Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]GTX 580 Zmniejsanie taktowania rdzenia.

WilkuTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu nie polska, tu ide na policje pokazuje karte gwarancyjna. Robia ekspertyze kompa i po sprawie. Tutaj z takim czyms sie do sadu nie idzie.

A jezeli jednak oskarzony zglosi przeciw to wtedy sprawa na koszt oskarzonego wiec ja moge sobie pochodzic ale kasa ma byc i tyle.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tu nie polska, tu ide na policje pokazuje karte gwarancyjna. Robia ekspertyze kompa i po sprawie. Tutaj z takim czyms sie do sadu nie idzie.

A jezeli jednak oskarzony zglosi przeciw to wtedy sprawa na koszt oskarzonego wiec ja moge sobie pochodzic ale kasa ma byc i tyle.

"Tu nie polska" to co tu jest?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ogólnie jeżeli ktoś nie słyszał o jakimś zasilaczu to dla niego jest to noł nejm..

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Tutaj w sklepie wiekszosc jest log-on bo to firma belgijskai w miare tania i nie musza sprowadzac.

Ale tak troszke zboczylismy z tematu panowie. Gadalismy o moim problemie z taktowaniem a doszlismy do tego gdzie mieszkam ;).

Takwiec co moze byc przyczyna tych skokowyc zmniejszen sie taktowania?

Opublikowano

Tutaj w sklepie wiekszosc jest log-on bo to firma belgijskai w miare tania i nie musza sprowadzac.

Ale tak troszke zboczylismy z tematu panowie. Gadalismy o moim problemie z taktowaniem a doszlismy do tego gdzie mieszkam ;).

Takwiec co moze byc przyczyna tych skokowyc zmniejszen sie taktowania?

Anoizm ci wyjaśnił

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

:D A co do zasilacz to jaki radzicie?

W wakacje bede skladal nowy sprzet.

i7-3930k + Noctua NH-C14(Moze macie jakies lepsze chlodzenie w tej cenie?

)GTX 580 z Acclero(To co mam teraz)

Dominator® Platinum Series — 32GB (4 x 8GB) DDR3 DRAM 2400MHz C10 Memory Kit

Plyta glowna(Czekam na rowoj i chodzi mi o dobry overclocking proca) Moze cos doradzicie?

Zasilacz: Jezeli mowicie ze moj to BinLAden to jaki doradzicie?

Opublikowano

to 8gb starczy spokojne O_o? ew 12gb ale wątpię ze przez 8 lat jakaś gra będzie ciągła więcej niż 6gb :X + ze pewnie nie długo bedzie ddr4 itd

Opublikowano

to 8gb starczy spokojne O_o? ew 12gb ale wątpię ze przez 8 lat jakaś gra będzie ciągła więcej niż 6gb :X + ze pewnie nie długo bedzie ddr4 itd

Już jest DDR4 od corsaira

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie mam zamiaru czekac bo DDR4 beda zapewno kure.... drogie bodajze tez nie dadza one takich wzrostow wydajnosci wiec pozostane przy tym co jest.

Opublikowano

Nie mam zamiaru czekac bo DDR4 beda zapewno kure.... drogie bodajze tez nie dadza one takich wzrostow wydajnosci wiec pozostane przy tym co jest.

Mylisz się wydajność jest zdecydowanie większa niż DDR3, a nie będą kosztować dużo, bo pewnie tak jak DDR3, a modernizować raczej nie będziesz za miesiąc.

no to ja jestem zacofany xD no ale to chyba z 2 lata dopiero za 2 lata ?

kaigai-02.jpg

hehehe trzeba uważniej patrzeć:

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/ces-2013-micron-crucial-ballistix-ddr4-pamiec-prezentacja-infografika.html

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

po co ci aż 32gb ramu?

A po co Tuskowi kasa jak ma jej juz dosyc?

Im wiecje ramu tym wieksza wydajnosc. Testowalismy kompa w szkole i komp z 4 gb ramu wlaczal sie okolo 15 sec a komp z 12 gb ram w 8 sec.

Tawkec mowicie zeby czekac na DDR4?

Opublikowano

A po co Tuskowi kasa jak ma jej juz dosyc?

Im wiecje ramu tym wieksza wydajnosc. Testowalismy kompa w szkole i komp z 4 gb ramu wlaczal sie okolo 15 sec a komp z 12 gb ram w 8 sec.

Tawkec mowicie zeby czekac na DDR4?

A komp z 32Gb tak szybko się włącza, że tego nie widać? To tak nie działa ;)

Szybkość włączania PC zależy od windowsa, CPU i HDD ewentualnie SSD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

WIem ale RAM tez ma jednk znaczenie ale mniejsza z tym. 8 czy 15 to nie rok. Wyscigow nie mam zaiaru robic.

Teraz pytanie czy czekac na DDR4?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...