Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ZETA

PL2 PL2 PL2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No mi niestety nie pomogło .. od 16 zet nie mam havocka .. juz mnie chuj strzela .... A zapytam przy odebraniu nagrody mam stac w strefie 0 gdzie jest juz promeniowanie ??? i havocki zdejmowac przed ostatnia falą ?? A i czy z potkrętką też można bić ??

Opublikowano

No mi niestety nie pomogło .. od 16 zet nie mam havocka .. juz mnie chuj strzela .... A zapytam przy odebraniu nagrody mam stac w strefie 0 gdzie jest juz promeniowanie ??? i havocki zdejmowac przed ostatnia falą ?? A i czy z potkrętką też można bić ??

Ja robiłem tak wskakiwałem we wrota z desingiem na poważanie i z havokami biłem cały czas z lcb25 miałem nie podkręcone przed ostatnią falą zrzuciłem havoki po ukończeniu przeleciałem na górną część i wszystko cztery zety = cztery havoki mi wypadły

Opublikowano

Tak, ale jak widzisz niektórym się fart zwiększa - ja najpierw miałem 6 zet 2 havoce a potem wszystko poszło ładnie 8 zet 8 havoc + ostatnio 15. zeta zrobiona i 11 havocek. Ja w zete nie lece w havocach wgl. bo i tak to wam NIC nie daje jak nie macie wszystkich! Nie jest tak, że założe sobie havoca na irka, i mam na nim +10% tylko musze mieć wszystkie. No i desing na poważke lcb25 czyli x2 po prostu na promerium ( przynajmniej ja tak latam )

BEZ havoców leć zupełnie, i tak nic nie dają! Promieniowanie wytrzymasz przez tą chwile chyba, ja stawałem na 1 i na wyczucie przed samą nagrodą na 0. 11 havoc wypadł ^^

7yo9.png

Opublikowano

Tak, ale jak widzisz niektórym się fart zwiększa - ja najpierw miałem 6 zet 2 havoce a potem wszystko poszło ładnie 8 zet 8 havoc + ostatnio 15. zeta zrobiona i 11 havocek. Ja w zete nie lece w havocach wgl. bo i tak to wam NIC nie daje jak nie macie wszystkich! Nie jest tak, że założe sobie havoca na irka, i mam na nim +10% tylko musze mieć wszystkie. No i desing na poważke lcb25 czyli x2 po prostu na promerium ( przynajmniej ja tak latam )

BEZ havoców leć zupełnie, i tak nic nie dają! Promieniowanie wytrzymasz przez tą chwile chyba, ja stawałem na 1 i na wyczucie przed samą nagrodą na 0. 11 havoc wypadł ^^

Zobacze jeszcze raz tym sposobem .. A jak nie bede miał havocka 17 raz z rzędu to sie zajebie ....

Opublikowano

Ehhh... Po co piszecie caly czas, ze sposobu nie ma? Jak ktos jest tlokiem pancernym to to do niego nie dojdzie... Ale pomyslcie, jaki normalny osobnik dawal by sposob na np. 1000zl?

Opublikowano

Jak tak to spróbuje niedługo i powiem czy wypadł :)

Opublikowano

Kurwa gruby pech :C Jeszcze będziesz musiał robić 50 jak Botor ^_^ Skoro masz takiego pecha to na razie odpuść sobie Zety i rób Kappy ;> Bo nic to nie da i nie ma takiego czegoś jak bug na havoc to jest fake jak te LF4 scripty a havoc wam wypada bo to nie wiem czy szczęście ale po prostu tak gra wybiera ;>

Opublikowano

Ech.. ludzie nie ma sposobu to tylko fart i tyle mogę wam powiedzieć....

No jest fart, ale jakimś sposobem musi ci generować tę ilość havocków :).

Opublikowano

BARDZOOO GRUBY PECH ... A może to też zależy od tego że robie często zety ?? Bo to wychodzi jedna na dzień ..

Mozliwe dlatego na razie odpuść sobie Zety i rób Kappy a za tydzień zrób dalej Zete. Też gram na PL2 ale takiego pecha to jeszcze nie widziałem o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...