Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Version 8.4 Polish Tanks

Swobin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up wyczytałem bardziej wyoglądałem też na yt oraz innych forach których nie będę wymieniać. Te informacje są oczywiście od innych osób które je znają od innych osób i tak dalej to taka wiązanka wiadomości i informacji o wocie. Nie wiem ile jest osób co powtarzało to co napisałem. Praktyczanie ta 1 osoba wie o tym wszystki co zostanie wprowadzone. może ta osoba np pracuje w wargaming net?. Nie wiem ale Jeżeli mają być TD Brytyjskie to Pewnie... Ale jak przystało pewnie na Rosyjskich Developerów gra będzie już conajmniej ważyć 18-20gb (Tak u mnie gra nie zajmuje 4.2GB tylko 17gb wraz z plikami gry (Nie nie posiadam żadnych modów) ). Oraz od nowa pobierania 5-7 GB Więc oczekujcie. P.S Pobierania 5.7GB To na serwer testowy :D

@EDIT:

Tylko czy ktoś wie co to za czołg? Który posiada cały pancerz itp od pantery a wieże i działo od Leoparda? Vk1602? jeżeli jego stockową wieżą będzie ta od leoparda.. To przykrością będzie grać tym czołgiem. Ale no cóż to dopiero wersja 8.3.

Wiem że to pytanie nie do tematu ale jak wam idzie gra chinolami? Mi oczywiście się one nie podobają. Szkoda że np 40mm Pom Pom Gdy odblokuje na chinolu nie mam go na Np Cruiser I II III IV. Ogólnie Co do tego tematu wraz z polskimi czołgami.

Jak już mają np dodać te Europejskie czołgi to co się stanie z PzKpfW 35T i 38T? Ponieważ to są czołgi czechosłowackie. A jeżeli będzie drzewko Europejskie a w tym drzewku Te czołgi to jak myślicie do czego będą prowadziły?.

Opublikowano

Żaden czołg nie zostanie przeniesiony z jednego drzewka do drugiego. Jeśli już jest np w niemieckim, to go do europejskiego nie przeniosą.

Nowa linia medów ponoć rozpocznie się od VK DB ale to informacja niepotwierdzona.

76561198001815076.png
Opublikowano

Zapraszam wszystkich serdecznie na FACEBOOKA na stronę http://www.facebook.com/pages/We-want-a-Seperate-Polish-tank-tree-in-WORLD-of-TANKS/470002093037466

Jest to strona agregująca wszystkich tych, którzy chcą polskie czołgi w WOT. Zamierzamy opracować wspólnie drzewka i wysłać do Wargaming.net oraz napisać, że polscy gracze są najbardziej aktywni, Polacy byli 4tą siłą aliancką podczas Drugiej Wojny Światowej i należy nam się to drzewko! Osobne. A nie w ramach jakichś paneuropejskich tworów.

Zapraszam serdecznie wszystkich do polubienia i udziału w budowie polskiego drzewka! W kupie siła! Pokażmy ilu nas jest!

Do adminów forum. To nie jest reklama, to walka o słuszną sprawę dla polskich graczy! Dlatego proszę nie kasować posta!

Dziękuję i zapraszam!!!

Opublikowano

Zapraszam wszystkich serdecznie na FACEBOOKA na stronę http://www.facebook....470002093037466

Jest to strona agregująca wszystkich tych, którzy chcą polskie czołgi w WOT. Zamierzamy opracować wspólnie drzewka i wysłać do Wargaming.net oraz napisać, że polscy gracze są najbardziej aktywni, Polacy byli 4tą siłą aliancką podczas Drugiej Wojny Światowej i należy nam się to drzewko! Osobne. A nie w ramach jakichś paneuropejskich tworów.

Zapraszam serdecznie wszystkich do polubienia i udziału w budowie polskiego drzewka! W kupie siła! Pokażmy ilu nas jest!

Do adminów forum. To nie jest reklama, to walka o słuszną sprawę dla polskich graczy! Dlatego proszę nie kasować posta!

Dziękuję i zapraszam!!!

Mówisz że chcesz napisać ? to dziwnie brzmi.

Rób jak chcesz tylko na forum głównym jest już info o tym że będą.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Mówisz że chcesz napisać ? to dziwnie brzmi.

Rób jak chcesz tylko na forum głównym jest już info o tym że będą.

Jest też informacja o tym, że nie będzie.

Na forum wota jest wiele sprzecznych informacji z rąk WG.net.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...