Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Version 8.4 Polish Tanks

Swobin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy w tej wersji będą polskie czołgi ?? :)

A Było napisane w Przed Przedstawieniu Aktualizacji? I Jak Wyczytałem wchodzi chińskie drzewko :P

Opublikowano

A Było napisane w Przed Przedstawieniu Aktualizacji? I Jak Wyczytałem wchodzi chińskie drzewko :P

Chińskie wychodzą w 8.3 a nie 8.4

Opublikowano

@up a wiadomo w której wersji ?? i kiedy te chińskie czołgi wejdą ??

Najprawdopodobniej jako część drzewka EU. Chińskie 8.3. Późniejsze wersje będą ze sobą niosły nowe czolgi do istniejących drzewek (dopełnienie drzewka U.K., druga linia francuzów).

Zresztą to pożyjemy, zobaczymy.

76561198001815076.png
Opublikowano

@up PokerFace mówili, ze polska będzie miała osobne drzewko a tutaj EU ? pierdole nie będę jakąś mieszanką czołgów grać nie wiadomo skąd.

Opublikowano

@up PokerFace mówili, ze polska będzie miała osobne drzewko a tutaj EU ? pierdole nie będę jakąś mieszanką czołgów grać nie wiadomo skąd.

Każdy z developerów ma inne zdanie na temat polskiego drzewka. Jedni twierdzą, że za mało czołgów a inni że drzewko prawdopodobnie powstanie. Jeśli mnie pamięć nie myli to Overlord ma już nawet 10tier do drzewka :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Jeśli Polacy to największa grupa w Wocie to ja bym im radził aby jednak zrobili nasze POLSKIE drzewko od I do X Tieru

Problem w tym, że nie mamy owym X klas.

Widziałem drzewka max. 7-8 klasy ?? chyba 7

@Edit:

Chwila jakieś znalazłem do 10-tki...

4287955.jpg

ps. nie wiem czy autorowi się coś nie pomyliło, bo co niektóre czołgi to ZSSR są...

x

Opublikowano

Jeśli powstanie takie drzewko to będzie pewnie miało sporo zagranicznych czołgów, dla tego mnie zadowoliło by po prostu europejskie drzewko w ktorym znalazly by sie czolgi polskie.

Opublikowano

Problem w tym, że nie mamy owym X klas.

Widziałem drzewka max. 7-8 klasy ?? chyba 7

@Edit:

Chwila jakieś znalazłem do 10-tki...

4287955.jpg

ps. nie wiem czy autorowi się coś nie pomyliło, bo co niektóre czołgi to ZSSR są...

ASUs :D

Jakiś kosmiczny ten 10 :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Chińskie wychodzą w 8.3 a nie 8.4

Ja Odpowiedziałem Na Jego pytanie a nie To co Było w temacie !! Więc się nie bulwersuj ...

Opublikowano

Ja Odpowiedziałem Na Jego pytanie a nie To co Było w temacie !! Więc się nie bulwersuj ...

Takie sprawy załatwiajcie sobie na pw.

76561198001815076.png
Opublikowano

W tym temacie są całe info o polskich czołgach http://www.mpcforum.pl/topic/765505-qpolskie-czolgi/page__st__40

Proszę o podpięcie tamtego tematu by niebyło kolejnych problemów co do Polskich czołgów lub ewentualnie ktoś się dopowiedział.

mca.png

Nie mam co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Praktycznie wyczytałem i wyoglądałem że w 8.4 Będzie 2 linia niemieckich medów w tym Leopard 1 i jakieś inne piździki. w 8.5 ma dojść Europejskie drzewko gdzie mają wejść te wasze polaki, Czechy, i pare innych gówienek. W 8.4 Typ59 Dostanie buffa, Sam nie wiem jakiego ponieważ autor posta który napisał że on dostanie buffa nie wytłumaczył wszystkiego. Dobrze czas na opis 8.4:

Z tego co wiem oglądałem tam jednego że tak się wyrażę "Kolegę" Na yt który ma może wiadomości dotyczące tego że w 8.4 będą Brytyjskie Niszczyciele! Może będzie Small Willie.

Zostanie też dodany czołg rosyjski premium T-35, (Podwozie T-28 Wieża działo T.... eee T.... jak mi się przypomni to edytuję przypominam to III tier radziecki lekki tylko nazwy zapomniałem pełnej ;d)

Oraz zostanie dodana Szafa Su-100Y!

Wersja 8.5 No cóż Typek będzie mieć buffa... Ale zostanie dodana nowa lista czołgów:

-Leopard 1

-Durchbruchwagen 1

- Nie wiem co to za czołg ale wiem że cały czołg to pantera tylko działo od leoparda i wieża o.O

- IndienPanzer (Czy jakoś tak VIII Tier ;o)

-Prototype Abelkrube.... Do końca nie dopiszę JAPIERDZIELE kto te nazwy tworzył...

-Leopard 2

To wszystko. Informacje z youtube reszta z źródeł, Ich nie podam ponieważ to inne strony a nie chce 15 % wyłapać ;o Chcę być czysty xD. KUNIEC!

Opublikowano

@up x2 NO niech mod podepnie bo tam dużo jest informacji a ja go zedytuje..

Opublikowano

-Leopard 2

Leopard 2 został wynaleziony i produkowany w latach 70 , a WOT obejmuje lata 30-60 .

Leopard 2niemiecki czołg podstawowy opracowany w latach 70. XX wieku i wprowadzony do służby w roku 1979, następca czołgu Leopard 1. Jego różne wersje służą w armii niemieckiej oraz 10 innych krajach. Pierwszy czołg III generacji.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Leopard 2 został wynaleziony i produkowany w latach 70 , a WOT obejmuje lata 30-60 .

Precyzyjnie mówiąc, Wot obejmuje czołgi do wojny koreańskiej.

Wojna koreańska (kor. 한국전쟁) – wojna tocząca się w latach 1950–1953

76561198001815076.png
Opublikowano

Tak ale na ich stronie głównej + mówił otym ich prezes że od lat 30-60.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

-Prototype Abelkrube.... Do końca nie dopiszę JAPIERDZIELE kto te nazwy tworzył...

Gdzie ty to wyczytałeś?

btw Tylko niemce tworzą takie nazwy

1213o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...