Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ZETA

PL2 PL2 PL2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Wiem że powstało dużo tematów na ten temat ale mam taki problemik . Otóż Gram na serwerze Polska 2 i mam zrobione 21 zet i mam tylko 4 havocki .. Tak wiem można mieć pecha ale aż takiego .. to jest k***a nie normalne .. A taki koleś też z PL2 ma zrobione 14 zet i ma 10 havocków wiem że 14 zet bo patrzyłem w alei sław ... I mam pytanko czy pisać w tej sprawie do supportu czy to tylko taki mega wielki pech.??? : ) Pozdrawiam : )

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja też tak mam napisałem do supportu i napisali ze jest on tylko losowym dodatkiem i moze się tak zdarzyć ze nawet przy 100 zetach nie bedie kompletu... ja sie nie poddaje i robie ale ostatnio zauwazylem ze jak robilem zeta po zecie nie wypadaly mi a zlozyl;em alfe i zete zrobilem pierwsza alfe i po niej zete to havock wypadl :P

Opublikowano

ja też tak mam napisałem do supportu i napisali ze jest on tylko losowym dodatkiem i moze się tak zdarzyć ze nawet przy 100 zetach nie bedie kompletu... ja sie nie poddaje i robie ale ostatnio zauwazylem ze jak robilem zeta po zecie nie wypadaly mi a zlozyl;em alfe i zete zrobilem pierwsza alfe i po niej zete to havock wypadl :P

A ja robie jedna zete na dzien od 21 dni i tylko 4 havocki ; ///

Opublikowano

Przed ostatnią falą zdejmuj te swoje 4 dresy nie znam tego kolesia ale ja też mam idealnie 14 zet 10 havoc, bijesz z x2 lecisz z desnignem na poważanie zdejmujesz dresy przed ostatnią falą i podczas odbierania nagrody wbijasz na górną granice mapy. Miałem 6 zet 2 havoc wkurzyłem sie i znalazłem ten sposób wszystko ładnie działało.

7yo9.png

Opublikowano

Przed ostatnią falą zdejmuj te swoje 4 dresy nie znam tego kolesia ale ja też mam idealnie 14 zet 10 havoc, bijesz z x2 lecisz z desnignem na poważanie zdejmujesz dresy przed ostatnią falą i podczas odbierania nagrody wbijasz na górną granice mapy. Miałem 6 zet 2 havoc wkurzyłem sie i znalazłem ten sposób wszystko ładnie działało.

ALE od początku zety ma być densign na poważke czy tylko w ostatniej fali ???

Opublikowano

Kiś energię albo urkę i rób 3 zety pod rząd i nie ma mocnych żebyś nie trafił chociaż 1 havocka.

zrobiłem 8 zet pod rząd a 0 havocka..
Opublikowano

działa :) wypadł havoc~! like

Zbieg okoliczności, nie ma żadnych magicznych sposobów na havocki po raz setny mówię że to jest losowe.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Zbieg okoliczności, nie ma żadnych magicznych sposobów na havocki po raz setny mówię że to jest losowe.

Dobra, właśnie kończe składać zete, zostało 5 części wiec złoże do wieczora i zobaczymy czy wyleci.

EDIT: Lece w zete

7yo9.png

Opublikowano

hah moj brat wlasnie robil tym sposobem dziala!

kbotuserbar9ni9.png

|| PL3 || StreFaCieNi ||

|| BlackSpace || Szchachcic ||

Zapraszam na serwer cs jb !!! :) A tu lapcie smiszny film ;D

Opublikowano

hah moj brat wlasnie robil tym sposobem dziala!

NIE NO ZNOWU ON TU... BŁAGAM. Tak się troche zdziwiłem skoro sposób zadziałał czemu nie ma lajka, no ale stwierdziłem że przecież nikt nie ma obowiązku lajkować. Ale ten podpis wyjaśnia wszystko..

Szchachcic Powraca Big Style! Jako Czerwony Murzyn!

7yo9.png

Opublikowano

Nie ma żadnego sposobu na havoki, zawsze jest to losowe. Nikt z graczy nie ma na to wpływu.

A jeśli się Wam wydaje że macie sposób i po 3, 4 wrotach dostaniecie za każdym razem havoka, to jest tylko szczęście i przypadek.

Opublikowano

odpowiem wam tak mam 22 zety 9 havoc dopiero zaczely mi wpadac jak na obojetnie jakiej fali raz padlem od 11 zety szedl mi havoc za havociem wiec nie wiem czy szczescie ale zaczelo mi dawac po padnieciu na 4 fali

Opublikowano

Uwaga : dzisiaj zrobiłem kolejną zete podanym wcześniej sposobem. Havoce zdjęte desing na powage x2 i ustawiam sie na środku górnej belki do odebrania nagrody. Zobaczcie sami : mpc3.png

7yo9.png

Opublikowano

Uwaga : dzisiaj zrobiłem kolejną zete podanym wcześniej sposobem. Havoce zdjęte desing na powage x2 i ustawiam sie na środku górnej belki do odebrania nagrody. Zobaczcie sami : mpc3.png

właśnie koncze skladac kolejna zete jak wypoadnie 6 havock tym sposobem to naprawde bede mial pewnosc ze dziala a tak apropo ja w tamtej zecie ustawilem sie w prawym górnym rogu gdzie jest ta belka górna?
Opublikowano

właśnie koncze skladac kolejna zete jak wypoadnie 6 havock tym sposobem to naprawde bede mial pewnosc ze dziala a tak apropo ja w tamtej zecie ustawilem sie w prawym górnym rogu gdzie jest ta belka górna?

belka górna to górna granica mapy - współrzędna zerowa

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...