce używać :)

Chyba logicznie nie ?

lepiej skasuj ten film zanim ktoś Cię zgłosi, dobra rada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...