Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skyblock] [1.4.6/1.4.7] [24/7] [Dedyk] SkyCraft

Toshekk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś/być może jutro, przechodzimy na 40 slotów. Jeśli serwer nie wygaśnie, IP będzie podane na spawnie, jeżeli jednak będzie na odwrót, IP zostanie podane tylko na forum :).

Opublikowano

Serwer wygasł wczoraj, dzisiaj już będzie na nowym hostingu z większą ilością slotów nowe IP podam jak już serwer będzie gotowy

Opublikowano

Oto moje podanie na moderatora: Jestem Maja. Jestem z pomorza. Gram w minecraft juz 8 miesięcy. Mam 14 lat. Moderatorem byłam juz 3 razy i nawet raz adminem. Lubię pomagać graczom i myślę że będę dobrym moderatorem :) Nick z gry: majaziel

Opublikowano

Dość niedawno, bo wczoraj, reklama serwera została stworzona także na YouTube, zapraszamy wszystkich do oglądania :), serdeczne podziękowania dla autora tego filmu, Godiego. Link do filmiku:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukujemy aktualnie budowniczych. Jeśli ktoś chciałby dołączyć do administracji, prosimy składać podania, uwzględniając swój wiek oraz screenshoty swoich budowli. Wymagane skype.

@Edit:

Prosiłbym o zmianę nazwy tematu na [skyBlock][1.4.6/1.4.7][24/7][Dedyk] DyrtBlock.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...