Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Gothic-Craft] - [Sky-Block] [Dedyk] - [Minecraft 1.4.7] - [Uptime: 99.9%] - [Miła administracja] - [Epicki spawn]

Boru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

43608157640293973902.png

Jeśli nie chce Ci się czytać prezentacji to po prostu wbij:

178.32.200.148

Jeśli szukasz serwera na dłużej to dobrze trafiłeś. Gothic-Craft to serwer, który zapadnie Ci na długo w pamięci. Znajdziesz tu ciekawe pluginy, takie jak SimpleSpleef lub Paintball. Sam jesteś panem swojej wyspy. Możesz wydropić z cobblestone diament. Szansa wynosi 0.01%. Na serwerze możesz się sprawdzić na parkourze. Codziennie dodajemy coś nowego więc z nami nie będziesz się nudził. Mamy wielkie ambicje do tego serwera. Często organizujemy eventy.

Na serwerze możesz kupić Vipa lub SuperVipa. Vip ma wiele możliwości. Więcej dowiesz się na /warp Vip.

99334521080233493164.png

Typ: SkyBlock

Adres IP: 178.32.200.148

Sloty: 35

Whitelista: Nie

Forum: Tak

Pvp: Tylko na arenie

Ogarnięta administracja: Tak

69117149572804537398.png

AutoMessage, Essentials, xAuth, uSkyBlock, iConomy, ButtonWarp, AntiCheat, WorldGuard, PermissionsEx, LWC, WorldEdit, Vault, SimpleSpleef, Paintball, OtherDrops, TagAPI, NameTags, MonsterBox, qQuests

06195730653084420668.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gothic Craft

Typ: SkyBlock

Adres IP: : s42.mineserv.eu:31758 (Niebawem zmiana hostingu)

Pluginy:

Sloty: 50 (Niebawem będzie ich mniej ponieważ zmieniamy hosting)

Whitelista: Nie

Forum: Tak

Pvp: Tylko na arenie

Ogarnięta administracja: Tak

AutoMessage, Essentials, xAuth, uSkyBlock, iConomy, ChestShop, AutoSave, ButtonWarp, NoCheat, WorldGuard, PermissionsEx, LWC, WorldEdit, Vault, SimpleSpleef, Paintball, OtherDrops i inne.

Serwer pod Minecraft 1.4.7

Jeśli szukasz serwera na dużej to dobrze trafiłeś. Gothic-Craft to serwer, który zapadnie Ci na długo w pamięci. Znajdziesz tu ciekawe pluginy, takie jak SimpleSpleef lub Paintball. Sam jesteś panem swojej wyspy. Możesz wydropić z cobblestone diament. Szansa wynosi 0.01%. Na serwerze możesz się sprawdzić na parkourze. Na serwerze trwają beta-testy. Więc prosimy zgłaszać na forum bugi etc. Już za jakieś 2 tygodnie zmiana hostingu na VPS.

Bardzo fajny server polecam miła administracja i pytanie będzie Survival Games????

Bardzo fajny server polecam miła administracja i mili gracze i 1 pytanie czy bedzie survival games?

Opublikowano

Będzię Hunger Games tak. Ogólnie serwer ma klimat średniowieczny. Jutro ss'y wrzucę może :D Dziś net nie pozwala mi na to.

Opublikowano

Mi się tam serwer podoba Mam filmiki z tego serwera na YT nazwa kanału:Game2De a tak wgl 10/10. Kuzyn mam pytanie kiedy kolejne parkoury?

Opublikowano

Niebawem. Wkrótce zorganizujemy event, którego nagrodą będzie pomoc przy budowie nowego parkoura. Więcej na forum.

Opublikowano

Polecam serwer!

- Fajne eventy ( wczoraj wygrałem jeden B) )

- Miła atmosfera

- Pomocni administratorzy

Ogółem gra się przyjemnie i miło. Serwer bardzo Polecam!

Opublikowano

Polecam takowy serwer, bardzo fajny. Jeżeli gra na wyspie Ci się nudzi zawsze możesz iść np. na spleef z kumplami czy też na Paintabll, albo parkour. Na prawdę świetny polecam!

Opublikowano

Na dniach na serwerze zostaną stworzone targi dla graczy, mob grindery i wiele więcej. Info będzie na forum wkrótce.

Opublikowano

Jestem nowy na serwie, ale administracja sprawuje się fenomenalnie wobec nowych graczy. Mam małe pytanko w jakiej cenie będą vipy?

Opublikowano

Refresh. Naprawiliśmy spawn i kilka innych bugów. Można już spokojnie grać.

Opublikowano

Może byście wstawili jakie screenshoty bo czasem ludziom nie chce się wchodzić na serwer aby go oglądać

Pomogłem ? Wiesz co zrobić :D

Opublikowano

Już jutro wstawię reklamę, na której będą obrazki ;D Nasz grafik musi zmienić rozszerzenie .png na .jpg

Opublikowano

Jestem nowy na serwie, ale administracja sprawuje się fenomenalnie wobec nowych graczy. Mam małe pytanko w jakiej cenie będą vipy?

Vipy są po 11zł na okres 1 miecha. Super vipy po 22zł na okres 1 miecha również.
Opublikowano

Jutro odbędzie się event na parkourze. Osoba, która jako pierwsza ukończy parkour weźmie udział w budowie parkoura nr.2. Nie ważne ile masz lat. Liczymy na twojego skilla ;D Więcej info otrzymacie jutro na forum.

Opublikowano

Yyy , to mój pierwszy serwer tego typu. Ale z racji tego że jest tam wiele fanów stylu Emo (Gothic :D) to jest "Okey" Polecam dla Emo !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...